2007

Nu är dt Ny års firadne med Min Älskade Lill- Elin ElinHjärtaMoa och vi har skit kul och roligare ska dt bli :D

Den eviga sömnen

Somna om igen och glöm allt som betungar dej.
Lägg dej igen och låt kudden torka dina tårar.
Inget stör dej mer.
Tänk inte på vad dom gör låssas som du inte hört deras hat,
i din dröm värld är allt som förut, bara du kommer dit blir allt bra,
Somna om igen och hoppas att du aldrig mer ska behöva vakna...

Sanningen sårar

Jag vill visa dej att jag inte är den du tror , att jag inte är den du fasar för att jag är ! men jag kan inte , för ja är precis den personen ja har gjort allt ja lovat dej att inte göra , ja skämms ja gråter för ja vet att du förlåter men straffet kommer vara hårt och ja vet inte om jag är villig att ta den risken och berätta sanningen för dej , sanningen om mej . förlåt

Vår Jul Tomte Har Rymt

Julafton i går då, och vad finns att säja, jo satt uppe till halv 2 och slog in paket natten innan, sen väktes man för att alla måste kolla på sissta avsnittet av julkalendern även om man inte följt den. Sen duschade man, städade och gjorde sej jul fin. Klockan halv 3 kom Några av mina små kusiner ( Linus, Emil, Isak, Hugo och Pontus ) Deras Mamma ( min Faster ) och Pappa så klart, Farmor, Farfar och deras hund (orvar, strävhårig tax). Vi åt jul godis och sen började ju Kalle Anka så vi trängde i hop oss där uppe framför tv'n och sen började det, när Jag, min Syster och Faster satta och kunde prata med genom hela Askungen, Djungelboken, Lady och Lufsen mfl. började vi mistänka att vi kanske sätt den lite för många gånger. SmåSen var det Jul bord med allt vad det innebär. sen någon virrig timme där barnen far runt som ekorrar överallt sen en liten julklapps utdelning innan Ungarna och deras pappa åkte hem, vi satt kvar och slog i våra biblar, varför kommer jag inte ihåg men så blev det iaf. sen åkte resten hem och vi hade våran lilla julklapps utdelning, spelade ett spel och kollade på en film när vi varklara var klockan närmare 2 och alla gick och la sej. Slusatts: Julen i år var inte lika hämsk som tidigare år, Jag överlevde. 

Min Helg på Sjukhuset

Okej så efter att ha haft ont i magen i en vecka ville jag inte vara med längre, jag ville åka till sjukhuset. När jag kom hem från skolan hade jag också fått feber, så jag ringde till dom här man ska prata med som beodrade mej att inte äte, dricka eller ta några smärtstillande och åka in till akuten så fort någon av mina föräldrar kommit hem. Och eftersom vi inte har någon bil så fick vi så klart gå till akuten, men där fick vi komma in på en gång, dom tog en del prover tryckt och klämde på min mage och frågade massa frågor och sen samma sak igen. Efter många timmar sa dom att jag skulle bli inlagd på Akademiska i Uppsala för Observation i ett dygn,  Enköping hade ingen platts så klart. Men oj vad dom ljög, jag och min papa tar en sjukhus betalad taxi till Akademiska och i haden har vi ett brunt brev med alla prov svar, utlåtanden osv. det var hämskt att åka bil jag trodde hela tiden att ja skulle behöva skrika stanna bilen och sen kassta mej ut och spy men jag klarade mej. Men när vi kommer till Akademiska får vi vänta 1½ timme innan vi kommer in och där säjer dom att jag ska opereras, för blintarms inflamation. Jag trodde jag skulle svimma, Blintarms inflamation, ett ärr på magen, en operation! Dom behövde två sjuksköterskor för att få in en kanyl i min arm, fjärde gången gick det. Vi åkte upp till Kirurgakuten, fick lite morfin så att jag skulle klara av att duscha och när jag står där inne knackar min pappa på dörren och säjer att jag ska opereras så fort jag har duschat klart, jag ville aldrig sluta duscha! Dom kör ner mej till oprations rumet och sen blir man sövd.

Vaknar och ligger i en korridår ont som fan i magen, börjar skrika och då kommer sjuksköterskorna och när vi åkte i hissen sa dom ''Ja, det var ju synd att dom va i dej när det inte va någonting då'' Ja fatta ingenting vadå inte va någonting? men orkade inte tänka på det, det gjorde så otroligt ont, fick mer morfin när jag kom in på mitt rum, försökte sova men det va svårt. Blev väkt igen klockan 7 och när doktorn hade sin rond sa han att min blitarm va helt frisk men jag hade nån infekterad kötel i magen som skulle gå över av sej själv men jag behövde stanna tills jag åt och drack någonting. Sängen var obekväm och alldeles för varm och handen där kanylen satt hade börjat värka, eftersom allt dom ville få i mej sprutade dom in. Jag gick på morfin hela dagen. Jag tappade känslan för tid och det kändes som om jag aldrig skulle få komma därifrån, låg mest i fosterstälning och kollade tomt på den meningslösa tavlan på väggen, den förestäde troligen en svart hund på en vit duk. Jag kunde inte sova men jag ville inget häldre. 

