status uppdate

Nu är jag här nere i Göteborg och solen skiner. Igår blev de Skara sommarland, middag med syskonen Nilsson samt Paradise hotel med en whit russian. Idag får vi se vart färden bär men nu ska jag och Maria göra oss lite frukost och mysa lite :)

and of we go

Nu är det snart dax då.
Har packat den stora handväskan, biljetten är i mobilen och imårgon bär det alltså av till Skara sommarland och sen Göteborg. Sa kanske inte att jag aldrig varit på något sånnt därnt sommar land. Varken skaras eller leksands så detta ska bli super roligt :) Festivaler släng er i väggen jag kör på lisseberg och skara sommarland istället ;) Billigare och jäklar vad kul det är osså. Ska bada bort alla mina sorger imårgon. Ska bli härligt att komma tillbaks till syskonen Nilsson också. Längtar tillbaks till Göteborg som fan.

Har precis käkat middag (pasta sallad från statoil) och nu ska jag titta på när polaren spelar tv spel (Kane and Lynch Dog Days) och sen nanna kudden.


Futurum nobis est

Dagar hemma med att försöka reda ut all oreda. Fått ihop två svarta sop säckar med kläder som inte ska ligga och ta upp onödig plats i min garderåb längre. De är nog allmänt kännt att jag har lite för mycke kläder så att hälften alltid ligger på golvet. Ändå har man aldrig något att ha på sig.. Detta fenomen är otroligt konstigt men värkar drabba alla. Kanske som ni alla vet är jag fast i Paradise hotel träsket. Jusst nu visas Paradise Hotel Danmark säsong 6 på tv6play.se och jag sitter spänt och väntar tills på måndag då avsnitt 56 kommer. Medans tittar jag på Säsong 4 som jag och Maria sträck såg i julas. Lite pisamt kanske men så sjukt roligt är det.

På söndag blir det skara sommarland med syskonen Nilsson och efter det åker jag tillbaks till Göteborg för att spendera mina sista lediga dagar där innan jag ska tillbaks till skolbänken. På Fredag börjar jag på Uppsala Universitet och ska läsa Barn och Ungdomsvetenskap A hela denna hösten. Kanske inte var mitt första hands val och kanske inte var det jag ville göra men något måste ju göras så jag kan lika gärna göra detta en termin medans jag funderar på vad som kommer i vår. Högskoleprovet? Körkort? Jobba? Flytta? Ja mycket finns de man kan göra.

Krossar fingrarna för fint väder på Söndag och så ska de bli sjukt skönt att komma bort från alla mardrömmar i Sthlm.

välkommen hem

efter en drama fylld men underbar sommar nere i göteborg var det dax att återvända hem. Väl hemma möts man av något fasansfullt, vi har haft inbrott. Inbrott och dom har vänt upp och ner på allt. Det är en hämsk kännsla att inte vara trygg i sitt egna hem. Har spenderat de senaste dagarna till att försöka få ordning på allt igen men det är inte lätt och inte speciellt roligt heller. Vad jag än vänder på finns de en kännsla av att någon har varit där och tagit på mina saker. Men någonstans måste man burja.. Ta tag i allt.

en lördag i majerna

En tur ner till göteborgs hamn tillsammans med bästisen ;) En triumf special, en polka, en after eight, en himmels blandning, mjuk glass och hasselnöts topping! Mmmmm... Sitta på stenarna se hur vågorna slår emot land, känna lukten av musslor och prata om livet. En båt åker förbi och ett härligt sommar regn blöter ner mitt hår. Nu är de dax att ta hand om disken och sen blir de flinta stek med bakad potatis till. Film mys med chips och de bästa sällskapet.

inte min tid

mycket har hänt sen senast. Jag har bytt jobb, åkt fram och tillbaks mellan göteborg, falun, stockholm, falun och nu göteborg igen. Fart och fläng och mycket bsg. Kom dock inte in på linjen jag ville gå i höst så framtiden är totalt osäker. Vart ska jag bo? Hur ska jag försörja mig? Idagens läge har jag inte änns råd med mat vilket är en otroligt stressande sitvation. Jag har inte råd att leva. Vad ska jag göra i höst? De jobb jag har nu här nere i Göteborg slutar den 11 augusti, vad ska jag göra efter de? Hur ska jag få pengar? Vart ska jag bo? Vad ska jag nu göra med mitt liv? Allt som var så väl planerat och bestemt in i minsta deltalj är nu krossat och ingenting är säkert, allt svävar runt i ett måln av osäkerhet och det finns ingen trygghet eller stadga what so ever. Tanken är skrämmande, hur orkar man?