we could laugh and play, living for the day, worries far away

Har haft en totalt full späckad helg så inte haft någon tid alls att skriva, men nu har jag lite tid så ska väll skriva av mig.

Efter skolan i fredags gick jag upp till Pimens skola så satt vi där och kollade på grejer han skulle köpa från Ikea, sen åkte vi hem till Robin och spelade lite Wii sen kom Joanna och då åkte vi till Ikea och handlade ett helt sätt till Pimens ''nya'' rum. Sen hem till pimen (nu på landet alltså) så satte pojkarna ihop allting medans jag och Joanna låg framför tv'n och kollade på lite allt möjligt bla. Sing a long. Så blev väll klockan lite för mycket så vi fick lov att äta middag på donken. Efter det åkte vi till Joannas mosters lägenhet och kollade på film, så somnade vi alla fyra där (något sent men ändå).

Dagen där på blev det ner till Bowling hallen i Enköping så körde vi två serier, och (okej jag är otroligt stolt nu men jag får vara det) Jag vann den första serien xD. Sen åt vi middag på Ricos, efter det blev det o'lerys för att kolla på AIK - Trelleborg. Innan matchen började bestämde vi oss för att vi skulle gå på bio i uppsala på kvällen, Jag och Joanna ville se Mamma Mia! men killarna vägrade så tillslut bestämde vi oss för skräck filmen Barnhemmet. Efter första målet så omlokaliserade vi oss hem till mig istället så att jag fick duscha (för er som är intresserade kan jag tyvärr medela att vi förlorade med 2-0). Så åkte vi till Uppsala och spelade ännu mer bowling (så där sen 4-5 serier till). Sen rörde vi oss ner på stan för att gå på bion. Filmen börjar med några barn som leker och pratar på Spanska så pimen läser först för mig tills vi inser att dom aldrig börjar prata engelska utan bara pratar spanska, då smyger vi ut för att kolla om det står något på afiseringen om att den är på spanska men det gör det inte. Så vi frågar en av dom som arbetar som stolt svarar att jo den är på spanska men den är svenskt textad, han blev inte lika stolt när vi förklarade att det inte var någon tröst eftersom jag inte kunde läsa. Det är tur att do mhar så bra servic att vi fic byta våra biljetter mot en annan film, som gick samtidigt det var the darknight som redan börjat eller Mamma Mia! som började om en kvart. Så ja ni kanske förstog att det blev Mamma Mia! i alla fall då xD men tur var det för den var så jeffla bra, det tyckte pimen med. Klart att den inte varit någonting utan ABBA's musik eftersom det var det som gjorde hela filmen men vi alla ville direkt ha den när vi kom hem. Så blev det mer äventyr för när vi skulle hämta bilen i parkeringshsuet så kom vi inte in, efter ett tag såg vi en skylt som sa att parkeringshuset stängt klockan 22:00. Vi var ganska rädda då eftersom sissta stads bussen precis gått. men ganska skakis gick vi in på hotelet bröve som förklarade att vi bara kunde gå in i deras trapp hus och ta hissen ner till parkerings huset. Ganska lättade vi blev då. Vi blev ändå kvar i uppsala, vi trängde in oss alla fyra i Joannas lilla rum.

Kan ju säja att efter denna händelserika helg så har jag blåmärke mellan tummen och pekfingret pga allt bowling spelande, ont i ryggen pga alla konstiga sängar och massor med ABBA låtar på hjärnan.

Idag blev så har vi ju faktiskt gjort saker också, Pimen köpte min favorit dricka på willys, så åt vi middag på Milano tillsammans med Robin, Joanna och Fredde, sedan spelade vi GH resten av kvällen, har inte vågat skriva det än men det är faktiskt så att jag nu mera spelar på Hard XD

Tack Pimen, Joanna och Robin för denna helg tillsammans <3

what a wonderful day when you have love

Precis kommit hem nu efter en underbar kväll tillsammans med Pimen, Joanna och Robin. Men för att göra allting konstigt så ska jag inte börja från början utan mitt i. Åkte ner till Enavallen med Pimen, Joanna och Robin för att skoj kolla på ESK - IFK Göteborg (som slutade 0-2) Vi skrattade väll mäst åt ramsorna som ESK hade men vi hittade en som vi tyckte om (8) Det är rea på Synsam. När matchen tog slut så där vid 9 åkte vi till Maxi och handlade Chips, Cigg och Pokymon ägg (bara för att dom är så coola). Sen ut på landet och bunkrade upp oss i soffan till filmen Dubbel Jeoperdy som jag och pimen spelat in dagen innan. En kväll helt väl spenderad kände jag när jag kom hem, helt rätt :)

