Let’s do it now and think about it later

Favorit låten jusst nu ''Rascal Flatts - Why wait''

Nu är jobbet igång igen och har tagit en annan törn, men det berättar jag mer om senare när allt är 100. Så i veckan har jag jobbat, sovit, jobbat och sovit. Det är skönt att vara igång igen men fick en släng av nån mag sjuka / mat förgiftning så har inte mått super tyvärr. Men idag har jag och S varit inne i stan och shoppat, Bonniers Körskole spel och En ny kalender till mig, hörlurar och bränn skivor till honom. Så tänkte vi att de skulle bli grönsaks stavar och dipp i kväll men så vart de inte då jag mått dåligt. Sebbe och Rossanna har dock kommit hit och gör oss sällskap så i kväll blir vi fem stycken i våran lilla etta men madrasserna ligger redan ute. Hoppas på ett möte med L nästa helg då han kanske gör en spontan resa hem den helgen. Annars är väll planen nu att titta på en mysig film äta lite B&J kanske och sova, har blivit så där äkligt vuxen så att jag inte kan vara vaken till 4 på morgonen som dom andra. Imårgon blir de Carbonara och kanske grönsaks stavar och dipp då annars finns inte så mycket mer in planerat.

happy new year

Nytt år, Nya vanor, Nya löften, en Ny start

Ja nyåret blev inte riktigt som planerat, ville ju spendera det nere i Göteborg som föregående år med syskonen Nilsson men den allt så tomma plånboken satte stopp för det. Så Dagen innan hade jag fortfarande inte bestämt mig för vad jag skulle göra och planerna ändrades samma dag också. Det blev allt!

Eftermiddags Fika med päronen, syrran och deras vänner. Lyxig hummer middag och poker och fina pojkar, samt dreggig par fest ute på landet som back in the days. Ja låt oss säga att mitt nyår inehöll allt!

Gott nytt år på er alla