Första dagen kom min kusin Hampus och hans flickvän och hälsade på senare kom också, Pappa, Stefan, Syster och Systers Pojkvän. Jag stälde också in telefonen så att folk skulle kunna ringa till mej och det gjorde dom, hemifrån hela tiden sen också, Morfar med Fru, Farfar och Farmor, Andra Systern mfl. Efter tre och en halv dag så släppte dom mej, och jag fick åka hem, har aldrig varit så glad att få komma hem förut.  


Jag tar ett steg Framåt varje gång mitt hjärta slår

Jag är Förstörd, helt trasig. Orkar inte kämpa, orkar inte slåss, orkar inte hoppas, orkar inte tro. Hopp bor inte i denna flicka. Hon tror inte, hon hoppas inte, hon slåss inte och hon kämpar inte, inte längre. Trasiga människor hoppas inte. Trasiga människor finner ingenting att hoppas på...

Vill tillbaks dit, dit där tårarna alltid gick att dämpa med härliga endorfiner...

Forever Young

Vill skrika ut i luften, men vem skulle höra mej? Vill Slita ut mina ögon så jag aldrig mer kan gråta, Vill hoppa från ett berg så jag inte behöver känna mer smärtta, Vill aldrig mer kunna älska så jag aldrig mer kan hata, Vill någon ser på mej så att jag inte behöver vara ensam, Vill dö ung så jag inte måste leva gammal resten av mitt nästa liv. Man vill så mycket som man inte får...

Jul Godis

Okej inget riktigt Party men det hamnar här  i alla fall. Bakar Lussekatter, Saffrans bullar, Mosart kulor, pepparkakor, peppa kaks hus, kola, knäck, snickers, choklad tryffel m.m. tillsammans med Mor, Far, Syster Agnes, Syster Karin, Systers pojkvänn Baltsar, Syster sonen Tudor, Syster Dottern Nova och Kusin Björn. Mysigt med lite jul stämning äntligen, Tomtar, pepparkaks doft, jul must, glög och jul musik :)

Vem älskar dig då?

När glädjen är slut då, vad gör man då? När all ork är slut, När man inte ens orkar försöka att kämpa, Vem slåss för dig då? När ingen ser dig, När allt känns på lossas, När det känns som om alla tröttnar, Vem älskar dig då? När du ljugit alla rakt upp i ansiktet, När du skrikit ut din ångest på dom du håller nära, Vem står vid din sida då?
Sorry


Nästan i alla fall

Saknar mina Party Pinglor, mina Party vänner. Alla roliga fester och upptåg och sjuka saker vi gjort tillsammans, men vi ska väll snart börja igen :) Sara, Elin o Moa 
För även om jag saknar det vet jag att ni gör det, men det finns ju en del roliga tillfällen som kommer snart, så som Lussevakan, massa roliga födeldedagar, Jul lovet och Ny år :D .
Vi ses då på en parkbänk klockan 2 ;P . ♥

Chärlek

Vad är Chärlek? Att vara Chär i någon, vad betyder det?
Vänskaps Chärlek är lätt att se, men när det är mer än så, hur vet man det?

jag älskar mina vänner och det vet jag, jag gör allt för er. Finns alltid här för er i sol och regn.

För dom som inte vet

För dom som inte vet....
så Saknar jag att vara på kunskapsgården omgiven av alla mina underbara kunskaps vänner :)Kunskap
7 veckor har vi haft där uppe nu, 7 underbara, hämska, roliga och sorgsna veckor, men den sissta gången va värst. det va så otroligt mycke kännslor inblandat, man hade kul och skrattade och ville att den här sissta gången skulle bli den bästa. Sammtidigt som alla va lessna eftersom det var inte förns alla insåg att snart är alla våra stunder förbi och vi splittras till vad nu alla kommer att bli, vi har nästan ett halv år kvar men tiden går så fort och snart står vi där på scenen för sissta gången tillsammans, Vemodigt.                      
Namnen
Namnen på dom  man aldrig kommer glömma finns här ( nästan alla ). Här finns....
Emil, som har varit min bästa killkompis i 4 år nu.
Krull, som jag alltid har kunnat luta mej på som alltid funnits där för mej.
Liisa, som är söt som socker.
Jenny, som man alltid har kul med.
Felix, som har stått ut med mej och jag med honom och ändå är vi alltid vänner.
Mr P, som är togig i bilar och alltid är gullig.
Tilde, som stuttsar runt som en possetiv stuttsboll.

Och många många mer, som kommit och gått i ens vänskaps krätts, men man har små minnen från alla. Och om det är nått som alla har gemensamt så är det Förändring, på dom här fyra åren så har alla förändrats otroligt mycket och det är både på utsidan och innsidan.

Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta, vart än livet för oss. Kunskaps Eliten