get the party started

Hur man firar en Ash

Stressig dag när man ska fria en liten Ash, började med att jag och S tog bilen till sthlm men eftersom Ash inte skulle få reda på nogot fick han släppa mig vid parkeringen, själva firandet började med att Chris och S kom ner till matsalen när vi satt och åt (lite svårt att försöka hålla kvar henne där utan att
avslöja något då dom var så sega, tror aldrig jag ätit så långsamt) så kom dom med en muffin med ett ljus i och sjöng för henne, sen åkte Jag, Ash, S, Rasmus och Erik till Enköping, först till maxi och handlade mat till middagen sen hem till Emma så åt vi tårta som jag och S stått uppe till halv 12 natten innan och lagat. En rosa tårta med gröna bokstäver och många symboler. Sen åkte vi ner och bowlade, med Joanna o Bobin. Vi spelade på två banor, Bobin, joanna o S på den ena, jag, ash, rasmus och Erik på den andra. Vem som van var väll lite oklart men det var kul iag länge sedan jag spelade bowling nu. Nu är klockan alltså i 6 tiden, vi åker förbi mig och jag och Ash spring upp för att hämta sing star, då Ash inte känner sig så pepp eftersom hon känner att hon har fel kläder så fixade vi om henne, slängde åt henne lite kläder, så från röda jeans och en munk jacka till en kjöl och en röd v-ringad t-shirt ;)  så åkte vi tillbaks till lägenheten och lagade tacos, äter middag och dricker bubbel (då det faktiskt är födelsedag). Sen blöv det sing star för glatta livet ännda tills 22.09 då deras tåg tillbaks till sthlm gick. Hoppas att du haft en bra födelsedag iaf gumman, för vårat ända mål var att du skulle ha kul <3

Sen åkte vi hem och grattade lilla Fredde också som fyller 19 idag


faking a smile with the coffee to go

oron sköljer över mig som en kall dusch av värkligheten. Finns det någon mer olämplig tid? Jag borde inte oroa mig då det säkert finns logiska förklaringar till detta men ändå, jag kan inte hjälpa att tänka om, om det skulle vara så. Vad skulle hända? Vad skulle jag göra? Ingenting är jusst nu logiskt alls, allt är bara som ett stort virrvarr i huvet. Skulle vara skönt att ha en trygghet i allt detta, men känns som om den är väldigt långt bort. Jag älskar mina vänner som stöttar mig och finns där, men i slut endan är det ändå jag som står där ensam framför väg skälet och inte vet villken stig jag ska följa. Båda lika svarta, vill att denna oron ska försvinna, att det ska komma som ett litet paket på posten och att allting då skulle lätta. Ska försöka att lägga mina tänkar någonannanstans.

if you like it then you shoulda put a ring on it

Lördagen blev en redig lördag, började med att knata hem till Jennie och bygga ihop Arons nya garderåb samt kollade på när Freddie byggde ihop Arons nya säng, han har ju blivit så stor nu så han behövde ha en ny :) Vi som kunde gå fick varsit glas med chilenare, men Aron matade jag med gröt och både jag och han var jätte duktiga för jag fick i honom mer gröt än vad han någonsin ätit (och han har ju itne ätit gröt så länge men jag är stolt ändå) nog för att han hade gröt både på näsan och örat. Jennie hade ju köpt en haklap i samma färg som gröten :P

Sen blev det till att dra sig upp lill lilla Jocke, vi skulle ha en liten fest på 7 pers så där som vanligt men så fick jag dra dit mina vänner så vi var en 30 pers tillslut. Det blev nog mer fest än vad vi någonsin haft där uppe i jockes 3a. Träffade en hel del människor jag inte sätt på jätte länge. Festen höll på ända till sicuritas kom och hälsade på.

