confessions of a shopaholic

Okej är ganska kass på att skriva nu för tiden, jag vet. Men blir ju inte så mycket tid man får till att bara sitta här, Måndagar kommer jag hem tidigt på dvs. vid 6-7 tiden, tisdag, onsdag och torsdag är det strax innan halv 12 jag stiger in hemma (men som sagt kommer det inte rört mig ryggen den 25 då första lönen rammlar in) och sen är de Fredag och då är det helg.

Idag har jag varit ambisjös och för en gångskull gjort inlärnings målen till på fredag, sen var det att dra ner till dansens hus för då se/prata med (och få tips) koreografen Kvarnström och se delar ur  hans föreställning Total Destruction. Slutade klockan 3 där så hade två timmar med dö tid innan det var dax att stämpa in på jobbet så jag följde med Myh som skulle köpa lite smink från HM, gick ju ganska snabbt så vi fortsatte springa runt i affärer, det farliga med det är ju när man hittar något man bara måste ha, skor. Vi gick nämligen in på wedins, bukar ju aldrig köpa skor där jag som är en din sko tjej. Men nu hade dom rea på rea på rea så det gick inte köpte ett par skor som i vanliga fall kostade 499 för 87 kr och en väska som kostat 399 för 199. Jag kunde inte hejda mig när jag såg väskan, och behöver faktiskt en sån väska, en så pass stor väska att man får ner skol grejerna + ett par skor men inte så stor att jag skulle kunna ha den som ''res väska''. Svart, stor och snygg.

Efter det åkte jag till gärdet och satte igång att jobba, mycket te drickande blir det för mig för min röst/hals håller inte riktigt med om att jag ska prata oavbrutet i 5 timmar, den har inte repat sig riktigt än från min konstiga hals sjuka förra veckan.

muteness makes silence unbearable

som perfekt tajming vart jag sjuk igår, kännde av det redan på tisdagen speciellt på kvällen och på morgonen vaknade jag utan röst, grymt jobbigt, lyckades få fram ett par viskningar under dagen, men det var inte så roligt när folk ringde. Idag är det bättre, hostan är lite bättre och har lite mer röst idag än igår men halsen svider fortfarande men det går framåt i alla fall..

Annars så har jag fått min nya dator nu :) och en externhårdisk med allt som fanns på min gammla dator.

Drog mig ut idag i alla fall, för att äta tillsammans med S på det nya pasta haket i Enköping, vart kyckling enchelatas. Gott men starkt och salladen man fick till var näst intilobefintlig lika så såsen, stället var dock mysigt, sköna mjuka stolar och så. Priset var väll si sådär.

Har bestämt mig för att imårgon ska jag fan färga håret utväxten är outhärdlig nu, dock inte bästämt mig för vilken färg det blir än ;P