sleepless nights

fasiken vad svårt det ska vara att sova då. Ändå vaknade jag halv 8 i mårrse så sov inte bort dagen men nu är klockan tjugo över 4 och har fortfarande inte fått en blund, vet inte om de är värmen eller solen som skiner in igenom filten som får agera gardin åt mig tillsvidare. Nej det går bara inte.. suck och inte finns det något att göra häller.. bläe!

Let's have some fun, this beat is sick

Är tillbaks i Kungsängen nu och super sjuk så klart. Feber, yrsel och andnöd. Härligt att de plingar på dörren och det är bara jag hemma och det är målare. Jag måste alltså öppna dörren när mitt hår står åt alla håll, jag är krit vit i ansiktet, det finns inte ett spår efter något smink och jag har en stor t-shirt (ingen bh så klart) och mjukis shorts på mig. Åh så härligt de var att öppna till två snygga målare då, nej fy fan. Jag ska berätta om hur helgen varit senare idag men nu ska jag försöka få i mig lite mat för målarna har precis gått.

Put your hand in my hand baby dont ever look back

Dagarna flyger förbi. Springer på IKEA och myser med kissekatterna. Packar upp lådor och försöker få lite ordnig i kaoset. Men nu när Lönen kommit så bär det i väg till Enköping och Hamnfestivalen. Jupp ännu en dålig ursäkt för att få åka dit och umgås med alla go bitar. Men så fyller ju både Jennie och Darin 20 år i helgen så det ska firas med det blir inte förrns på Löredag. Ska börja helgen med att knalla till Sockrets jobb och plocka upp henne och sedan ta en för drink hemma hos henne medans hon byter om från jobbet och sedan ska vi skutta ner till hamnfestivalen och se vad kvällen bjuder på.

Enköpings party pingla är på g igen
kommer tillbaks till värkligheten på Söndag, so long suckers

what's new in town

Veckan  har varigt mildt sagt rörig, i måndags flyttades i stort sätt alla våra grejer från Enköping till Kungsängen. Dock missade vi att ta med micron och eftersom vi inte hade fått den nya kylen, frysen och spisen än var allt som matlagning hette helt off the table. Vi instalerade oss så gott vi kunde, åkte till IKEA och köpte en bokhylla, en garderåb och en snabb/billig badrums skåp lösning för att kunna få upp liiite mer av mina badrums grejer. Dock hade vi även glömt värktygen hemma i Enköping så mer än så vart det inte den dagen. Värktygen och Micron hämtade vi på Tisdagen, då vi även hämtade kissekatterna (Pepsi och Disel) av Sockret. Mitt rum vart genast mindre ensamt när det delades med två söta, livliga och mysiga katter. Ett kärt återseende. Vi tog även med oss min Syster till Kungsängen och på Onsdagen hjälptes hon och jag åt attt bygga ihop mina IKEA möbler som är super snygga och passar as bra in i mitt nya lila rum.

 
På Torsdagen åkte vi till kusin Hampus och hämtade min tv sen åkte vi till Enköping och medans Pappa och Farbror Patrik instalerade Kylen, Frysen och Spisen i Kungsängen instalerade jag mig på soffan hemma i Enköping eftersom missommar helgen skulle spenderas där med Sockret. Tog mig tid att titta på film och umgås med en gammal vän från gamla tider. Och på Fredagen blev det svensk missommar med regn, kyla, nubbe och vita party tält ute på landet. De bjöds också på Magnus Uggla, grillning och en tur på ett flak efter en gräsklippare. Då jag spenderade missommar med den utökade Lönholm familjen. På Lördagen åkte jag upp till Sockret och Tomaz, Jag och Sockret hade 2 l jordgubbar, en färsk annanas och lite andra frukter kvar som vi var sugna på att blanda drinkar med. Vi lagade middag som bestod av Köttfärsås och Spagetti, supergott och vitlökigt. Sedan vart det massor av prat över några drinkar, cigaretter och kortspel. Till maräng swichen tittade vi på ''Pojkarna i mitt liv'' och fälde tårar till den otroligt söta Cody Arens och självklart Drew Barrymore. När natten föll på och timmarna flög förbi midnatt var det dax att knata hemåt. Tillsammans med storasyster åt jag frukost beståendes av kalla panakor med plast burkar som tallrikar. Tittade på ''mamas boys'' och åkte sedan tillbaks till Kungsängen där den andra Stora systern med familj kom på besök för att kolla in den nya lyan. klappade katter och åt pizza, mys. Och nu i kväll har den stora nya tvn i vardags rummet kopplats in villket firades med att kolla på ''förortsungar''. Och sedan har jag bara myst med dem små svart vita sötnosarna som har en otrolig energi jusst nu och är alldeles för upptagna med att leka hej vilt istället för att sova men nu värkar dom lugna ner sig igen. Men som ni ser så har jag nu internett i alla fall.

