It's black and it's white

Veckans Hinna med och planer är :
Fika med Jennie (Ons/Tor) [x] (Blev en lång promenad istället på Torsdag kvällen)
Köpa Badhuskort med Nikol (Ons/Tor) [  ] (uppskutet till kanske imårgon!?)
Jul Baka med familj+släkt på Söndag [  ]
Barnvakt åt syskonbarnen på Fredag [  ]

Så filmena vi hyrde var;
a Lot like love
American Pie Presents Beta House
Click
License to Wed
Wild Hogs

Sitter nu och väntar på S och Ash, sen ska jag åka till Systers jobb och hämta nyklar så att jag sedan kan åka hem dit och chilla lite tills mina söta syskonbarn kommer hem så blir jag barnvakt från 18.00 till obestämd tid, efter det blir det till Zinken och träffa/sova med Nikol och S.

Uppdatering
Så jävla irriterad, hur svårt kan det vara?

open up your mind and see like me

På den praktiska delen innom Dans/Improvisation o komposition fick jag VG+
På den skriftliga delen innom Dans/Improvisation o komposition fick jag IG


Det känns ju.. bra!? eller.. Aja men i alla fall, har börjat skirva på den där *beep* Novellen som ska utspela sig under medeltiden och inkludera vad som var typiskt för medletiden på det socialla-, politiska-, kullturella- och ekonomiska- planet. Mjoo vet inte hur det går ännu men har skrivit en sida i alla fall så det var det vi gjorde på teori lektionen idag som var Svenska B. Sen korograferade vi under dans lektionerna. Känns lite tajt att det ska vara klart om två veckor..  Vi övade lite inför nästa torsdag också men det var innan lektionen. Har oroligt ont i knät också, hoppas det går över annars vet jag inte vad jag gör.

Ikväll så skulle Jag, S och Jocke sitta hemma hos Jocke och kolla på film eftersom jag och S hyrde 5 filmer i går (såg två av dom i går) blev inget flim tittandes utan vi satt i Jocke's soffa pratade om allt mellan himmel och jord samtidigt som vi kedjerökte och drack läsk och kaffe. Skit sofft faktiskt. Nu ska jag och S däremot se på någon av dom 3 filmerna vi har kvar.

Imårgon blir det till att fixa badhus kort med Nikol och sedan fika med Jennie :) Mys med två av mina favorit tjejer


welcome back, let's se what you got

Går dagen var hal, det var snöit och isigt. Jätte jobbigt men ändå så underbart magiskt med all snö. Hoppas den ligger kvar till på fredag nu bara så kanske jag kan få chansen att leka i snön med några som uppskattar snö lika mycket som jag. Åt middag med S och hans pappa igår, torino middag så klart :P  Sen började ajg och S se på den nya  serien, 90210 som är en ny tappning av våran gammla Beverly Hills 90210, lite gammal ansikten dyker upp men ungarna är bortskämmda och bakom flötet. Det kan bli väldigt spännande att se vad dom gör av detta och av vad vi såg i går så ska vi fortsätta kolla på den.

Idag har vi fått musiken som vi ska korografera i våra grupper till, eller våran trio. Musiken är.. ah vad ska jag säja.. Skit dåligt. det är någon brud med jobbig röst som sjunger på typ italienska. Ah vet inte hur jag ska orka att lyssna på denna låt 10 000 ggr. Men men..

Veckans Hinna med och planer är :
Fika med Jennie (Ons/Tor) [  ]
Köpa Badhuskort med Nikol (Ons/Tor) [  ]
Jul Baka med familj+släkt på Söndag [  ]
Barnvakt åt syskonbarnen på Fredag [  ]

the movie in my mind

Fredagen blev väll inte så planderad, förade lite med S samtidigt som vi fixade till oss inför kvällen sen knallade han iväg för en boys night out och jag till mig fest med gammla polare sedan visade dt säj att mina polare i sissta minuten bestämt sig för att gå ut så jag knallade hem till Jennie för en mys kväll med henne och Aron framför Idol, och inga sura miner där för dt är alltid kul att umgås med Jennie (och Aron också så klart även om man har lite svårare att snacka skit med honom) Men det blev iaf efterfest med mina gammla polare fast ah efterfest blev det ju inte häller riktigt en massa American Dad och sen somnade vi och min mobil dog.