Dagen efter vaknade jag och var väldigt dagen efter så dagen efter att dagen innan inte gått över än. Knallade upp till Milano och åt en redig pizza med Jocke, Emma, Joanna, Bobin, Sockret o Fredde. Sen drog vi hem till Jocke och la oss i soffan och glodde på film. Sega som tusan allihopa. Efter denna helg med ganska lite sömn var jag otroligt trött. Men har haft det roligt så man får inte klaga för mycket. Får se vad nästa helg bjuder på

it's the small things

Skolan idag, två onödiga matte lektioner. Sen bar det iväg till Hötroget för att möta upp Syrran, Lunchade tillsammans på ett suchi hak, hon åt vegitarisk suchi och jag åt en varm kyckling macka då jag inte klarar av suchi, iofs aldrig ätit den vegitariska så man kanske ska ge dt ett litet försök. Vi pratade så klart om allt möjligt men mäst gick det till att Enköping är en väldigt kaotisk stad med alldeles för många intriger. Sen drog vi vidare till Sandys och köpte varsin chai latte. Självklart kan man ju inte gå på stan med sin syrra utan att springa in i afärer, syrran köpte en as snygg tunika (fast den hade hon laggt undan sen innan så det var ju lite fusk) Jag köpte ett par vantar, en väska och en födelsedagspresent. Jag och så visade hon mig en ny sko affär också så jag vet var nästa månads pengar kommer spenderas :) Så en härligt lång lunch i sthlm med store syrran (kanske lite för lång för henne då hon jobbade men det gick bra ändå) Någonting med att umgås med min syster, speciellt när man får egentid med henne gör att man direkt mår mycket bättre, jag älskar helt enkelt min syster otroligt mycket.

Så hem till Enköping, upp till Emmas lägenhet och pluggade lite innan Emma och S kom dit. Så satt vi där och häckade ett tag, S åkte iväg och jag och Emma lyssnade sönder låtar under fälkten. Sen blev det taxi, taxi ner till systemet o sen taxi därifrån hem till mig så lagade jag middag till dom små liven, Makaroner med bacon och ost sås. Åt middag nere vid köks bordet.

out here on my own

Vad vill du att jag ska göra?
Vad vill du att jag ska tro?
Vill du att jag ska hoppas?
Eller lägga allt på ro?

it can only get better

Jo det blev bättre sen, pratade med Jennie, Jocke och LJA på msn så att jag kunde få skrika av mig men det var Jocke som fick mig att le tillslut med att skicka en prins groda till mig (se bdb) sen åkte hem till Jocke med Emma, Sockret och S. Åt lite och satt och var social. Sen spårade allt ur till massor med skratt och självklart så sjöng jag och Emma också. Röktes massor under fläkten så mina ciggaretter är ganska så få. Emma lagade paj, jag som inte änns kan äta paj för att jag inte klarar av att tugga o smaka degen. Men Emma gjorde på smör deg(?) och det var skiiiit gott. Emma är duktig på att laga mat. Jag spelade även gameboy, ett gammalt gameboy, jag spelade Dr. Mario :) och där insåg jag varför jag är så grym på mobil spelet QuadraPop det är efter mina unga år som Dr. Mario spelare, framför vårat så otroligt gammla nintendo 64 (tror jag) där jag och syrran låg dagarna i ända i en period och bara spelade.

Joanna, Bobin o Fredde kom förbi så jag gick ner o tog en cigg med dom och pratade lite. Sen kom LJA så vi åkte till donken, köpte en latte och sen åkte vi runt och snackade. Eller jag snackade helt oavbrutet och jätte snabbt.

do you feel like a man when you push her around

Fan, som att du inte har förstört tillräckligt?
Allt gick bra, du var ute ur mitt liv
och på fyra månader har jag inte hört ett ljud ifrån dig,
jag har inte änns så mycket som sätt dig och nu det här?
Känns det bra?
Räcker det inte med allting som hände?
Räcker det inte med dom tårar jag redan fällt?
Har du inte förstört tillräckligt?
Nu ska man alltså börja om på nytt igen,
men snart går det inte längre,
det finns inte så många olika stenar man kan vända på.
Jag måste härifrån.
Men tack för omtanken,
Ännu en kniv i ryggen, så nu ska ännu mer blod spillas?

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?

yet another sleepless night

ibland blir allting bara för mycket,
ibland blir allting bara fel.
ibland blir kaoset för mycket för att klara av.
ibland orkar man inte mer,
ibland ger man upp.
ibland blir det bara för mycket.
hur ska det bli nu då?

broken-hearted girls

En ciggaret, en halv burk spagetti ringar, en choklad muffin, ett telefon samtal och ett sms senare..
 