Innan detta så var jag i skolan, två lektioner, Matte och Matte. Oj så skoj det är med matte, nej kanske inte men ändå. När jag kom hem så drog jag till Lill-Elin, vi pratade lite oc började kolla på en film. Visiten blev dock inte så lång varig men vi bestämde i alla fall att vi ska boka in en dag för bara oss två villket känns härligt då det var ett tag sen vi hade tid med det. Vi har ju vart på promenader och fikat och så men det är något speciellt med våra kvällar då det är bara vi.

Dagen innan var även denna inte helt ohändelserik, nej jag fick vara med om min först ko jackt. Det ni! Och man var inte så tuff när en super kossa joggar emot en, men jag stog helt still dock vet jag inte om det var för att jag frös av rädsla men jag klarade det. Sen hade Pimen och Jag bunkrat upp med Chips och Pepsi för att kolla på Dubbel Jeoperdy men när vi kom tillbaks fick vi lov att köra Pimens lillebror till sjukhuset, den stackarn. Så istället så satt vi där mellan halv 9 och 11 så vi var inte pigga på att börja se på film när vi kom tillbaks men det är sånt som händer, i väntrumet på akuten fick vi ju faktiskt se på tv400 (tror jag att det var) och där var det en polis deckare. Men vi gick och la oss då, men pricis innan vi skulle sommna påminner Pimens Pappa honom om att han måste vara hemma mellan halv 8 och 10 dagen därpå eftersom sotaren skulle komma då, villket kasstade om våra planer om att han skulle köra in mig till tåget till kvart i 8, så jag fick åka tjugo i 6 till stan istället. Men som ni alla förstår så gick jag då upp och la mig och sov en timme.

Men men nu ska jag sova, skola imårgon. Behövde bara skriva om min Braiga dag :)


let the screaming of our hearts be our lullaby tonight

The road that lies ahead is so unclear,
uncertain is the future but we still let it be.
Let's slumber in to our screaming hearts,
tonight lies the fog of heartbreak in the air.
But let's not forget that all is not lost,
let's not forget the memories of all that has been.
Even though we're hurting now, we'd be more lost if we forgott all that has been.

To find my knight I fled in to the night,
but only to realize that I now have to be my one hero.
No superman is gonna' save me now,
but I still have hope for a brighter day.
Tomorrow's maybe black, tommorrow maybe hard,
but to fall asleep without you is the hardest thing of all.

I write this not for pity, nor sorrow or for pain.
We're gonna' make it through this no matter who we blame.
What ever we decide the future is unclear,
uncertain is the road that lies ahead.
let the screaming of our hearts be our lullaby tonight,
though the fog of heartbreak is in the air

first day of tomorrow

Första dagen i skolan idag då, få in rutinerna igen:
07:00 - Upp, borsta tänderna och på med kläder
07:15 - Gå hemmifrån för att inte missa tåget
07:40 (Fast nu tydligen 07:44 för dom har bytt tider) - Tåget till Stockholm C.
08:23 - Inne på T-centralen, ner till Tuben
- Ta Tuben till Gullmarsplan (ca 10-15 minuter)
- Ta Tvärbanan till Mårtensdal
09:00 - Skolan Börjar


Men Starten var mjuk, började med att musik lärarna hade framträdande i Arenan inför alla. Sen fick vi veta vart vi skulle inför jubel och buandes beroende på villken våning man fick :P Vi fick botten våning (= BRA) Så fick vi en ny sal vi skulle gå till (våning 2) Fick våra SL kort och för att få reda på våran mentor och basgrupp fick vi gå till paln 6 (fast i det andra huset villket betyder att man får åka hur mycket hiss man vill). Har någon Åke som mentor (ingen riktig koll på vem det nu var, han är ny), Och basgruppen var.. hum.. ah Cornelia i alla fall, ES-2b :P

