If you fall, I will catch you

Helgen som började så planerad och fin blev helt plöttsligt upp och ner vänd och totalt spontan.

På Fredagen när jag kom hem från sthlm åkte jag iväg med Joanna, Fredde och Bobin, käkade den störrsta pomfritt talriken jag ätit (nej inte större än dom på humelstabaren), beundrade Freddes nya hår, Fredde kallas nu Blondi. Sen ringer min lilla Cornelia och vad gör man inte för sina vänner, så jag leker räddaren i nöden och åker än en gång till sthlm och hem till Corny. Mycket tjej snack med hennes Mamma blev det, super mysigt så vi stannade där i ett par timmar innan vi drog ut. Resten av kvällen bestod mästa dels av att vi satt på en tunelbana åt olika håll. Men det var härligt att umgås med den flickan igen blir ju inte alls lika ofta nu när hon inte går på frysen längre. På Lördagen när jag äntligen kom tillbaks till Enköping åkte jag och åt middag tillsammans med Pimen och Sockret på vita elefanten, även detta super mysigt. Det var länge sen vi tre gjorde något sådant nu tillskillnad från när dom (vi) bodde i lägenheten då det hände ganska offta. Så hade jag en lite Ash som ringde också så fick även där leka räddaren i nöden och ställa upp :) Så plockade upp henne på starionen och sen åkte vi alla upp till Romberga och städa lite, blir lite sentemental när jag är där uppe och ser lägenheten helt tom, det känns som att någon river ut mitt hem... Efter detta plockade Bobbin upp mig och Ash så blev det sing star kväll med Bobin, Blondi och Joanna :) Och vi visade än en gång att tjejerna äger!! Och när dom flästas röseter inte klarade mer så åkte jag och Ash hem till mig, snackade i några timmar för att sedan somna till en film (som vanligt för mig) Så idag har vi gjort absolut ingenting, kollat på vänner, lagat mat och rökt. Nu i kväll har jag åkt med Pimen och hjälpt honom med det sissta med lägenheten.

tears are words the heart can't say

the darkness falls around me, and emptiness says hello, loneliness is here to stay and i'm giving in. 


you act like you never had love and you want me to go without

Frysen igår då, impro träning och sen arbetspass. Jag och Ash drog iväg och käkade lunch så lallade vi runt tills mitt tåg gick 18.07, hem till Enköping och hjälpa Pimen att packa och städa lägenheten, bar bla. ner en soffa. Den Ni!! Sen åkte vi ut på landet, Anne o Bo myste vid den nya kaminen. Vi lagade iordning lite kvällsmat och drack fanta för en hel arme. Så kollade jag på nyheterna medans Pimen duschade. Sen var det dax att sova eftersom även fast jag är ledig så är ju inte resten av värden det.

Så upp i mårrse klockan halv 6, åka in till stan och hem till min egen säng och decka. Vaknade halv 2 och nu har jag väldigt tråkigt. Men jag orkar inte dra upp mig till att göra någonting häller, vill laga en god lunch och titta på tv typ. Men kylskåpet sa annat så har inte bestämt mig för hur det blir häller i dessa fattiga dagar kan man inte få allt man vill ha. Tihi, nej men är glad för att jag har en en öras head set jusst nu så jag kan lyssna på musik på tåget och så. Börjar få lite abstinens efter mina små päron festisar som jag slukade varje dag för ett tag sedan.


leaves you darling, if you don't care for it

Aj, aj, aj ont.. Hemma eftersom jag varit upp och spytt tidigare. Magen som inte vill vara min vän nu igen. Petat i mig ett par ipren men känns inte som att jag tar mig ur lägenheten idag. Blir väll en massa boston public istället. Majs vad irriterande detta är. Men finns inte så mycket att göra, vill ha mina piller :( Ah men då vet ni ju iaf vad jag gör resten av dagen.

I can't keep holding on

Med ett huvud fullt av tankar ska jag nu försöka somna in till ännu ett avsnitt av boston public. Ihop kurad i sängen med min groda under armen. Har tänkt och tänkt och tänkt och jag vet fortfarande inte ut eller in, kommer inte fram till någonting vettigt häller. Nu blir oron blir bara större och större.

Min groda kommer hoppa i vattenbölar innan morgonen gryr


baby you know hi'll only break your heart

Never fall in love whit someone, you know it'll break your heart
everything feels like a dream until the morin' starts
it'll crash and burn, it'll tear you apart.
Never fall in love whit someone, you know it'll break your heart.