Och nu ska jag ut och hjälpa en vän i nöd

you aint keep in touch

Det blev en hämsk kväll, sov otroligt dåligt och vaknade tidigt i mårrse och behövde till min förvåning springa in i badrummet och spy. Vet inte om det var dålig mat, försenad vinter kräk sjukan eller bara kaoset. Legat i min säng hela dagen och kollat på SATC, klockan är nu tio i 7, och inte nog med att jag bara legat i min säg hela dagen. Inte en människa har hört av sig. Går jag värkligen så obemärkt förbi? Är nog yret i huvet som pratar men ändå. Innan detta blir alldelses för över analyserat så ska jag gå och värma en burk makaroni ringar och kolla om jag får lite mer klarhet i saker då.

I'm not trying to pressure you

Okej jag tänkte att en kväll själv kan väll inte vara så farligt, jag kom ju ändå hem kl 7 och ställde mig och lagade mat så var ju inte så himmla många timmar kvar tills man skulle sova. Men jag fick panik. En hel dag utan att ha gjort någonting annat än att gå i skolan? Det känndes förskräkligt och jag blev sällskaps sjuk. Nu har jag pratat med Darin på telefon i en timme iaf så har fått prata av mig. Var kul att prata med någon man så sällan hör av också :) (så tack darin du gjorde min kväll lite lättere ska du veta)

Varit  skolan, hade lång dag så 9.00 - 16.30 med dubbla tränings pass på eftermiddan, men det var super skönt att träna igen. Sen var det bara att hoppa på 17.07 tåget hem, väll hemma i Enköping jag jag och handlade massor med mat och sen kom jag hem och ställde mig vid spisen. Åt mat och kollade på tv ett tag. Sen kom jag till stadiet att jag kännde mig så otroligt ensam.

Jag ska nu ändå efter att ha pratat av mig försöka gör det till en bra själv med mig själv, jag ska gå och duscha och sen kolla på sex and the city och måla naglarna, Dricka en stor kopp te och bara slappna av. I can make it.. I hope.. Annars är vi tillbaks igen på sömnlösa nätter och dåliga rutiner.

always trying to keep it under control

Oj har varit så dålig på att skriva vad som händer i nuet så känner att det fan e dax nu. Skolan började igen i torsdags, och start projektet blev matte och ekonomi. Två nya matte lärare också eftersom allas våran Pål ska ta pappa ledgt denna termin :( Har bara träffat en av dessa matte lärare, den manliga. Stureplans bögen, lite hårt kanske men det var så synd att vi fått en dålig matte lärare nu eftersom i jusst matten så är dt så viktigt att ha en bra lärare. Denna kille är ung, förklarar otroligt dåligt och förstår inte vad man vill ha reda på när man frågar honom någonting. Så jag hoppas värkligen att vi får tillbaks Pål till matte C annars kommer det gå åt helvette. Men det var lite skönt att komma tillbaks till skolan iaf och få träffa Ash igen. Och ska bli skönt att komma igång och träna, trivsel vikten har börjat avslöja sig på min lilla mage.

I fredags blev livet lite kaotiskt men jag bor ju i Enköping så det var väll ingen surprise. Men mitt i allt kaos lyckades jag ändå ha en intressant kväll. Lördagen var det daggs för den efterlängtade tjej kvällen med Jennie. Det var vin provning och sex and the city som stod på menyn denna kväll. Vi öppnade med en australiensare vid namn Jacob's Creek, välldigt god var den. Sen blev det fransmannen Prins Oliver, vi kunde aldrig bestämma oss för om den var god eller inte för den hade en väldigt konstig eftersmak men det var det dåligaste vinet denna kväll iaf. Efter detta tog vi italienaren Lambrusco dell'Emilia, som helt oförväntat var ett moserande vin, korken åkte av med samma ljud som en champanie kork och det rykte precis så. Denna var förvånansvärt god och den kostade mindre en ett ciggaret paket. För att avsluta det hela blev det ett portugisiskt vin vid namn Gazela, även detta var bubbligt. Även det var också gott.


