Slut

21 februari 2006 - 14 januari 2007
Stefan Olin det längsta seriösa förhållandet jag haft vi hade många bra stunder men också många dåliga men nu ska jag bara minnas dom bra minnena vi haft, som när vi åt på mc donads efter första natten eller när vi kysstets nere i gruvan eller alla gånger som vi har myst framför tv'n. Alla fina minnen vi haft tillsammans bränner i mitt minne, den killen kommer alltid finnas i mitt hjärta.

If you really love me then why are you leaving me

Passion

Musik är en drog och jag är beroende. Att få tag på saker där man får brinna ett tag är svårt som musik beroende det måste bli mer och mer, Jag sjöng innan jag kunde prata, Jag har sjungit hemma framför spegeln lika ofta som på en scen, jag har sjungit i kör och solo ännda sen jag var 5 år, Jag kommer aldrig sluta sjunga. När jag var 9 började jag spela tvär flöt och gjorde det i 4 år. Jag dansade innan jag kunnde gå, Jag har började med folkdans sen ballet och sen gick det bara utför och nu har jag dansat Street-Jazz i snart 4 år och tro mej jag kommar aldrig sluta dansa. Det finns ingenting som slår kännslan precis är du går ut på scenen, om du ska sjunga är kännslan underbar om du ska dansa är det magiskt. När jag dansar brinner jag, när jag dansar är jaf fri, i den stunnden släpper jag allt annat och det ända som existerar är musiken.


Att höra musik och sitta still går inte att använda i samma mening för det är omöjligt. Du behöver inte röra dej mycket, att stampa i takt eller gunga med huvet kan räcka ända tills du kommer till det stycket i musiken där du inte vet om du ska skratta eller gråta, där din mage fylls med fjärilar och du bara önskar att ditt liv var en musikal så att ingen skulle bry sej om du brast ut i sång och började sansa på bordet, nej tvärtt om dom skulle stämma in och livet skulle vara perfekt.

Min Vän Elin

ElinHjärtaMoa3Min Elin är helt otrolig,
Du fullkomligt Lyser,
När du kommer in i ett rum strålar du av possetiv energi.
Du är den som är på riktigt, du är den som står kvar,
du är den jag värkligen inte klarar mej utan.
Jag Älskar dig <3
För evigt är på riktigt med dej

Två kortta blondiner med lugg och ruffsigt hår!

Party Pinglan Lever Än

Fredag, åkte till Uppsala med Sofi och Maria för att träffa våra Knivsta vänner Gunnar, Jens och Johan. Vi sprang runt i Uppsala i massa afärer men fasnade precis som förra gången i en musik affär ;P. På vägen hem fick man ett sms från Lill-Elin som undrade om jag ville va med henne i kväll och det vill man alltid så klart. så av bussen, hem och iväg till Slånberssan. Massa människor,  massa gammla vänner. och massor med kul :) Höjd pungten var nog iaf när alla fick lov att gömma sej ute balkongen för att en förelder kom hem och länade hunden, så där stog vi och trängdes i kylan medans vi försökte va så tysta som möjligt, lyckades dock inte bra.
 
Lördag, Vaknar hoss Sara och sen går Jag hem till Lill-Elin och vi kollar på Film hela dagen =)

Står kvar vid vägskälet

Jag är förvirrad, jag vet inte vad jag ska göra. Det finns ingen att prata med, ingen som vill lyssna, ingen som vill hjälpa. Jag är helt ensam den här gången och jag hittar ingen utväg, ingen lösning. Jag vill inte behöva tänka på det men så fort jag torkar mina tårar och skuter undan det inser jag att ju fler gånger jag låter mej bli sårad över det, ju fler gånger jag gråter över det så blir valet bara svårare och svårare. Desstå längre tid jag låter gå desstå svårare blir beslutet jag vet att jag måste ta, Jag önskar att det inte var mitt beslut, jag önskar att någon annan kunnde göra det åt mej. Bestämma och sen övertyga mej när jag tvekar om att det är helt rätt. Står ensam kvar vid vägskälet utan att veta var jag ska ta vägen, båda vägarna är lika osäkra och desstå längre jag står där och tvekar blir vägen bakom mej mindre och mindre och snart puttas jag in på någon av vägarna utan någon förvarning. Det känns som om man går runt med ett tomt skal, som att innuti mej finns ingenting utom ett svart mörker. Vill hitta ut, snälla hjälp mej så som ni en gång brukade...

Innuti och utanpå

Jag blöder innuti, Jag Ler utan på. Jag gråter innuti, Jag skrattar utan på. Jag är ensam innuti, Jag är bitchig utan på. Jag behöver hjälp innuti, Jag är själv gående utan på. Jag skriker inuti, Jag fnissar utan på. Jag dör innuti, Jag flamsar utan på.

2007

Så Invigde Jag 2007 :
Vi skriker och kramas, sen springer vi runt på torjet och skriker Gott Nytt År till folk vi känner :) bla. Sara, ElinHjärtaMoa3Lina, Sarah, Dennis, Tilde, Jenny, Erik, Tim, Linda, Sanne, Mika, Tessan, Syster och Många flera :) Går till Tamme fors och Hånglar med min älskade pojkvän innan han ska till Joar och går tbs igen :) efter en timme av det här har vi tröttnat och det finns inte så mycket folk kvar så Jag och Elin börjar knalla hem, får massa telefon samtal men vi kommer hem iaf . Väl hemma hoss Elin Värmer vi Pizza och Te sitter och skrattar och pratar, sen kollar vi lite på beck innan vi somnar . Jag och Elin passar i hop som Hink och Spade ;P

Ni mina vänner ( och pojkvänn ) som Jag Älskar så mycket, det var ni som gjorde det här till en skit kul kväll som jag sent kommer glömma ;P <3

2006

Så här avslutade Jag 2006 :
Vaknar i armarna på min söta Pojkvän, vi går upp eftersom vi ska äta Lunch med Min Farmor, Farfar, Faster, Min Farmors syster och hennes Man . Sen sitter Jag, Olin och Syster och kollar på Filmer som går på 3:an hela efter middan ;P . När klockan börjar närma sej halv 6 packar jag i hop lite grejer jag kan tänkas behöva ( tex. Tandborste ) och sen kommer PA och Anna pratar lite med dom och sen skulle Jag och Olin åka men det var punka på däcket så vi fick åka till Statoil och fylla på luft först sen åkte vi till ElinHjärtaMoaslånberssan, Pussades och sen gick han till sej och Ja gick till Elin =) . Vi tar fram party glasen och efter ett tag så åker vi till Robin, där är Robin, Kenny och Simon ( sen hade Robins mamma folk där också ) efter några timmar kommer Hampus och Krulle också . Vi spelar kubb och sjunger kareoke och när klockan närmar sej 12 ringer vi en taxi, taxin kommer och 5 i 12 åker vi ner på stan och vi kommer ner precis innan 12 :)