life is a dance

Nu har helgen kommit och gått igen.. Fredags vart de Joar, MDP:s Releasefest. Så najs house musik hela kväll, var en skön oväxling till den vanliga ''rix fm mixen''. Man var himmla pepp så fort man kom dit. Dans, dricka och vänner överallt, en härlig fredag slutade dock inte så roligt då man sprang runt och letade arg borttappad människa mellan 3 och 4 på natten. Lördagen var de film, pizza och bakis ända tills klockan 22 då jag drog ner till Joar för att jobba, då var de Ladies night och han se när kalsongmodellerna vickade rumpan på scenen innan jag började. Lite stressig kväll vissa stunder men de var mycket skönt att jobba igen var nästan 2 månader senast :/ Skrev ut mig klockan 4 och så åkte vi en hel hop till satoil för att käka. Var tyvärr inte trött men försökte soman så gott de gick vilket resulterade i att jag vaknade strax innan 3 på Söndag eftermiddag, FAN! jag som skulle vara hos syster yster i sthlm då och nästa buss gick inte förrns 16.20 men de var bara att vänta, hoppa på bussen, pendeln och tuben för att anlända till syster 3 timmar för sent.. Inte bra :/ Usch så pinsamt. Men väl där var de mysigt fick muskaka och efter boli vart de 1 advents mys med glögg, pepparkakor och Baltsars speciall lussebullar- Mys. Åkte hem när barnen nattades. Kom hem sent, tyvärr häller inte nu trött och fastnade på tv6 play och sesong 2 av Weeds. Tänkte att jag skulle somna till de men slukade nästan hela sesongen innan jag fick 3 timmar dålig och orolig sömn. Nu kanske detta lät neggigt men min helg har varit jätte bra, så man får läsa de högt och le samtidigt så förstår man mer vad jag menar :)


life is life is ok?

Sitter i skolan, facebook är spärrat.. Gulle grisen har åkt hem för hon är sjuk men pratar med henne i telefon. Nästa lektion börjar klockan 15.00 alltså om över en timme.. Nu är det alltså håla. Men men då har jag lite tid för dig lilla blogg.
i fredags vart de Enköping och fest för hela slanten. Förrst inflyttnings fest hos Carro(?), Sen födelsedags fest för Calle och sedan ner på Joar där de var ny uppning efter renoveringen. En inglasad VIP hörna var bla. en av nykomlingarna. Lämnade Joar med en lite gift bag med en dejting bok, en fribiljet till den 12/12, en mint godis, en kondom och en burn. Precis när jag skulle somna fick jag ett oroväckande sms så de var bara att dra ut igen och satt då fram till klockan 6 på morgonen ute på en park bänk och pratade minnen med en gammal nära vän. På lördagen vart de lungt, wall-e och kakor. Söndagen var det ''klädparty'' i lillsjöskolans gympa sal, jag och min mams var nere och shoppade. Inhandlade min nyårs klänning samt en tröja, en väst och en kjol. För mamsen vart de en sjal/poncho och en tröja. På Måndagen fyllde min mamma år 53 närmare bästemt. Så jag bakade en
tårta till min mamma. Så vart de tre rätters middag och vin till detta lilla kalas. Tisdagen gick ganska händelse löst förbi, fick tillbaks mitt matte prov hade mer rätt än jag trodde men det skall ändå kompleteras. Onsdagen var väll den samma, lite bittra för att vi inte fått hela våran låt än så att de är väldigt svårt att korografera till rance som skall visas upp på jul avslutnigen den 18 december. Efter skolan gick jag och åt middag på donken. Och de slutade med bio ''New Moon'' med Axel, Suze och Svensk. Mumsiga killar med bara överkroppar... Mmm.. Nu är det alltså Torsdag och efter religionen ska jag bege mig till bålsta på thanksgiving middag. Ska bli mysigt och gott jag är fan hungrig. Imårgon blir det joar igen.

Ja och juss'de vi sålde lägenheten förra veckan :) Grattis Papa och Mama. En enorm stressfaktor försvann.

socker begär

I fredags hade vi muntligt prov i etik och religion. De gick väll helt okej. Minst vg iaf.