Efter detta runt springandes så var vi klara för dagen, klockan var väll si så där runt 10, så vi väntade till 11 då matsalen öppnade. Maten var ätlig men ej så pass ätlig att man klarade av att äta sig mätt på den så jag och lilla Cornelia drog till t-centralen, köpte varsin Chai Latte, en kaka och en macka. Underbart fika då vi kunde prata av oss om allt som händer runt oss. Mysigt också :)

Klockan 14:07 satte jag mig på tåget tillbaks till Enköping, Pimen hämtade upp mig eftersom det spö regnade, jag menar det himlen hade bara öppnat sig. Så upp till lägenheten spela lite GH, sen ville sockret till Godis Gallerian och tillslut lyckades hon övertala Pimen om att följa med så vi köpte också en påse :) Men en ny godis påse drog vi ut på landet till Pimen föräldrar för att äta middag. Vi Kollade även på Bob the Butler :P  

Much Ado About Nothing

Jo detta också, skummade aftonbladets hemsida och hittade denna artikel om hur ''hämskt'' det är att Rickard Olsson drog ett ''nazistskämt'' i tv. Men snälla säjer jag bara, han sa - Det finns någonting med Hitler och Tyskland som fortfarande gör att det är svårt att ens tycka synd om dem när de får storstryk i fotboll. Man tänker bara "Hitler, Hitler, Hitler, Hitler, Hitler"  Diskutionen kom när dom pratade om att Tysklands damer förlorade i fotboll med 4 - 1 mot Brasilien. Och självklart är det någon som tagit illa upp och varit mycket upprörd som skrivit blablabla. Skärp er ska man inte kunna säja vad man tycker? Hade vi inte yttrande frihet i Sverige? Alla har rätt till sin egen åsikt.. eller? Jag håller i alla fall helt med Rickard Olsson då han till sitt försvar säjer att det alltid finns någon som tar illa upp vad man än säjer. Mycket väsen för ingenting tycker jag, att skriva inte bara en artikel utan uppföljande artiklar om hur tyskland tränare tog det etc. Nej någ kan jag förstå att tyskarna är trötta på att höra dessa ständiga skämt om Hitler men snälla alla har väll någonting som dom alltid blir hackade på över. Det var bara ett skämt!

you catch the pearl and ride the dragons wings

Idag gick jag hem till mig (första gången på typ en vecka). Satte mig och gjorde igenting, pratade lite i telefon med Cornelia. Sen kom Ida hem till mig så kedjerökte vi och pratade om alla sommarns härligheter och nederlag, så lagade jag middag till oss som vi åt till mtv pogramet Next. Kul att träffa henne igen var ju länge sedan vi hittade på någonting tillsammans så fanns mycket att prata om. Så kom pimen och lämnade sin hem nyckel så jag skulle komma in om det var så att Sockret hade somnat eftersom han skulle disskutera projektarbetet med sin klass kompis. Kollade på ett avsnitt av Gilmor Girls och sen traskade jag tillbaks till romberga. Var lite läskigt eftersom det hade hunnit blivit mörkt ute men sen ringde Cornelia än en gång så hade telefon sällskap :) Så nu sitter jag här i lägenheten och väntar på att Pimen ska komma hem. Tog med usb kabeln till kameran också så ska uppdatera lite på bilddagboken. Storebror ringde också så vi tog en natt cigg (via telefon för er som inte känner mig ordentligt).

Juss'dt, färgade håret i går också (underhåret)  så nu är det mörkare och utan utväxt, Mycket härligt :)

Shootin' at the walls of heartache

Efter en hel vecka med bara, ligga i vid datorn och slöa så blev det middag på vita elefanten med pimen och sockret och sen spel kväll tillsammans med Robin och Joanna på Fredagen. På Lördagen bar det iväg till Sthlm på kräfft kalas eftersom lill kusinen fyllt 10 år, Sen på kvällen blev det chips, läsk och GH (2, 3 och 80's) med Pimen och Robin. En kväll full med ''You Rock'' alltså :P Idag har vi bara legat i sängen och kollat på the Chappelles Show. Sen åkte vi ut till Pimens föräldrar och åt lunch/middag och fikade, kom jusst tillbaks till lägenheten nu ju. Och ah ja vet inte Pimen går ju i skolan i mårrn så vi kanske ska lägga oss.. Gud va utråkad jag känner mig, känns inte som att jag gör nånting alls om dagarna... Men på Torsdag börjar skolan igen och då blir det andra bullar.