You'll throw yourself out there to the hungry wolfs
don't let them se you wounded
don't ever let them se you cry
don't think that they care
'couse they will leav you to die

Never fall in love whit someone you know it'll break your heart
they'll treat you like a princess and everything feels right
then darkness will fall and it'll tear you apart
Never fall in love whit someone you know it'll break your heart

As we'll walk along the milky wey
Hi'll take your hand and say;
''You my darling, you're the one, you're my little baby boo
you're the most beutifull girl I know and you know I love you
If I could, I would, just stop time and freeze this moment
so that I can spend eternity just looking at you''
you'd better run awey fast and never look back
'couse one day you'll find yourself trapt
whit the cloesed eye kisses
and his breath taking touch
you know that you'll miss him so mutch
but guys are all the same,
and they'll only make you hurt,
when you give him your heart
remember that hi'll never give it back in one piece

Never fall in love whit someone (baby you know hi'll only break your heart)
Never fall in love whit someone (hi'll leav you in the dark)
Once you've given him your heart it all will start
Hi'll lie, hi'll cheat, hi'll treat you like durt
cry all you want but hi'll never give it back in one piece

Cry all you want but it is what it is,
you're just a girl who loves a boy
and hi's just a boy who dosen't know

(Never fall in love whit someone you know it'll break your heart)

don't let them se you wonded
don't ever let them se you cry
don't think that they cear
'couse they will leav you to die

(but still I know I'll do it all again)


I tried so hard, can't seem to get away from history

En helg med vinden av förändring i luften. Åkte hem till kusinerna i fredags men det kan vi ta en annan gång. Vid 3 kom Sebastian och hämtade mig vid Slussen så åkte vi och hämtade Nikol och så åkte vi hem till henne. Vi tar resten av helgen i stöd ord. Sallad, Astronomi, Chokladbollen, Latte, Första kyssen, Förfest, Tjejsnack, Kokoslikör, Musik, Biljarden, Mysigt, Tårar, Värme, Kyla, Dålig sömn, Oboy, Prison Break, Solen, Pizza, Bil, Latte, Ash, PrisXtra, Tacos, Godis, Hemma fest, Donken, Sms, Enköping, Ensam, Hemma. Ni som var där vet hur det var, träffade en hel bunt av roliga och sköna människor i alla fall :)


Idag har jag legat i soffan med min bejbi (min dator) och kollat på s1 av Boston Public, inte rört mig utanför lägenheten. En helt vanlig Söndag med andra ord.


happiness is just around the corner

Men du nu är faktiskt läget så här att hur jag än vrider och vänder på saker och ting är jag fortfarande rädd att hoppa, rädd för att falla, rädd för att landa. Sitter och lyssnar till Tårka dina tårar med Niklas Strömstedt, på Onsdag gäller det, black at heart <3

Sen vill jag ju passa på att säja grattis till Bobin som fick sitt kör kort idag :) och Grattis till Sara som fick en jätte söt liten pojke i tisdags, längtar tills jag får träffa er.

Är ganska så frustrerad, vet inte riktigt om jag ska skrika eller gråta åt alla dessa idiotiska vuxna människors fördommar som förstör. Tur att jag har lilla Pimen att prata med då.

Annars funkar jag bra så ni behöver inte oroa er ska sova lite nu har muntligt prov i matte B imårgon, wish me luck

'Cause no one knows me underneath these clothes

Nu kära vänner, ovänner, släktingar och hemliga beundrare ligger Pyret till sängs igen. Inte med en pojke utan med min groda och en otrolig huvudvärk. Dagen blev alltså inte riktigt vad den skulle varit, men dom tre första avsnitten av Gossip girl s.2 har ju börjat sändas och nu även landat i min lilla dator. Det gäller att  spendera tiden väl när man är sängliggandes.  Eftersom min mage häller inte velat vara min medarbetare idag har jag hittils bara lyckats få i mig Cola,  Choklad och Ipren men inga tårar fällda för det. Men nu ska jag tillbaks till mitt uppvilandes förmodligen lägger jag mig i ett varmt bad senare måste börja sakta ner saker och ting innan jag blir utbränd på riktigt, kropp och själ måste också dom få vila.

when God closes a door, he opens a window

Kanske ska ge alla lite klarhet nu då eftersom frågan tydligen ligger på mångas läppar, Jo det är så nu att efter nästan 17 månader tillsammans så är det helt slut mellan mig och Pimen men ''when God closes a door, he opens a window'' så detta är bara början på en underbar vänskap mellan oss två villket även gör att det finns no hard feelings så att säja utan vi är båda två välidigt nöjda med hur det blivit och båda två tror att detta kan bli mycket bättre :)

Annars har väll helgen varit full av missförstånd och negativ energi. Igår blev det kräft skiva ute på landet, men vi kom dit när alla kräfftor var uppätna och bara festandet var kvar men tur var väll det eftersom jag redan varit på två kräftskivor i år.