Igår blev det film marathon med S
Notting Hill, ingenting slår
denna senen i filmen när Hugh Grant går och årstiderna förändras, den är så underbar.
The Other Sister, den är en sån film där du skrattar och gråter hela tiden.
Heartbreak Hotel, den svenska alltså.
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, ja lite Harry måste man ju ha.

När vi vaknade i mårse så blev det ner och sjunga för mami som fyller år idag med paket, ljus och saft. Sedan lagade jag och S pankakor, inte så himmlans lyckat kanske men jag toppade dom med smält choklad och hallon så det blev great, och som pricken över i ett kollade vi på Titanic, fast vi fick aldrig se klart den men det gör vi en annan gång, middag med familjen + pojkvänner på Vita elefanten. och nu ska det bli The da vinci code, as bra

I wanna' feel the heat with somebody

Nu bär det av mot fest, gamla polare, gamla kvarter men nya värderingar, ska bli kul :)

this is, is this, what is life

Sitter i skolan nu, ska ejentligen ha svenska lektion men jag bytte mina lektioner så jag slapp ha håla i 2 timmar så nu har jag arbetspass, mjo mycket givande.. Ska väll gå upp och ta närvaro och sen åka med Ash till Älvsjömässan. Har på Basgruppsmötet i alla fall bestämt oss för att skiva våra noveller om Medeltiden, kul kul.. Bättre än Ränesanen ändå för på medeltiden så brännde vi unga flickor på bål.

Kvällen kan gå lite i olika riktingar;
Kanske festa med Krulle och co.
Kanske dra upp till Jennie och leka med henne och Aron
Kanske leka med lill-Elin
Kanske umgås med S

Har inte bestämt mig än, har inte all fakta häller men när jag får dt blir det lättare att bestämma sig.

good old days

Studiedag idag, eller ledig för mig eftersom hemuppgiften vi skulle göra var inte speciellt genomtänkt för sånna som mig så dom ska fixa en annan uppgift någon annan gång.. Sov länge skit skönt, sen lagade jag lunch och satt vid datorn. Det var inte förrns på kvällen jag kom igång, umgicks med Simon när han slutade jobba, snackade i några timmar sen åkte jag upp till Krulle och kollade på it's allways sunny in Philly (vet inte hur det stavas så förkorttningar is the shit). Skit kul att träffa killarna igen, man gör ju inte det varje dag tyvärr.

Har ju stött på Niklas, Felix och Joel från Kunskap också för några dagar sen, skit kul att träffa dom också har inte sätts sedan vi gick ut 9an, så det blev en del snackandes när vi stötte på varandra. Återträff?

so what's my damage today

Nu ska jag bli bätte och blogga mer igen så då måste jag ju skriva om idag. 
Åkte in med S till sthlm på morgonen, flum lektion orka göra nånting.. Sen luncha med Ash och Erik, sen luncha igen med Stefan men då bara som sällskap. Så hade vi studiebesök, dans seminarium, Morderna dansteatern på telefonplan. Örjan Andersson visade ett av sina värk (ah eller 5 av hans dansare visade ju värket) och sedan gick han igenom det och förklarade varför han gjort som han gjort etc. ganska intressant faktiskt. Men kan ju inte vara på telefonplan utan att hällsa på Stora Syster, så blev hem till henne när dans ''föreställnigen'' var slut, och dirket när jag kom dit så bar det iväg ut igen för att hämta Nova på dagis, så nu har jag sätta alla Novas fina teckningar på riktigt. Så hem och mysa med Syster, Nova och Loke, dricka lite te, prata like skit, plocka lite pärlor som for runt över hela golvet.. haha nej men det är alltid mysig att umgås med min Syster (och mina syskonbarn såklart, även fast hela insatts styrkan inte var där, Tudor var iväg och lekte med en kompis) Så kom Baltsar hem också vi åt lite pasta och tomatsås. Tog 18.07 tåget hem, gick på dom snor hala trotoarerna där den fina snön som fallit förvandlats till slask is och det kändes som att man hade vatte planing under fötterna.. Tog en cigg med S, kollade på medium med mina föräldrar, ja.. Slutligen tog jag en fika på donken med S och Cornelia.Studiedag imårgon, fyfan så skönt, och sedan är det fredag och då är det helg.. Vet dock ej vad jag ska göra än, förslag!?