Under tiden så roade vi oss med att Färga Jennies hår, kolla på
Romeo + Juliet. Sen fylldes ju kvällen med massor av prat också om allt mellan himmel och jord det gick ifrån Killar till bäbisar till gammla vänner till nya vänner till ah allt som vi kunde tänkas behöva ventilera. Super mysigt.

Sen började klockan bli mycket och Freddie kom hem, så jag började röra mig bort och hem till nästa mysiga person. Där gick allting upp och ner men kaoset lyckades tillslut läggas på hyllan och jag råkade somna. Vaknade vid 7 tiden och insåg att jag behövde knata hem fort som fasiken. Blev lite tjafs på vägen men det får man nästan räkna med om man promt ska försöka prata seriöst med någon kl 7 på morgonen. Kom hem iaf och gick och la mig igen.

Kl 11 åkte jag med mina föräldrar till IKEA för att inhandla mina jul klappar, det blev så mycket som:
- Ett svart porslin sätt (tallrikar, skålar och ansetter)
- Bestik
- Små glas
- Stora glas
- Vin glas
- Is formar
- Köks redskaps sätt (Stekspade, slevar etc.)
- Kork/kapsyl öppnare
- Massor med galjar
- Massor med värme ljus i olika storlekar
- Värme ljus hållare
- En ram
(jag tror det var allt som inhandlades på IKEA, super nöjd iaf)

Sen köpte jag ett par skor också :) Kom hem och tittade på tv resten av dagen, S gjorde mig sällskap också i allt tv tittande. Sen drog vi upp till Jocke och kollade på film med honom och Emma, och Joanna, Bobin och Fredde fast dom kom efter filmen börjat och drog innan den slutat. Mästa dels satt jag och Emma under köks fläckten och pratade om helgens bravader.

Imårgon är det skola igen och tillbaks till dom vanliga tiderna,
05:30 Upp och åka in till sthlm
09:00 Första lektionen ''Projekt intro''
10:50 Matte B
13:30 Dans, konstig nog står det modernt på shemat men vi som går Street ska inte ha modernt men antar att det är pga brist av Street lärare. :(
15:15 Dans, Avstamp
16:30 Skolan slutar
17:07 Tåget går (eventuellt 17:37 om tvärbanan/tuben kroglar)
17:49 Hemma i Enköping igen


you're the get away car

Jul Lovet del 10 - Söndag 28/12 - Lördag 3/1
Åka ner till GBG [X]

Buss resan var inte det mysigaste gick inte så bra att sova och jag mådde väll inte prima så där men det är mitt eget fel. Åkte till Sthlm vid 12 och bussen gick vid 1, var framme i gbg halv 9. Skönt att komma av, få stå upp, få röka och få prata med någon som intesatt i andra änden av telefonen. Härligt att se Bias igen, var ju ett himmla bra tag sen senast, i maj om jag inte minns fel. Vi hoppade på spårvagnen och åkte ut till majorna. Hem till Bias där hans mamma, syster Maria och Marias pojkvän Henke väntade med mat. En super mysig familj är det som släpper in en på en gång. Vi hade väll lite problem med att hitta på maträtter då jag inte äter ko (och fisk, vilt, häst etc.) och Maria inte äter gris och Bias inte gillar grillad kyckling av någon helt absurd anledning. Men vi lyckades ändå väldigt bra, Bias mamma var en pärla som ställde sig och lagade tre olika typer av köttbullar, en satts med nöt färs, en med fläsk färs och en med bland färs. Det var så otroligt gott att äta kött bullar ska jag säga.

På kvällarna satt vi mäst upp vi fyra ungdommar så att säga och spelade GH - Tour, helt perfekt på fyra pers, en bas, en gittar, en på trummor och en sångare. Jävlar vad kul det var iaf och jag ska säga att jag sjöng en gång, Maria sjöng ingen gång så det var Bias och Henke som slogs om micken.