I will be strong, Even if it all goes wrong

For the longest time you've been the biggest part of my life,
and for so long you've been my light in the dark,
And I've walkt on a line even though it aint smart,
and from time to time I thought all was right, all for nothing
(tell me no, tell me it aint so)


'Couse look at ous now
(tell me we're aint hiding)
Well look at ous now
(Standing on our own two feet)
And when the dark knight comes to get ous
I wount go down whit out a fight...
('Couse I know I have you)

All the lies that we thought would protect ous
from the cold and dark reality,
well now we know it aint so
but well never stop grown'
'couse we can feel the earth moving
(whit every heartbeat)


But if I'd call you up,
(would you answer)
In the middel of the night
(would you answer)
If I'd sade I'm okay,
(would you listen)
If I'd say that life's great,
(would you listen)
Or would you read betwen the lines,
and hear me say ''life's a disaster ''


But look at me now
(some one has to se it)
Well look at me now
(I thought you knew me better than this)
And when the darkness falls around me
I will give up so easely..
(can you hear my cry?)


you better learn how to treat us right 'cause onces a good girl goes bad she never goes back

Spel nörden är här, har som sagt mini lan i helgen tsm med Pimen, Bobin, Joanna och Fredde. Igår försökte vi spela d2, men alla hade olika vesioner så när vi äntligen fixat så att alla hade samma så spelade vi två quests sen gav vi upp för det laggade så jeffla mycket :( Men då började vi spela CZ istället, gick bra stundvis och dåligt stundvis, spelade mäst samma bana men lite senare blev det gungame. Åkte hem till mig vid två tiden, Pimen deckade ganska på en gång medans jag, Bobin och Fredde kollade på Transporter innan vi gick och la oss.

Idag åkte vi till sthlm för att kolla på Joannas bowling match, var en intressant resa dig. GPS'en ville inte ricktigt visa oss rätt väg dit så vi kom lite sent men ändå. Blev allsång till rock balader och gyllenetider på vägen hem.

Har installerat Sims 2 på min dator så fasnade lite i det men nu ska vi väll ta och spela Swat 4 snart, sen blir det nog lite CS eller CZ innan vi ger upp för kvällen.

Har fått en ny kusin också :) men det berättar jag mer om imårgon.. Nu ska jag tillbaks till spelande för dom har precis satt på GH3 på tv'n :)

you've heard me saying that smoking was my only vice

igår blev en rörig men rolig dag, pluggade matte i skolan som vanligt. Så slutade vi vid 12 och jag behövde vara i sthlm till 19.30 då vi hade fått gratis biljetter till puplik repetitionen av My fair lady. Så hängde med Ash till sumpan för att möta upp hennes polare Vicky (och en till som jag inte kommer ihåg vad hon hette). Sen åkte vi in till centrum igen, mötte upp massor av hennes vänner vid plattan, gick och köpte en xl latte på Sandy's (som för övrigt gör den godaste chai latten i stan och den godaste latten) Vid 5 hade min syste slutat så då mötte hon upp mig där så käkade vi middag tillsammans på Fatoch(?), ah libanesisk snabb mat i alla fall, super gott. Satt och snackade skit, köpte skor ja ni vet allt sånt där som man gör :P Nej men det var jätte kul vi har nog aldrig riktigt varit själva på det sättet hon och jag så det ska värkligen göra om flera gånger :) Sen började klockan närma sig 7 så vi mötte upp Cornelia och rörde oss mot Oscars teatern där det kryllade av frysare. Där lämnade syster oss till alla andra och vi gick in.

My fair lady är alltså en musikal (på svenska) med bla. Tommy Körberg i en av huvudrollerna och jag kan inte hjälpa det men jag tycker bara inte om Tommy. I övrigt var den bra men så himmlans lång, den började 19.30 och var inte slut förrns vid 22.50 dom tyckte även att det var en bra idé att ha 25 minuters paus mitt i men men. Sissta sången kunde dom strykigt.

