Then live the rest of our life but not together

För ett år sen var jag omringad av vänner, folk som betyde mycket för mig. Hade alltid någonting att göra, det var alltid nån som vill göra nånting, nästan så att man inte hängde med på allt. Men vart står jag nu? Jag vet inte när senast som nån ringde mig och frågade om jag vill göra nånting. Jag vet att många vänner gått förlorade till allt i från droger till flytt och att hålla kontakten är inte alltid lätt men varför känns det som att jag nu inte har några vänner kvar? För dom jag vill kalla mina vänner hör inte riktigt av sig. Och jag har försökt, dom känner säkert att dom också har försökt men, allting har väll runnit ut i sanden. Så jag ska nu vara en sån där som bara har pojkvänn och en kompis, eller? För när har jag tid att skaffa nya vänner? och vart ska jag hitta dom? Går man på fester är dt bara samma människor där. Det är ju inte som att man kan gå ut på krogen och träffa folk. Och om folk nu läser det här så blir väll komentarerna antingen ''men jag är din vän'' men granska dig själv innan du skriver det, när va senaste du hörde av dig och frågade om vi skulle hitta på nånting? annars blir dom väll ''men sluta grina och gå ut och skaffa nya vänner'' men vart då? Om det vore så jävl* enkelt så skulle jag väll gjort det för länge sen. Gammal vänskap går inte alltid att plocka upp om man inte träffats på ett år, folk förändras och man kanske vill att det ska fungera men oftast så har man växt ifrån varandra. Så nu kommer en väldigt ensam vecka..

I feel as if I'm wasted and I'm wastin' everyday

I wish

Och nu har jag sport lov..
Medans hela Enköping nu varit lediga i en vecka så har jag gått i skolan för Sthlm har inte sport lov samma vecka som resten av världen. suck. Men iaf så nu är jag ledig i 10 dagar själv... känns som att det kommer bli ett givande lov, mäst framför datorn och tv'n. Men sånt är livet. Jag kan ju alltid fixa i ordning mitt rum som nu är färdig målat (blev det i Tisdags) och i Onsdags så bar vi upp min nya säng och så sov jag och min snutt där för första gången. 12 dagar tog det men nu är det klart, så måste ju tacka min Jimmy som hjälpt till att städa, måla, maskera, ja allt och tagit sig tid för att hjälpa mig med mitt rum och sen att jag fått sova hos honom varje natt också eftersom jag inte haft någon egen säng att sova i. Så Tack Älskling, kunnde inte gjort det utan dig <3
 

Any way you want it, That's the way you need it

alla hjärtans dag, ett sätt att visa hur mycket du tycker om din älskling eller ett sätt för företag att tjäna extra pengar?

så det var alla hjärtans dag igår och eftersom det var den första alla hjärtans dag som jag faktisk haft pojkvänn på så köpte jag en stor röd ros till min älskling, fick också en stor rosa ros tillbaks :) sen myste vi hela kvällen med kakor och House, storebror kom också med en rosa ros till mig :) Jag måste ju säja att för mig har det varit den bästa alla hjärtans dag. Tack älskling

dear readers

Hej kära läsare,
För jag ser er. Yes I do, jag vet ju att ni läser, men ni får väll lägga in en komentar nångång så jag vet vad jag ska fortsätta skriva om. Vad vill ni läsa om?

Polarn&Pyret Projekt

för alla som inte hängt med så har är ju Polarn&Pyret (Jimmy&Jag)
''Projekt Måla Rummet'' i full gång. Här är den korta uppdateringen

Fredag: Började rensa rummet, ner med alla kläder i svarta sopsäckar.
Lördag: Grov städning och allt ställdes mot den enda väggen som inte ska målas
Söndag: Köpe färg, Maskerade och grundmålade 2 av 3 väggar i grund färg och ett oväntat mörkblått hörn som vi upptäckte målade vi svart.
Måndag: Grund målade den sissta väggen och målade svart i injutnigen runt fönstret.
Tisdag: Drog det första lagret med röd färg.

fick en mindre chock när jag öppnade den gigantisa röda färg burken och såg färgen, den såg mörk ceris rosa ut, inte alls den snygga mörk röda som jag valt. Men väll upp på väggarna såg det riktigt bra ut och det blir ju mörkare när det torkar (obs den va mörk röd på väggen sen) Så imårrn drar vi andra lagret rött så får vi se om dt behövs mer eller inte, annars tar vi dom snygga skönhets fläckarna som jag och lollo lyckades med då vi målade mitt rum, gult, svart och mörkblått back in 2003 vi var ju blott 12 år så alldeles för bilade innom konsten hur man målar rum var vi ju inte men men. Min nya STORA säng kommer ju på onsdag också :)

need to, have to, want to?

jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha

Nu har jag i så fall hittat en motivation till att leta jobb; Kläder och Skor.. Fan va härligt med lite nya kläder, underkläder, ytterkläder och skor (i alla dess former&färger) har suttit inne på
www.nelly.com och fått lite insperation och hittat en hel del saker som jag bara vill ha, VILL HA!! Känndes som att det var länge sen jag köpte nått nytt plagg och det var det nog, tror faktiskt inte jag köpt nånting nytt på hela 2008, lite leggings men, eller jo köpte faktiskt benvärmare och hotpants i jannuari, men annars har det varit dött på shoppandet.
image65

Jobba?

bara för att här sitter vi, fyra stycken runt ett vardagsrumsbord med varsin labtopp en söndagkväll klockan 3 minuter i tolv.

För det var nu man skulle ta tag i livet, eller när är det dax? När borde man börja söka jobb? Men vem vill anställa en 16 åring som inte gått ut gymnasiet än? Mcdonalds? När skulle man ha tid att jobba, på helgerna? Och om man börjar jobba vad ska man spendera pengarna på? Ska man lägga undan pengar och flytta? eller ska man bara spendera allt på nöjen, kläder och ciggaretter? Man kanske är för ung för att jobba? Eller handlar det om hur mogen man är eller? Om man ska söka jobb ska man ju skriva en CV, men vad ska man skriva? ''aldrig jobbat'' eller vadå?


tvåtusensju

Och det är nu man ska fundera över vad man har åstakomit under det här året, året 2007.. hum?

     

     

     


en bild säjer mer än tusen ord