Svartsjuka - Gulligt eller Farligt?

Svartsjuka, Svartsjuka är det något gulligt som värkligen bevisar att man bryr sig, eller är det bara något jobbigt kontrollbehov, vart går gränsen mellan jobbigt och gulligt? Man ska ju lita på sin partner varför är man så svartsjuk. Medans du själv kan sitta och säja hur oroligt du är när jag går ut med andra killar så tycker du det är helt lungt när du trippar runt med andra tjejer? Och Logiken finns vart? Är svartsjuka ett bevis på att man älskar någon? eller att man är egoistisk? Om jag inte vill att du rör en annan tjej, är det för myckt att fråga om? För jag skulle aldrig gå med på det själv. Men gränserna är väll samma för båda två, eller? Jag tycker själv att jag är en grymt svartsjuk person fast när jag ser omkring mej är jag värsta myran tillskillnad på vad som finns, asså folk som slänger på luren när deras pojkvänn säjer att dom äter med ett ex, eller killar som får agretipnsutbrott om deras flickvän träffar sina killkompisar. Ska det vara så? Får man inte umgås med folk från det andra könet om man är tillsammans med någon?  Svartsjuka kan driva folk tillvansinne, men samtidigt hur kul skulle det vara med en pojkvän som inte värkade bry sig alls? Svartsjuk eller inte så tycker jag ändå att man ska försöka kontrolera sig innan man förlorar det man känpar så hårt för att hålla i.
image22

All this indecision
All this independent strength
Still we've got our hearts on save
We've got our hearts on save

Someday when you're lonely
Sometime after all this bliss
Somewhere lost in emptiness
I hope you find this gift


Att Välja Eller Att Välja Rätt

Idag har jag varit på Stockholms Estetiska Gymnasium ( www.estetiska.se/dans.htm ) på Dans odichon det var inte alls lika nervöst som på Fryshuset ( http://www.fryshuset.se/wlt/EB64D9D2-BE77-46F6-9E3A-C17572BAA97E.wlt ) Men det kanske är för att jag vill komma in på fryshuset så otroligt mycket. Det var mäst kul idag att bara ängna en hel dag åt dansen synd bara att man inte får göra solo prov och visa precis hur mycket man går för. Har också kommit fram till att Gymnasieval är överskattat, det känns ju som att man ska välja liv och man har 3 veckor på sig att göra det. Otroligt frustrerande, men grejen är ju den att man kan faxtiskt byta om det inte funkar eller om man inte trivs och det är många som gör det också. Varför går man då och stressar som en skollad bäver över vad man ska välja, man får ju nästan astma anfall varje gång någon nämner ordet gymnasium eller preliminära val. Men vi ska ju faxtiskt välja en till gång, men om man byter val har man sämre chans att komma in då?
Som sagt Gymnasieval är överskattat!

This is me now

This is me Now
image21Hej jag heter Moa, har jusst fyllt 16 år och Bor i Enköping, eller är det det som är jag? Jag kanske ska säja Hej jag är flickan du möter ute en fredag kväll i kortkort, tuperat hår med en öl i ena handen och en cigg i den andra,  jag är flickan som gråter mig till söms om kvällarna, jag är flickan ingen känner men alla tror att dom gör det. Är det jag? Eller vem är jag? Vad ser folk när dom kollar på mig, tänker dom ''omg värsta fjoortisen'' eller är jag tjejen som man inte lägger märke till alls? För folk kan ju inte se mig så som jag ser mig eller gör dom det?
Vart finns svaret till alla frågor?
Om någon säjer att dom älskar dig, gör dom värkligen det då? Hur kan man veta att folk väkligen bryr sej? Men om jag kan sitta här och lita så lite på mina vänners kärlek hur kan jag då få dom att förstå att jag värkligen bryr mig om dom då? Att Älskar någon är ett starkt ord, när älskar man väkligen någon, är det olika kärlekar, typ barn-kärlek, ungdoms-kärlek och vuxen-kärlek? Eller är det bara test först? varför känns det då som att någon rycker loss ens hjärta? Om tånåren bara är en språnbräda till vuxenlivet varför är den då så otroligt jobbig? Varför ska vi lära oss saker som att människor är falska, att man slår den man älskar och att dessto snyggare och smalare du är desstå mer omtyckt är du, att utsidan är den som räknas mäst spelar ingen roll vad folk säjer och att ha anorexia eller panikångest är coolt? Borde vi inte lära oss något riktigt? Borde inte den äldre generationen ta sitt ansvar och hjälpa oss igenom den här svåra & missförstådda tiden som dom också upplevt för inte länge sen? Eller är det meningen att vi ska stå på våra egna taniga ben?
Så många frågor men inga svar

Ålders Ångest

och nu kommer den igen, födelsedagen, en av dom värsta dagarna på året. Ett helt år har nu gått sen senast och jag har inte uppnått någonting, ingenting är bättre och ingenting ser ljusare ut, ett helt år har gått utan att någpnting har hänt, åren rinner iväg och snart är man en ful jobboholic som fasnat i en skruttig lägenhet med 3 ungar och en otrogen man och har inget liv kvar, och vad ska man få säja att man gjort med livet, jag vill inte somna i kväll för jag vill inte vakna, jag vill väkligen inte. jag Orkar inte. Det känns inte som att någon förstår hur otroligt jobbigt jag tycker det är att fylla år men det spelar väll ingen roll för dom skulle ändå inte kunna göra någonting åt det.
Jag vill inte somna, Jag vill inte vakna ..

Behöver känna din närhet, vill inte vara ensam, vill känna din trygghet, vill inte falla, vill känna dina andetag, vill inte somna av ljudet till mina tårar, vill höra ditt hjärtta slå, vill inte höra mitt stanna, varför måste jag vara ensam i kväll?

Were do we go from here?

When I'm with you I'm beutiful

We are strangers in this new life together
putting our hearts out to get hurt or whatever
I don't know whats waiting and I don't realy cear
'couse as longe as you're beside me I wont shed a tear
when you're holding me, when you're kissing me
I'm the happiest girl i coud ever be
You enterd me life when i was lost
I had no hope my heart was dust
You've filld me whit feelings
I'd never thougt I'd feel again
Thats why
when you're sad, I'm crying Sweety
When you're smiling, I'm Happy Honny
When you're down, I'm dying Darling
and when you're holding me, I'm Beutiful Baby
You make me Whole

Ops

Ojoj Nu har man inte varit aktiv på ett Bra tag, men nu är dags igen ...  Men Bilder lagger jag dock upp på http://dvtuss.spaces.live.com/  Eftersom det får plats så otroligt mycket mer där så, Bilder där och Blogg här jupp så får det bli . Nu ska jag inte svika igen ;P