seven days a week

Oj, oj, Nu var det längesedan det skrevs någonting här, så vad har då hänt sen senast ah jag orkar inte skriva så detaljerat så lägger upp bilder på bdb också så förstår ni bättre utan att jag behöver romantisera det hela..

Uteseénde mässigt så har min kära syster och hobby frisör klippt av mig håret 
(ja, allt som var slitet iaf men det blev en hel del) detta resulterade även i att vi färgade hela håret rött, som back in the days.


På skolfronten har jag läst (lyssnat på) Animal Farm som faktiskt är en mycket ögon öppnande bok även om det är helt klart vad den ejentligen handlar om. Och sedan haft två eximinationer (ingen aning om hur det gick än) kring boken. Denna vecka startade vårat sissta projket för terminen som handlar om epoker, inte så pepp på det nej, Historia A, Svenska B(?) och Engelska B(?) har dom klämt in i det. Innom Passionen är det också mycket plugg och där måste vi plugga allting hemma eftersom vi tränar på lektions timmarna, och att plugga hemma är man inte speciellt pepp på då fitidstimmarna blir allt färre. Däremot så ska vi få stå på scen i början av december dock inte med en hel dans föreställning utan bara med någon/några kortta korografier men ändå, alltid kul att stå på scen.
På kärleksfronten så kan jag medela att jag och herr S firade 1 månad igår, villket firades (lite ovänat) rejält ska jag säja. Fick världens finaste (och största) röda ros till att börja med (som om att det inte hade räckt liksom), nej sedan bar det av till V-sterås där det blev tre rätters middag, helt underbart gott var det också. Och ni kanske trodde det skulle va slut här men nej sen blev det bio ''Låt den rätte komma in'' (Bilder på bdb)


Annars då!? Jo Nikol var här hemma hos mig i Enköping i Fredags och vi städade mitt rum, ja hon fick lov att övertala mig först villket jag är mycket imponerad över men nu är det rent och fint, ja till och med damsuget och mina anslagstavlor sitter äntligen uppe på väggen så nu saknar jag bara en garderåb. Så Nikol ska ha ett stort tack, inte bara för att hon hjälpt till (ah hon gjorde nog det mästa facktiskt) att städa mitt rum utan också för den coop kassen med kläder som jag fick av henne när vi sedan åkte hem till henne.


Nedräkningen är nere på 122 dagar nu så det börjar närma sig, sakta med säkert.


becomes almost obsessed

Det är så irriterande att sitta på en lektion som känns helt onödig eftersom du inte kommer lära dig någonting och ejentligen bara fördriver tid. Idag har vi precis sånna lektioner från 9.00 till 12.10. Suck, men men jag och Ash drog då till Raisa uppe i 100 procent . nu. Så nu sitter jag har lyssnar lite på vad Wiki säger om Animal farm, ska lyssna lite mer på boken också men har hela dagen på mig imårgon att göra det så.. Blir lite facebook och bdb så tiden går lite forttare, vill ha lunch. Utråkad