En dag/kväll åkte vi in till centrum för att träffa Anneli (Bias bästa kompis) det slutade i att vi satt på ett fik till stängnings dax, det var ett gammalt fik till att dömma av inrednigen, de hade ett rök rum också som skyllde rästen av fiket med något som liknade dusch dörrar. På en väldigt liten yta klämde alltså alla rökare in sig (eftersom alla var rök sugna samtidigt) Och även dom stackarna som inte rökte men var dom ända där som inte gjorde det följde också med. Det var så rökigt att ögonen tårades. Mycket värre än rök rummen på båtar. Fast jag ska inte klaga för det var väldigt skönt att slippa gå ut i kylan och röka. Sen promenderade jag, bias, annelie och mattias runt i gbg i natten innan vi skilldes åt på olika spårvagnar. Vi åkte även till Bollebygd två gånger, eftersom Bias och Marias pappa bor där. Jag har sagt det förr och jag säger det igen lilla Bollebygd är som Heby. Annars bestog dagarna mäst av att spela GH, mycket gh spelandes. Och jag blev besatt av att lära mig lösa en rubix rub, villket jag också tillslut klarade av att göra själv (otroligt stolt)

Fast kan ni tänka er hur man pratade efter den veckan, jag bodde alltså med två göteborgare, en småläning och en göteborgare/boråsare. Alla dessa dialekter, men jag älskar dialekter så mig gjorde det ingenting. Dom skrattade åt dom enköpings orden jag sa och jag skrattade åt dom orden som dom sa.

Sissta kvällen var också himmla rolig, vi satt upp och spelade förs gh såklart och sedan så det kan låta hemma hos oss (som är ett sällskapsspel). Och vi garvade något så otroligt! Det tog alldrig slut, jag brast ut i tårar flera gånger för att jag skrattade så mycket.

Ej klar

when you're the best of friends

Jul Lovet del 9 - Lördag 27/12
Lill- Elins 18 års Fest [X]

packa, packa, packa för i mårgon bar det iväg till götet. Åkte och handlade för att ha allting redo. och sen var det bara att fixa i ordning sig för kvällens fest. Villket så klart får mig att tänka på hur länge jag kännt Lill-Elin, hur mycket vi gjort tillsammans, villka drömmar och planer vi haft tillsammans. Hur vi växt tillsammans. Alltihopa gjorde mig väldigt nostalgisk. Alla dessa kvällar på slånberssan, alla dessa fester som vi nu aldrig skulle drömma om att gå på. Alla männiksor som kommit och gått där i våran lilla familj av trasiga människor. Vart alla är nu i sinna liv, det hade jag aldrig kunnat tänka mig då, då för 4 år sedan.

ej klar

sad but true

allting har ett slut...

So this is Christmas

Jul Lovet del 4 - Måndag 22/12
Sara J. fyller 18 år
Jul shoppa i Väsetrås med Lill - Elin [X]
Tjej kväll/middag med Sockret och Emma [X]

Upp vid 12 tiden för att åka med Lill-Elin, Dennis och Tony till Västerås för en sissta jul shopping. Och även tradition eftersom jag och Lill-Elin alltid åker och jul handlar tillsammans. Så Vi sprang runt lite överallt, Lill-Elin lyckades hitta dom sissta jul klapparna och sen var vi helt igång med att shoppa till oss själva. Det var inte meningen men släpp två tjejer i ett köp center så kan du ju gissa vad resultatet blir. Det blev en grön tunika, ett sett med lila underkläder och ett par benvärmare. Känndes att Lill-Elin känner mig då hon tagit med sig två mandariner och en flaska vatten eftersom hon antog att jag inte ätit frukost och därför skulle behöva få i mig nånting :) Sen tröttnade så klart Dennis och Tony så vi fick åka hem igen, men vi var glada med våra kassar med ny saker.

Sen var det tjej kväll med Sockret och Emma. Det blev hemma gjord middag bestående av någon slags stark kyckling röra inlagd i tortilias lite ost uppe på och så in i ugnen, självklart en stor grön sallad till och soada streamat vatten. Snacket gick om allt och ingenting, kedjerökte under fläkten emellan våra avsnitt av sex and the city. Sen lyckades vi ragga sjuss ner till Maxi (tack Kenny och Tor) så vi kunde köpa godis och ingredienser till marängswis. Så att vi kunde ha en riktig tjej kväll. Mer sex and the city. Sedan kom Jocke och S upp, så spelade vi lite spel, bla. Kampen mellan kvinna och man. Så körde vi ut dom igen och fortsatte kolla på sex and the city men efter ett tag fick vi nog och blev tvunga att byta till någonting annat, det blev Greas.