a true movie lover confess

som en true sucker för serier så har jag nu på dryga 48 timmar slukat hela sesong 1 av Gossip Girl, vad ska jag säja, jag älskar serier. Gossip girl är då baserat på Cecily von Ziegesar's böcker med samma namn (eller ah första boken heter det och sen finns det 11 böcker till i samma serie) som handlar om livet för ungdommarna som bor vid The Upper East Side av New York (alltså svin rika bortskämmda brats). Serien börjar med att Serena van der Woodsen (deras föredetta It-girl) kommer tillbaka efter ett halvår år på internat och eftersom hon lämnat alla utan ett ända litet hejdå så är stämmningen inte den bästa, sen när alla hemligheter är avslöjade blir inte saken bättre. Ja serien är full med skvaller, sex, intriger och ja.. you name it. Finns en hel del familje intriger med i bilden också, allt är inte så perfekt som det ska se ut att vara. En riktigt tjejig serie är detta, så om du är en riktig girli-girl så är den lätt värd att se :) Sitter och väntar på att s 2 ska börja sändas.

Jusst nu har jag ju även sesong 1 av Hot Shots, men den ser jag på med pimen så då tar det lite längre tid :P denna är också full med sex och intriger men är lite mer grabbig eftersom det är 4 men vi följer. Hemma har vi köpt How I Met Your Mother s 1 så den är också in the making så att säja.

Om ni annars vill ha lite tips på serier så här är några av dom jag sett på senaste ;
Eureka s1 & 2 (Värd att se men bara EN gång, har fått se om den då jag kom före pimen och det var inte kul, men såg jusst att s 3 börjat sändas och Ja, jag ska ta hem den också
Secret Diary of a Call Girl s 1 (Den såg jag och pimen ut på en kväll tror jag, vi kunde inte sluta. Har faktisk kvar den på datorn eftersom jag fått stänga order av pimen att inte ta bort den)
Coupling s1, 2, 3 & 4 (favorit i repris redan sätt den förut men den är ju så grymt bra, men den hoppas jag redan att ni alla har sätt)
Drawn Together s 1 & 2 (Har ni inte sätt ett avsnitt så gör det, det är så roligt. Den är teknad men vem kan motstå den totalt misslyckade super hjälten Captain Hero eller den pryda prinsesssan Princess Clara eller någon av dom andra i huset)
Gilmore Girls s 4, 5 & 6 (även detta en ganska tjejig serie men är skön att slappna av till. Och har ju bara en och en halv sesong kvar innan jag sätt dom alla)
Reaper s 1 (Åh så störrt skön helt klart värd att se. Gör det bara, gör dt)


there's a wall in my reality and all I se is you and me

plese come home,

I can't get to se clearly
when you're so far awey,
even though you're beside me,
helpin' me through the day.
 
I just can't help but wonder,
is this just a misstake,
Some day you're gonna' leave me,
well you said so your self.

Why weaste time in someting,
When you decided it would fail?

there's a cold wind blowing, and I feel so alone.
Your bed feels like an ocean and we're on different sides.
Yet in my heart I know that you are the one,
the one I wanna' spend the reast of time with,
the one I allways want to call my own.

So this is just things you write when you're all alone at night,
all though I know it's because I miss you and want you to come home.

Well my sugar honny pie soon you're at the door,
better go an freshen up so you'll be back for more ;)


wrong, wrong, wrong thou foolish heathen!

Jo som ni alla förstod kom pimen upp till Ryggen på Fredan, Vi myste, spelade kort, badade, bastade, gick på skogs promenad och kollade på stjärnorna. På Lördagen var det kräft skiva, inget sagt och så häller inget försagt. På Söndagen packade vi ihop och åkte hem till vårat Enköping, där jag och pimen började stor städa hans lägenhet inför att besiktings mannen skulle komma dagen där på, så allt skulle fixas, plockas, skuras och skjutas ut två cm ifrån väggarna :P Jo jag lyckades i denna veva även ha sönder skur hinken och blöta ner både hallen och badrummet när jag gjorde det.. inte lyckat men men.. Sen kurade vi ihop oss i älsklingens säng med choklad, chips och cola till The Pursuit Of Happyness, Vad ska man säja om den film då.. Ja helt klart värd att se men jag fällde faktiskt inte en ända tår, villket är väldigt konstig, för face it jag gråter faktiskt fortfarande till Lotta på Bråkmakargatan. Men men..