Så 22.50 slutade den dom sissta tågen hem till Enköping gick 23.07 eller 23.37 eftersom båda våra sl kort slutar gälla kl 7 på kvällen så gick vi till hö torget för att ta tunelbanan därifrån till T-centralen eftersom jag skulle med tåget och hon skulle åka hem. Vi skiljdes åt och jag gick för att vänta på 23.37 tåget eftersom 23.07 tåget redan gått, när jag kommer ut på peronen så ser jag att det inte finns en ända skyllt om detta tåg så jag tar upp min tåg tabell och ser till min fasa att 23.37 tåget bara går på Fredagar och Lördagar, försökte ringa Cornelia men hon prata i telefon så det gick inte att nå henne, så jag ringer till min Syster halv 12 på en vardag.. jo det känndes lite jobbit men fanns inte så många fler alternativ. Så åkte ut med röda linjen och hem till syster. Hon hade hunnit lägga ut en maddras och bädda åt mig innan jag han komma, super skönt :)

Vaknade dagen där på av att min systerson Tudor kommer in och börjar prata om dinosarier, drakar och förskoleklassen. Och när Baltsar ska lämna honom på förskolan så håller jag ett öga på Nova och Loke. Jag och Nova läser en tysk röknebok medans Loke går runt hela lägenheten och letar efter mamma och pappa. Han har blivit en riktig hejare på att gå nu det var han då inte senast jag träffade honom. Så kommer Baltsar tillbaks och klär på barnen och åker iväg igen och jag började inte förrns klockan 10 så hade super mycket tid, jag åt faktiskt frukost och sminkade mig lite mycket tid hade jag på mig. Sen åkte jag en helt annan skol väg, tuben till Liljeholmen och sen tvären därifrån till Mårtensdal, inte lika mycket byten alltså så det var skönt och det tog dryga halv timmen. Så skola från 10 till halv 1 sen tog jag en tur på stan med Ash igen för att sedan ta tåget hem till stilla lilla Enköping, tog det lite lungt hemma innan Pimen kom och hämtade mig eftersom vi lanar denna helg. Jag, Pimen, Bobin, Fredde och Joanna (fast hon beövde åka hem vid 8 idag men hon kommer imårrn efter hon har spelat matchen som vi ska åka och kolla på)

as good as new and growin’ too

Måste bara säja att jusst nu går allt bara så jäklarns bra. Med pojken går det bra, i skolan går det bra, med vännerna går det bra, ja allt känns som att det landat och blivit riktigt bra.

Igår var en lite hektiskt dag i skolan där dans lektionen bröts av att en Vän till mig vred knät ur led så ambulansen fick komma och det var en väldigt läskig sitvation. Så kom man inte hem förns vid 6 tiden då umgicks jag med Pimen ett tag, sen åt jag mat. Och sen kom Pimen tillbaks och hämtade mig så spelade vi GH och Med andra ord tillsammans med Joanna och Bobin, och pratade och så, skit härligt var det :) Så sov pimen hos mig sen villket också var väldigt mysigt. Så jag fick skjuss till skolan imårse villket var skönt eftersom det faktiskt regnade. Började kl 9 så hade vi Matte till tio i 12, Pluggade faktiskt på väldigt bra och flitigt. Sen lunchade jag med Ash, vi är rätt lika hon och jag på ett konstigt sätt. Sen hade vi Dans från 1 till halv 5, först Street där vi ''flippade'' Tomas korografi, Jag och Natascha gjorde en mycket soft street av det hela. Sen hade vi Impro och vi gjorde en hel del coola grejer går tyvärr inte att visa igen eftersom allt var improviserat :P Så kom jag hem vid 6 tiden igen då satt Bobin på stationen och väntade på mig, så knallade vi ner till stan, handelade cigg och så satte vi oss på Torino och åt mat, så blev vi kvar där i 3 ½ timme, jäklarns var man hade mycket att prata om då allt ifrån vad som stog i dagens metro till vädret :P nej men kom inte på nått bra exempel nu men i alla fall, det var inte tyst en ända sekund munnen gick i ett liksom, så gick vi till BT så fick Bobin sjuss hem och jag fick pussa på min Pim lite :) Nu ska jag duscha och sen ska jag sova, blir ju upp tidigt i mårgon också för vi börjar kl 9 igen. Längtar tills på Lördag då Joanna kommer till Enköping :)

Som ni kanske förstått så är Pimen, Bobin och Joanna mina nya favisar och sweethearts :)<3