my heart is longing for spring

Del 7 hej då för i år

Vi körde ihop oss alla 5 i den röda bilen och begav oss till Norra stå för sissta gången i år. Jag, Sebastian, Fredde, Bobin och Joanna alla (nästan) i våra vackra gul svarta halsdukar, Joanna och Bobin hade även match tröjor på sig. AIK - Helsingborgs IF var det alltså som spelade, gnagets sissta hemma match för sesongen. Det var inte ljust efter första halv lek, även om vi inte spelade dåligt så blev det aldrig någonting gjort 0-0 alltså efter första halvlek. Andra halv lek däremot var mycket intressant i 56 minuten gör Miran Burgic första det målet (1-0) och i 64 minuten gör han det igen (2-0) och som att inte det var nog så gör Gabriel Özkan i 68 minuten 3-0 målet vill även på peka att alla mål skyttar gjorde mål efter passning av Jorge Ortíz så han ska också ha creds. Men Gud villken lycka, det finns faktiskt på film, ska försöka lägga ut den på Facebook så ska ni få se. Vi skrek och hoppade och jag tror jag såg en tår i Bobins öga, den var helt underbart. vi behöll tyvärr inte 0'an utan Helsingborgs Tobias Holmqvist gjorde deras första och ända mål i den 84'de minuten så matchen slutade alltså 3-1 till gnaget, villken lycka. Detta gör att om vi vinner sissta matchen mot GAIS nu den 9'onde så kommer vi 5'a och slår både Hammarby och Djurgården.

Men denna match handlade inte endast om att spela matchen, det var även en demonstration som löd
Vi ska ha Norling kvar, alltså Rikard Norling AIK's tränare. Vi följer med spänning och ser om dom lär sig att lyssna till både sina fans och spelarna, Men vad jag hört så har dom inte ändrat sig än.

Sedan var detta även Mats Rubarth's sista match, han kom in när det var 11 minuter kvar av matchen och vi skrek och skrek. Efter matchen sprang han runt och tackade och slängde sina kläder upp i publiken, till och med skorna, när han var klar hade han kalsonger och strumpor på sig villket var uppskattat. Vet inte hur många varv han sprang men vi skrek och jublade hela tiden. Vi tackar Rubarth och han kommer att vara saknad nästa sensong.


Att gå från matchen var väldigt vemodigt säjvklart var vi glada att vi vunnit med 3-1 men tanken på att vi inte skulle få stå på norra stå förrns i April 2009, nästan 6 månader alltså. Att vi aldrig mer skulle få se Rubarth spela, ja det var lite tungt. Vemodigt det var stämnigen  vi lyssnade på Mats låt (Lyckling man) och Tårka dina tårar hela vägen hem till Enköping.


it's like wishing for rain as I stand in the desert

Del 6 - Enköpings spelet och Skräck filmer


Som ni såg i del 5 så åkte vi alltså tillbaks till Enköping på Lördagen, tog det mäst lungt och kollade på tv tills att Bobin, Joanna och Fredde kom hem till mig så spelade vi Enköpings spelet (En form av Monopol typ som göteborsvarvet fast  om Enköpings företag och dåligare) och åt hallowen godis. Vid midnatt åkte vi hem till Jennie och Freddie som hade barnvakt den kvällen då dom vart på 30 års fest (därför vi åkte dit så sent) så hade vi hyrt skräck filmer. Tog ett tag innan vi kom igång med att kolla på film för vi var alldeles för socialla allihopa. Så kollade på Saw 4, lite fnissningar blev det också då vi blev lite salongsberusade och Sebastian somnade (som vanligt). Det var kul och mysigt i alla fall, vi bestämde oss inte för att se på den andra filmen då vi inte skulle vara klara förns vid 4 tiden då och jag och Sebastian skulle ju upp på match på Söndagen. Så vi socialliserade ett tag till och sedan kramdes vi hej då.