it's hard saying goodbye

för att göra det mästa av tiden jag hade kvar i min stad så drog jag hem dirket efter skolavslutingen i fredags för att gå ut och luncha med lill-Elin nere på Masod. Självklart bestälde vi in vin så att de nästan känndes som en av våra underbara tjej kvällar, mycket prat om allt mellan himmel och jord. Vi tog en trip ner till Åhlens där dom hade 70% rea på alla smycken så vart en liten inhandling. Vidare i regnet till Coop och fästing bussen och sedan hem till mig där vi satt i min säng och analyserade livet. På kvällen vart de fest i riktig Enköping ''back in the days'' anda. I en rök fylld lägenhet dansade jag och Cornelia salsa och försökte minnas korografier från 1an. Raglade hemåt på morgon kvisten för att sova en stund. Upp på morgonen och åka till nya lägenheten för att måla och tapetsera. Tillbaks till Enköping vid 7 snåret slängde i mig lite av resterna från gårdagens take out från vita elefanten och sedan knalla ner till Enavallen och Familjen Lönholm. Eftersom de aldrig slutar regna så tog Sockret, jag och Tomaz en taxi upp till deras lägenhet  och tillbringade resten av kvällen där med att blanda spännande drinkar och spela hur mycket olika kort spel som hällst. Försökte vänta på att regnet skulle avstå men när himmlen plöttsligt var grå blå istället för svart bestämde jag mig för att de var nog dax att gå iaf. Upp på morgonen tillbaks till nya lägenheten och förtsätta måla. Testade den loka pizzerian och var enade om att vi aldrig äter där igen. Hem något senare än dagen innan och försöka packa klart alla flytt lådor med åtaliga försök. Vid midnatt gav jag upp och åkte och köpte cigg med Bobin och Joanna sen satt vi i min säng och pratade, tre små gnagare, Mja och nu ska jag försöka sova för imårgon bitti kommer flytt gubbarna och jag har inte packat klart än.

It's not always rainbows and butterflies

de regnar. de har redan hunnit ljusna precis som igår och fågel kvitter eller kanske är de kråk krax som hörs utan för mitt fönster men de övertas till stor del av smattret av regn stänk på mitt fönster bläck. ångest, svartsjuka och dubbelmoral har naglat sig fast i mina tankar. jag vill inte vara med längre, tänker hoppa av detta tåg och stå kvar på perongen ett tag till. de slutar inte att regna och jag kan i natt igen inte sova.

taking a trip down memory lane



   



jag minns och glömmer aldrig

It's the hard knock life for us

I fredags blev det pluggande och sedan ner för att ta en drink med gnagar gänget, vilket inte blev en drink utan höll mig kvar tills stängnings dax. Träffade massor med gammla vänner och det var allmänt skönt att sitta på Olles ute servering denna kväll. Lördagen var det hem tills Sockrets föräldrar för att fira hennes födelsedag med hennes släkt och vänner. På kvällen var det bara jag, Elin, Madde, Tomaz och Sockret kvar och vi satt ute på den stekheta altanen och drack vin/öl, kedjerökte och snackade massor med skit. Super mysigt. När myggen blev för outhärdliga flyttade vi oss in och spelade orangino och inte förrens 4 började vi vandrigen hemmåt. En mysig helg med sena nätter. Idag har jag legat med min dator i soffan och pluggat även fast jag har en allergisk chock förmodligen från allt pollen, ögon och näsan rinner och på det har jag tandvärk. Men har skickat in två uppsattser så nu är det bara detta förbenade solo. Jag kommer skämmas ihjäl imårgon men måste få det gjort.