you're living now

idag blev det lite data spelandes, samt en ny tripp ner till köpcentret men denna gången för att shoppa inne på ica. Vilket resulterade i en awsome middag. Kassler i ost och vin sås i ugnen med en grekisk sallad till.. Nom Nom Nom.
Nu ska vi titta på lite film, the notebook. Äta lite godis och lite mer gurkstavar i dipp. Hallon och björnbärs pajen sparar vi tills i mårrn.

Undrar om jag någonsin kommer dansa igen? En otroligt deprimerande tanke.. Vad händer med en människa om man tar bort alla drömmar?

dagens sanning

himmlen är blå

nightmare morning

Har inte haft den trevligaste morgonen vaknade med ett ryck av att jag drömmde en mardröm och sen skynda in på toaletten då jag inse att jag blöder näs blod, vad är grejen? Så har jag fått typ exem på baksida låren också, ALLT GÅR FEL. Jag är nu helt officiellt trasig. Blöda näsblod spontant vem gör de? Ah tydligen jag nej fy nu kanske det blir frukost eller brunch eftersom klockan är 12. Sen får vi se vad vi hittar på, kanske bio?

ibland måste man, bara lite

Okej det var som jag fruktade inte kan jag gå in i affärer som bikbok och cubus utan att shoppa speciellt inte när det är sommar rea. Så det blev ett par svarta jeans leggnings, ett par jeans blåa jeans leggnings, en huvtröja, en vit skjorta och tre par trosor. Jag känner att dagens shopping behov är fyllt dock blev plånboken mycket mindre.

Nu blir de en tidig middag bestående av gravad lax och potatis sallad. Och ikväll blir det film kväll med tatziki dipp och gurka.

måndagens shopping dilemma

Har ätit gårdagens pizza till frukost till ljudet av gammla family guy avsnitt, Nu ska vi bege oss ner till gallerian för att hitta den där förbenade vita skjortan som jag måste ha till jobbet i helgen. Känns svårt att bara handla en skjorta när de finns mycket andra grejer som man behöver. Men pengarna är alldeles för några och även om jag fick lön i fredags så funderar jag redan på hur jag ska klara mig till den 25 juli, det är ju en månad dit, det är 30 dagar som man måste äta på och då gärna 3 mål om dagen, hur har folk råd? :O Men nej nu lockar köp centret, en ny klänning eller mat den 24 juli?

It's all part of a grander plan that is coming true

Iband kan man sitta och fundera på hur anorlunda saker och ting hade varit om man inte hade missat en buss eller följt med ut den där kvällen. Om man hade gett upp tidigare eller aldrig gett upp alls. Om man hade haft en dålig dag den där fina dagen eller om man inte hade haft slut på ciggaretter. Ödet?

Är lycka att vara olycklig i ett lyckligt sammanhang eller att vara lycklig i ett olyckligt sammanhang?

Nu är sommaren här och spontaniteten fyller hela mitt inre vilket har resulterat i en hel del förändingar och äventyr i alla håll och kanter av vårat avlånga land. Bland annat en spontan tripp till helt främmande människor i mora (?) för att? Den som lever får se, eller som de är i blogg världen, den som lus läser han vet.

och detta var allt för denna gång kära vänner.

Oh sweet Mr. Al

''Mr. Al you made me strong, but I'm stronger then you now
Mr. Al you herd my song, but I'm not singing for you now
Mr. Al oh sweet you were, you always were my friend.
Mr. Al you know me well, and all the time we spent,
Together we made some big mistakes, together we lost again,
Mr. Al oh sweet you were, but it all is in the past
Mr. Al good bye to you, you knew it never last

But thank you for the tears I've cried for all the lonely nights,
Thank you for killing all my dreams, it made me win the fight,
Thank you for all the blood you spilt, the scares are fainting now,
Thank you for helping me escape, but this is my good bye.

I believe I can stand up tall and hold my head up high,
I believe that I can find my way out in this dark blue sky,
I believe that I can face my fears whit out you by my side,
I believe that  I can find my way I believe that that I can fly
''

ibland minns man de som varit i det som är nytt
och då kan min gammla Mr. Al passa bra att ta ner och damma av.

nångång kanske är imorgon

ibland blir inget som man tänkt sig,
men de kanske är bäst så!?