I don't wanna' sleep, I don't wanna' dream

Del 5 Hallowen


Sebastian har varit peppen hela dagen medans jag har shottat frukt och bär shotts som smakar morötter med min mamma. Duchat och peppat musik i badrummet. Vi åker i alla fall till Stockholm, ställer bilen på Zinken och tar tuben ut  till Bergshamre för att gå på fest hos Martin som jag senare fick reda på var en födelsedags fest serru Martin han fyllde år han. Tillsammans med en farlig bål med jordgubbar och stjärnfrukt i så socialliserade jag runt med den ena och den andra en hel del under fläkten med Sebastian och Gabbi men även ute på altanen med Nikol. Vid 10 snåret tog Jag, Sebastian, Nikol, Gabbi och Sara Tuben till nästa fest i Vårberg. Var på väg att inte komma dig då det stod på tåget att dom ändast gick till ... fick reda på av några vakter att det var för att någon hoppat/rammlat men det var tydligen på slutstationen så vi kom till vårberg i alla fall men det är alltid jobbigt/läskigt att höra sådant. På denna fest var det tydligen jätte mycket frysen människor dock var jag lite för ung för att se detta eftersom dom flästa gick ut förra året då jag bara gick i ettan eller åren innan men men det var kul ändå. Förutom att Sebastian slocknade och log och sov i någon/några timmar. Sara fick tillslut liv i honom i alla fall och vi tog en taxi till Zinken åt på något kebab ställe tillsammans med Chris, Felix och Darth Wader, ställetvara skit bra enligt alla andra men kyckling kebaben hade konsistensen av torr hund mat så jag var inte imponerad. Sen knallade vi hem till Nikol och somnade till ljudet av Nikol som pratade i telefon till 6 på morgonen :P Vaknade dagen efter och bestämde oss för att göra två flugor i en smäll, åka och hälla på Gabbi på donken i globen där vi skulle äta våran brunch. Hade hoppats på att suprica Cornelia men hon jobbade tyvärr inte :( vi fick åskdare också då det var ganska fullt i globen denna dag. Efter detta äventyr åkte Jag och min Sebastian tillbaks till sköna gröna Enköping.

the world is still sleepin' while I keep on dreaming

Del 4 Tjejsnack och Shopping


30 varje månad betyder för mig PENGAR!! Och denna gång hade jag bestämt mig för att inte spendera allt på mat och ciggaretter så jag ringde lilla Jennie och vi bestämde oss för att göra stan (ah om man kallar Enköpings Paus hus + JC stan så) Möte upp henne och lilla Aron i barnvagnen så klart vid 12 tiden. Så medans vi snackade skit för fulla muggar köpte vi det ena efter det andra, Sprang runt i Paus huset och åkte hiss. Fick knalla hem till familjen Lönholm en stund också så fick jag umgås lite med Sandra lilla söta och Aron medans Jennie körde resterande av sin familj till tåget för dom skulle på kryssning, fick nu även tillfälle att hålla i Aron ett tag också. Han är så lite och så söt, värkligen. När Jennie kom tillbaks gick vi tillbaks ner på stan, vi var ju inte klara än. Nu blev det Apoteket och JC, villket betyder kläder. Men vi blev allt lite hungriga av allt shoppande så vi bestämde oss för att avsluta dagen med en fika på kakelugnen. En äppelpaj för Jennie och en kladdkaka för mig. Super mysigt sätt att avsluta en lyckad dag på, så hade vi ju Aron i björn dräckt med oss också och bara det är ju mysigt. Jag tycks mig minnas att min systerson Tudor hade en likande dräkt/overål fast i orange när han var en liten bäbis (påpeka ännu en gång, gud vad tiden går fort för han har hunnit fyllt 6 år och är stor pojke nu).
   


Jo okej jag har gjort av med nästan alla mina pengar denna dag men har köpt mycket ''nödvändigt'' Men får ju tillbaks dryga hälften också när jag får pengarna från Barnvakten så det gör ingenting

when the children cry

Del 3 Barnvakt


Min Farbror ringde mig och frågade om jag inte ville sitta barnvakt åt mina små kusiner på Onsdagen så jag tänkte, vad gör man inte för att få betalt för att spendera lite kvalitets tid med sina kusiner och samtidigt hjälpa en släkting, självklart sa jag ja. Upp med pojken tidigt på morgonen eftersom han ändå skulle jobba så åkte jag med honom in till stockholm.. Det vi inte hade räknat med var att det skulle vara snor halt och über köer jusst denna morgon så blev tyvärr lite sen men det gick bra ändå så från ca 08:30 till ca 20:00 så mös jag med tre av mina små kusiner. La pussel, lagade mat, såg på fina kullebyttor etc. ja ni vet sånt där som man gör när man sitter barnvakt. När jag var klar hämtade lilla Sebastian och Felix mig så skulle vi hällsa på Nikol men hon stod i duschen jusst då så vi släppte Felix på Biljarden och åkte till Sandys för att äta middag makor blev det och trotts ett litet miss öde så gick det ändå bra tog till och med en kladdkaka och en Chai latte på take awey (eftersom Sadys har både världens godaste kladdkaka och Chai latte) Sen åkte vi hem till Nikol, sprang runt och kollade på när hon fixade sig medans Sebastian kollade på bonde söker fru med Nikols Mami. Sen åkte vi tillbaks till Enköping. Träffade Joanna, Bobin och Fredde en snabbis. En dag väl använd