Jul Lovet del 5 - Tisdag 23/12
Nu var det alltså dan innan jul afton, i all hast för att som ska göras in i det sissta så färgade jag Sockrets hår, det skulle bara bli en aning mörkare med det blev svart lila, fast det blev snyggt, och snyggare med tiden också. Vi hade välldigt roligt under tiden och speciellt kul när jag hjälpte henne att sjölja ur håret villket bjöd på många skratt. Jag och S hade bestämt (eller jag hade bestämt för att jag är så nyfiken och älskar paket) att han och jag skulle byta julklappar vid tolvslaget. Och mycket riktigt en minut i tolv fick jag ett mejl, det måste varit den bästa jul klappen jag någonsin har fått. Ett årskortt på norra, alla hemma matcher, jag skulle inte behöva missa en ända hemma match, jag blev så jävla glad. Ännu gladare sen när han inte tyckt att det var nog utan även köpt sex and the city - shoobox (dvs. alla sesonger). Jag hade blivit glad över vad som hällst, men detta var helt underbart. så jag somnade otroligt nöjd den natten.

Jul Lovet del 6 - Onsdag 24/12
Lill-Elin fyller 18 år [X]
Jul Aftons firande hos Syster i sthlm [X]
Kompis Jul hos Nikol [X]

Kalle Anka kl 3, Julbord strax efter 4, Tomten ca kl halv 6 och sen paket ut delning. Jupp det var så det såg ut +allt mys då såklart. Massor med hemma gjort jul godis. Alla blev nog glada och nöjda. Men höjdpungten var nog när Nova öppnade sugrörs paketet. Hade fått ett litet tips om att Hon ville ha sugrör och en prutt kudde så jag och syrran gick ut och skaffade det. Sugrör i alla dess färger, och glädje tjutet hon gav i från sig när hon öppnade det var obetalbart. En liten tre årig tjej som blir så glad över sugrör, ah det var jätte kul. Själv var jag lite lessen då mina paket till mamma, pappa, syster och baltsar inte hade hunnit komma med posten än. Men men det var ingenting att göra åt saken, min andra systers paket hade iaf hunnit komma och det var ju skönt.

Sen var det dax för barnen att gå och lägga sig. Och vi andra började spela spel, det blev memori, hollywood och robo rally. I mitten av Hollywood partiet kom S, han såg väldigt förvånad ut och förstod inte riktigt hur man spelade, han var också med och spelade robo rally men det gick inte så bra. Men det kan ha att göra med att min syster alltid slår alla i det, överlägset.

Sen åkte jag och S till Nikol för kompis jul, dock hade Nikol lyckats dra därifårn och kvar var Felix, Joel och några till som jag inte visste villka det var. Men efter ett tag kom Chris och Ida så satt vi i köket och knäckte nötter och kedje rökte. Sen begav vi oss till donken. Har insätt att även om dom har natt öppet på donken så gör det mej ingenting då det bara finns fyra olika menyer att beställa då och det ända jag kunde äta var nuggets, och det var väll inte riktigt det jag vill ha. Men men, tillbaks till Nikol och då hade dom hunnit komma hem igen. Vet inte hur jag ska kunna förklara resten av den kvällen men gittarspelandes blev det och även om jag och S försökte gå och lägga oss i tid blev det ändå lite sent då dom andra hållit sig välldigt vakna, väldigt länge.

Jul Lovet del 7 - Torsdag 25/12
Vaknade upp hos Nikol och begav oss tillbaks till min Syster, där barnen gjorde stuttsbollar och byggde lego, vi spelade lite spel åt jul lunch och sedan begav vi oss hemåt. Nästan hemma kom vi på att vi skulle gå på bio, så vi ringde upp Bobin och Joanna för att kolla och dom ville hänga med och det ville dom såklart :) Vi drog upp till Bobin först och spelade lite GH innan vi begav oss till Västerås för att se på den svenska filmen ''Allt flyter''. Den var jätte rolig och det var skönt att göra någonting ojuligt och se på någonting ojuligt.

Jul Lovet del 8 - Fredag 26/12
Vaknade upp vill en otroligt rörig morgon, men det vart i alla fall jul lunch med min Farmor.