Dagen där på började älsklingens skola igen (eller ah skola och skola, efter gymnasiel utbildning) Han kom hem vid 11 så åt i lunch tillsammans, som jag lagat :) dirket ifrån micron. Men eftersom han gick i skolan och Sockret behövde iväg på ett möte så var jag den som fick ta hand om besiktnings mannen.. Jo det var ganska läskigt att försöka disskutera med honom om hål i väggen och sånt, men det gick väll hyffsat bra i alla fall. Jag och pimen drog ut på landet till hans föräldrar för att käka middag också sen tillbaks för att somna till Forgetting Sarah Marshall eller pimen somnade och jag såg klart hela filmen och var fortfarande sömn lös, försökte i smyg att råka väcka honom men det lyckades inte sen kom jag ju faktiskt på att han varit igång sen kl halv 9 eller något och jag gick inte upp förrns vid 10 men att vara i skolan och träna och så är väll lite mer ansträngande än att sitta vid datorn och vara rädd för en besiktnings man :P

Idag låg jag faktiskt i sängen större delen av dagen, pimen kom hem vid 11 så käkade vi lunch tillsammans igen, denna gången nudlar :P Var upptagen med mina nya serier Hot Shots och Gossip Girl, och som den serie nörden jag är så är det svårt att slita sig. Pimen körde hem mig vid halv 5 i alla fall så åt jag en sallad med min mor och far, sen drog jag och Lill-Elin en promenad till mc donalds för att ta en liten fika :) Latte och Glass för mig och Kaffe Cool och paj för Elin, var mysigt att träffas och bara prata, den här tjejen och jag är så lika även fast vi lever ganska olika liv så är dom på något sätt ändå väldigt lika, vilket är väldigt fascinerande. Vi kan träffas varje dag eller en gång om året och har fortfarande lika mycket att prata om, that's my girl :)

När jag kom hem sen var pimen redan där, vi kollade på dom tre första avsnitten av How I met your mother (som jag redan sätt idag) och sen på andra halvan av Never been kissed, som jag sätt typ 5 ggr redan men tycker den är mysig och den gick på 3 an så ja det blev så :) sen tycker jag så mycket om Drew Barrymore också :)

in the summer time when the weather is shitt

08-08-08
Nu kommer han imårgon, eller snarare handlar det ju om timmar eftersom klockan är 02:14 bästa dagen måste ju vara idag i alla fall, datumet är 08-08-08 (för er som inte vet är mitt tur nummer jusst 8) Men i alla fall, har inte skrivit något
nu för att jag haft pimens dator igång om kvällarna eftersom han faktiskt har filmer och serier som jag inte redan sätt 10 000 ggr :P Men om jag ska berätta lite som dom senaste dagarna då,

Tisdags så åkte jag och min pappa alltså tillbaks till Ryggen, på kvällen hände väll inte så mycket vi spelade lite kort, sommarens kort spel är Hollywood. På Onsdagen åkte jag, mina systrar och Nova in till falun, Agnes skulle på kör lektion och jag, Karin och Nova passade på att gå loss på all sommar rea. Kom hem med säkert  10 kassar, jo okej det va faktiskt bara en av dom som var min, Nova var en väldigt duktig shoppare och charmade till sig både det ena och det andra.  Vet inte hur jag skulle klara av att ha barn med alla söta, coola och snygga barn grejer som finns allt från små söta bad lakan till coola godis gummi stövlar, nej man skulle ju vilja köpa ALLT,  Ah men om vi lägger alla glittriga badräkter och coola rockers västar åt sidan så köpte jag två t-shirts som tyvärr inte va på rean och en huv tröja för bara 75 kr på H&M och tre par örhängen fromade som hjärtan på Kappahl för ändast 10 kr. Sen var det ju kräfft fiske på kvällen, liggandes på bryggan med varsin fiklampa i handen så fick vi upp hela 25 kräftor, 16 st i burarna och 9 st för hand. Och idag då, alltså Torsdag så åkte jag, Agnes och min Mor in till falun för att ah.. det var väll meningen att vi bara skulle köpa ett par nya gympa skor till mig men... ah ni det blev så mycket som:
En kläning, två tröjor, ett par solglasögon, två par deadem och en väska på Indiska.
5 kläningar, två t-shirts, en kofta och en tröja på Gina Trico (låt mig få försvara detta med att allt vi köpte där kostade 49 kr st)
Ett par Jeans på JC (för endast 99 kr, slut rea där med)
och slutligen ett par skor från stadium som också var på rea.