black at heart

Del 2 På Norra Stå

Legat i en stor säng och kollat på tv hela morgonen, förmiddagen och eftermiddagen. Sen på kvällen blev det fart. Jag, Sebastian och Fredde packade in oss i bilen och for till Råsunda med fart. Det var ju match och eftersom Joanna och Bobin var borta hade vi fått låna deras års kort så det blidde till och med gratis (även om vi saknade dom). Upp på Norra stå och våra plattser var inte tagna än trotts att vi inte stod och baknade på dörrarna en timme innan insläpp som back in the days.
AIK - Örebro SK var det som spelade denna gång, även om publik siffran även denna gång var pinsam (7 420 gnagare var vi blott) så var ju örebroarna bara ett 10 tal och vi hade till och med klatchiga ramsor så som ''Vem fan vill bo i Örebro'' på våran sida och så hade även tifo, dock inget märkvärdigt utan bara våra färger men tifo är alltid roligt. Det blev en svänging match där jag grät i halv lek då det stod 0-1 men fick skrika och hoppa av lycka då matchen slutade 2-1 och 3 nya poäng till vårat älskade AIK. Mål skyttarna var Iván Obolo (1-1 målet) och Kenny Pavey (2-1 målet) så dom blev våra hjältar denna match. Det var nära 3-1 om inte dommaren hade blåst offside för en ganska lam anledning men dom gick av för att diskuter om det skulle vara mål eller inte ett bra tag men tydligen så kav sig inte dommaren.. Men men ändå vi vann ju ändå :)
AIK - ÖSK
2 - 1the rest is still unwritten

Höst lovet då och för att inte göra det till en två sidorslångt inlägg så delar jag upp det istället detta är alltså del 1
Del 1 Första Helgen

Lördag var det som sagt dop dax för Jennie och Freddie's lilla Aron så upp till Vårfru kyrkan bar det efteråt blev det smörgåstårta, bullar och paketöppning på kyrkans hus. Satt vid bäbis bordet tillsammans med Madelän, Sebbe och deras lilla Evelyn (klädd i rosa som vanlig) Palle och hans lilla Nellie och så Sandra och Jennie (fast utan Aron för han låg i barnvagnen och sov mästa delen, stor dag för liten pojke) Vet inte vad jag mer ska säja så jag bjuder på lite bilder
   

 Vid 4'a halv 5 tiden blev det dax att börja röra sig hemmåt, för som sagt så skulle vi på Avenue Q klockan 6 och gästerna hade radan börjat ploppa upp när jag kom hem. Så först te drickandes med Pappa, Agnes och Patrik, Fredrik, PA och Anna, Hampus och Ramona och slutligen även Sebastian. Sen drog vi ner till Joar blå, där var även Magga och Jocke samt en hel del andra man känner. Men nog prat om villka som var där nu och tillbaks till teatern; Superbra var den och bjöd på många skratt och låtar som satte sig på huvet. Sebastian fnissade järnet när ''Internett är för porr'' låten kördes, Han som innan suttit ganska tyst och försynt tillskillnad från Anna som jag hade på min andra sida som högt och ljudigt garvade igenom hela föreställning trotts att hon och PA redan sätt den en gång. Men ah som sagt om ni får chansen så se den för den är brutalt rolig med en otroligt grov sex scen mellan två dockor som gör att Mupparnas jul saga aldrig kommer bli den samma. Efter föreställningen bar det hem till mig hela bunten så vi var väll en 16 stycken  som även nu år smörgåstårta och socialliserade oss på olika sätt.