Mellan dagar och Mellan ord

Mellan dagarna spännande, avslappnande, stessande, romantiska, jobbiga.. Ja allt du nu kan tänka dig, men kanske hade dom framför allt massor med överaskningar med sig.

På annandagen var det Jul lunch med hela Forsell släkten i Kungsängen,
Måndagen träffade jag L,
Tisdagen hade vi mini-jul med mina roomies + Sebbe och Rosanna,
Onsdagen var de shopping i Kista med Mamsen och Syrran,

Det där är väll i princip det som står i min kalender, allt som hände mellan alla dom orden, ja det kan ni bara drömma om att få veta ;)

so this is christmas

Jul afton, dagen är nu här som många längtat efter medans andra (tex. jag) bävat för. Jul musik spelas på repet, det luktar jul mat och lack i hela huset och även om jag försökt peppa mig själv till jul stämning hade jag så mycket häldre flytt fältet ner till göteborg och ofirat jul tillsammans med några liksinnade vänner. Missförstå mig rätt, jag älskar min familj och att umgås med dom men det är inte det som är grejen och det kan säkert vara svårt att förstå för dem som inte delar denna ständigt ångest fyllda jul, dom som inte ligger vakna hela natten innan.
Men det är bara att titta upp och bita ihop. Jag önskar alla er andra en härlig, mysig och julig jul.

Upp och hoppa!

Upp och hoppa! Det är härligt att jobba, det tror jag alla som varit arbetslösa håller med om. Att komma hem på kvällarna och vara trött. Att uppskatta helgerna igen. Ja och inte minst sen den 25. Det är härligt att jobba igen. Jag kanske inte sa det, jag hoppade av högskolan. När vi skulle läsa minst två böcker i veckan och ingen av dom fanns inlästa och det skulle ta minst sex veckor att få dom känndes det ovärt speciellt då de var 5 dagar till tenta. Bättre hoppa av innan man blir återbetalnings skyldig. Så arbetslös och hemlös har jag då struttat runt i sthlm i en månads tid. Sökt jobb och sovit hela dagarna. Nej inte roligt, så rastlös och allt de där man tänker att man skulle göra om man hade mer tid har man inte råd att göra för man har ju inte en krona på kontot och den 25 räddar än inte längre. Men förra veckan löste det sig, dom nappade på bemaningsföretaget jag var på intevju för veckan innan och fick burja på en gång. Så idag blir det tredje dagen på jobbet.