Sen åkte jag till enköping för att spendera kvällen med Sockret och Tomaz, Det vart hemlagad middag (klyft potatis, kyckling och våran berömda sallad) och cinzano martini. Idol och asti martini. Sen drink spelet och yttligare en asti martini. Och tillslut även drinkar. Mums villken kväll. Men dagen efter mådde man som man färtjänade tyvärr. Då vart de att ligga i soffan med huvudvärk. Lite makaroni låda, sockerdricka och alvedon gjorde dock saken bättre. Länge sedan jag träffade kära Sockret och de är alltid lika roligt :)

Hon är så duktig och har slängt ur alla begär ur hennes liv nu att man känner sig lite dålig.. :P Men ejentligen bara glad för hennes skull, så nästa gång blir de fransk manikyr för oss då!?



School's out

Igår blev det mys kväll hos bus bella, spontan hår färgning, även i bellas hår blev det några slingor ;) Sex and the city filmen, choklad och saft. Sen somande vi båda två i det rosa rummet i den stora rosa sängen när vi kollade på broakback mountain. Idag var vi på dansens hus och kollade på en dans föreställning om kärlek. Den var fin, anorlunda, varm och konstig (som vanligt när de e på dansens hus). Sen åkte jag hem till Nash och åt nudlar.

Till skolan igen vid 2 då jag faktiskt tog vaccinet. Är lite rädd för bivärkningarna men de blir nog bra.

Nu slutade Matilda så vi ska åka till odenplan..

en snabbis

Älska när dom ger ut gratis prover på centralen, idag var de marabou Crisp'it. Mmm frukost..
Nu börjar lektionen

cut the crap

Blä, facebook är nu spärrat på skolans datorer. drygt.

Black at heart <3

Var på av tacket på råsunda i kväll. Underbart, glädjen har varit obeskrivlig och i mitt hjärta och huvud finns bara AIK och SM - Guldet och det har det gjort sedan klockan 17:00 i Söndags.

Artister hyllade AIK, och våra hjältar blev rejält hyllade av tusen tals (ca 15.000 Fans) AIK fans.

Nej de räckte inte med att vara på gammla ullevi och se allt lajv i söndags, när AIK firar vill jag vara där dom är!

På Lördag är de cup final. Då ses vi igen Älskade råsunda och Älskade, älskade AIK <3

SM - GULD !!!!

SM - GULD ! SM - GULD ! SM - GULD ! SM - GULD ! SM - GULD !
AIK tar SM-guld på gammla Ullevi, glädjen var/är obeskrivlig, vi kasstar oss ner för läktarn och rusar ut på planen. De är helt ovärkligt och jag har nog aldrig kännt sån total lycka i hela mitt liv! De var ett historiskt ögonblick och jag var där! Jag hade inte velat vara på någon annan plats i hela värden och de var värt alla pengar i världen. Några tårar fälldes i halv lek då och nervositeten släppte inte förrns Tjernan gör 1-2 målet i den 85'te minuten. Hjärtat tog ett extra skutt när de gick upp för mig att detta värkligen händer, vi tar sm - guld.
Imårgon skall dom alla tackas ordentligt på råsunda, Våra Hjältar; Örlund, Markus Jonsson, Per Karlsson, Jos Hooiveld, Nisse Johansson, Mutumba, Ortiz, Dulee Johnson, Bojan, Flavio, Iván Obolo, Tjernan, Miran Burgic, Kenny Pavey, Özkan och självklart även våra övriga spelare som inte var med och spelade idag nya som gammla; Viktor Lundberg, Pontus Engblom, Yussuf Saleh, Daniel Gustafsson, Mikael Thorstensson, Saihou Jagne, Pierre Bengtsson, Kevin Walker, Walid Atta och Patrik Bojent

Lyckan är obeskrivlig, AIK TOG SM - GULD!

''Alla AIK-are har väntat på det här sedan 1998. Jag har inte riktigt fattat det, men nu ska vi fira hela natten''
Daniel Tjernström.

''Vi gör ett-ett, sen Tjerna, kungen, han har spelat i elva år, och han gör mål, mannen, Det blir inte bättre känsla än det här.'' / Martin Mutumba

''Det är det ögonblicket bästa i mitt liv'' / Kenny Pavey

''Det är det bästa jag någonsin upplevt. Jag är glad för AIK och alla jävla AIK:are. Var kommer alla fans i från?'' / Bojan Djordjic

Bojan vi är överallt, precis som vi alltid säger och det är så sant, vi är ta mig fan överallt.