ALLT värkligen allt vi köpte var på rea, eller rea på rea priset, eller slut rea. Suveränt! Det blev ganska sent. Vi var inte hemma förns någongång efter 7 tror jag. Då var bastun i full gång så jag badade lite bastu, vattnet har blivit svin kallt nu tvyärr :( 18 grader är det, och bara här om veckan var det uppe i 25, helt sjukt var värmen har vänt, men dom säjer att det ska bli en varm höst, som att det skulle hjälpa någon :S Aja, Sen så åt vi i alla fall marmelad mackor och drack te. Sen spelade vi Betrayal at House on the Hill, denna gång fick vi Girl i Kitchen och för alla betrayal Noobs så vet ni vilken hount det är :P Vi klarade den i alla fall men jag blev tvungen att dö på kuppen :P Sen körde vi Hollywood där jag och karin kom på delad första plats :) Nu är klockan 02:55 och jag ska sätta igång med det här med sovningen så att jag kan sova bort alla timmar det är mellan mig och min snutt. :)

Imårgon sover jag med en prins istället för en groda :P

reality check 2.0

04-08-08
Idag åkte jag hem till Enköping för att spendera natten med min älskling Prinsen :) Han frågade mig om jag inte kunde åka hem, och ah jag lyckades få följa med ner när vi körde våra Engelsk talande gäster till flyg platsen i västerås och så övernattade jag och min far i Enköping, han tyckte väll det var lite skönt att komma hem till internet och wow ett tag och jag fick äntligen sova brevid min prins istället för grodan. Vi åkte först upp till hans lägenhet och tog en rök med Sockret och Palle sen efter en stunds mysande drog vi till statiol för att köpa allt som gör en mys kväll (alltså: Coca Cola, choklad, chips och Ostbågar men Ostbågarna var bara till pimen för jag äter dom apsolut inte) Sen åkte vi hem till mig och innan jag visste ordet av hade pimen suttit sig och snackat datorer och annat tjafs med min pappa :S Fick slita honom därifrån tillslut så att vi kunde börja kolla på Hellboy, och somnade tryggt i armarna på min snutt :)

my prince is waiting for me

03-08-08
Nu skriver jag från den röda stugan igen, klockan är 03:19 och det är inte så att jag inte kan sova utan vi (jag, Karin, Toby, Chris och Seth) slutade nyss spela Betrayal at House on the Hill, Vet inte om jag ska säja att jag vann eller förlorade för vi fick hounten ''the house of Dead'' och jag dog och blev en Zombi och the traitor (Toby) lyckades döda alla heros så ah han van men ah ni förstår om ni spelat spelet om inte, köp spelet. Jag älskar detta spel har inte spelat alla oliak senarier än så det är fortfarande spännande kan ni inte spela det så kom hem till mig så kan vi spela för det är mitt spel så :)

Det är lite jobbigt att skriva på svenska nu för pga att vi pratar engelska hela tiden så vill jag även skriva på engelska, ni vet hur det är när man pratat engelska länge då tänker man ju på engelska istället för svenska så. Men men.. Det vi gör om dagarna är att spela, bada, basta och emnj.. spela. Idag spelade jag även Galactic Empier som var väldigt roligt, jag vann och det är ju självklart en bonus, men jag tror att vi spelade beta varisionen för länge sedan i våran spel grupp så det va lite kul så också att se vad det blivit av det och det va riktigt bra, så även där ett spel tips.

Sover med en groda eftersom min prins är kvar hemma, saknar honom <3