You're a carousel

18 Juli2009
Rapport ifrån den röda stugan med vita knutar.
Margareta spelen gik för 13 året irad av stapeln idag. Och iår var grenarna
  • Vedstapling
  • Kottkastning
  • Tipspromenad
  • Vattenlagning till flaska
  • Pussel läggning
  • Godisjackten
15 deltagare och jag hamnade på en delad 5te platts. Sedan vart de grillning, vin, spelande och bastu badande. Samt pusslet med att kläma in 26 stycken sov plattser, villket gjorde att jag och tusin Hampus klämde in oss på en uppblåsbar madrass i nstorstugan med alla myggorna.

You're the swimming pool

17 Juli 2009
Rapport ifrån den röda stugen med vita knutar.
Blev väckt imorrse av en kort klippt Tudor som stapplade in och ville kramas. Annars har det varit en riktig bad dag idag, varmt både i luften oh i vattnet. Fredrik, PA och Anna kom ut idag och vi har spelat massor med Dominien och slutligen även Gift Trap

You're a falling star

16 Juli 2009
Rapport från den röda stugan med vita knutar.
Jag blev väkt imårrse av två öekfulla barn som ville hoppa i min säng, tjivas med varandra, leka mamma, pappa, barn och mysa. Dock slutade leken i tårar för att båda bestämde sig för att de ville ligga på exakt samma ställe i sängen. Sommar väder med sol, blåst och spöregn. Idag har jag bakat, som vanligt på sommaren och som alltid vart de en tiger kaka, lite för att jag ville äta kaksmet till lunch och lite för att jag har ett enormt sockersug sedan jag hörde glass bilen åka förbi igår kväll. På dagens spel meny stod: Ricoshet Robot, Memory och Gift Trap samt kort spelen Daim, 7, vänd 10, svarta maja och finns i sjön.

baby don't pretend

15 Juli 2009
Rapport ifrån den röda stugan med vita knutar, och blå dörr.
Solen tittade fram nästan hela dagen och min mystiska allergi vart outhärdlig men jag har försökt ligga på bryggarnoch sola ett slag medans jag försöker läsa en bok för första gången på flera år. Har gjort ett inte så tappert försök till att bada bastu men bstun var för varm och vattne för kallt, tänk vad man kan klaga. Idag har jag varit en häst och läst gonatt saga, min egna ''Tant varg'' faktiskt. Förundras över hur länge man kan måla samma figur och ändå inte tycka att den är klar.
På dagens spel meny stod: Decent, Ricoset Robot och Retro samt kortspelen stress och cykel dam.

you play it coy but it's kinda cute

14 Juli 2009
Rapport ifrån den röda stugan med vita knutar.
Jag har varit en morrande tiger, ett super snabbt flygplan och ett tuffande tåg, allt för att roa en söt men tyst 2 åring, min yngsta systerson Loke är så söt när han skrattar. Jag har även testat en kariär som simlärare med hjälp av Nova, men jag var inge vidare duktig för hon lärde sig inget, men med pucklar kommer hon framåt. Fast Tudor simmar som bara den, tagit baddaren och allt. Annars så roar vi oss med att  måla figurer och spela spel. På dagens meny stod: Zoloretto och Gift trap.

every time we lie awake

12 Juli 2009

Med väskan full packad utan att ha glömt tamborsten denna gång så bar det ner till staden full med fisk, chex och lackris. 14.07-20.05 spenderades alltså denna dag på ett tåg, det var ur trist och tiden värskade stå still. Väll framme flög veckan förbi, pricknick, liseberg, film kvällar & tacos, 16 års kalas, bk, spårvagnar & dagar på stan. Sedan var det södag & dax att åka tillbaks till kungsängen. Mellan 12.02-18.00 vart tåg tid denna dag men denna gång hade jag både bacon mackor, saft och frukt sallas. Jobbigt att åka hem men två kel sjuka kisse katter gjorde de betydligt enklare. Tur att de bara är en vecka tils jag åker ner igen.

You better run, you better do what you can

Helgen vart inte riktigt som planerad, fredagens ''ta det lungt hemma'' blev till födelsedags firande hos Storebror (även för Storebror). Ullis ringde och insisterade på att jag skulle komma till Enköping och fira Storebrors födelsedag, på en balkong uppe i romberga med massor av vin. Lördagens ''sola och grilla'' blev Power Met. Andersson, Jag och M n' M drog in till Västerås. Satt i väg grenen med rom och cola samt redbull vodka medans vi tittade på alla bilarna. Söndagens ''Örebro - AIK'' vart ju iaf de, i en mini buss packade vi in oss 7 stycken gnagare och körde ner till Örebro, Drog in på en super skysst krog som var bokad för gnagare jusst idag. Skrek, sjöng, drack och hällsade på bekanta ansikten. Sen när matchen började kom också regnet och även fast Jagne kviterade i 45 minuten så fick regnet blandas med tårar. Oavgjort var inte de vi ville. Ibland kan himmlen vara ganska grå men när det gäller laget som vi älskar så skiner solen snart på oss ändå.

Nu packar jag inför Göteborg. Imårgon bär det av och sen åker jag mellan Göteborg och Falun resten av sommaren är inte hemma igen förrns den 10 Augusti.

Let that igloo cooler mark your piece of paradise

Åkte till Enköping över dagen ut till bresse, solade, åt fruktsallad och badade i mängder tillsammans med Andersson, Lill-Elin och Rickard. Mysigt och otroligt skönt att komma ut på stranden :)

Igår åkte jag in till centrum, käkade middag och gick på bio med min kära far. vi såg ''the proposal'' som framkallade många skratt.

screaming at the top of my voice, yet no response

iriterad som fan. om du säger att du ska göra någonting så gör det!