info from the inside

Åka pendel tidigt tidigt på morgonen för att träningen börjar klockan halv 9, allt såg bra ut inga stopp eller förseningar förrens vi precis ska in på t-centralen då vi blir stående i kö i en kvart,  sen var de signal fel på tvärbanan så kom banne mig försent idag i alla fall! BITTER! Träning dansa ''chacka lacka baby'' så att den satt sig på hjärnan för en hel vecka till men kul är det.

Sen arbetspass, överstryknings pennor är nu mitt liv och så många olika färger som möjligt gör det roligare.

Så vid lunch så får vi reda på att psykologin är inställd denna vecka också så har inte haft en ända lektion i psykologi hittils, känns som vi kommer efter men inget att göra åt saken. Då slipper vi i alla fall denna dryga hål timme som sträcker sig mellan 12.10 till 15.30, nej nu får vi gå hem, fast jag och Linnéa sitter kvar lite för att vänta på att läraren ska komma tillbaks från lunchen, prata lite och sen ta pendeln hem hoppas värkligen inte att de blir strul idag igen. önska mig lycka till

I <3 SL

Uppdatering ifrån det lila rummet med aik postern i fönstret. Dock har jag en kelsjuk katt i ansiktet så får bli en korttis. Jag hatar SL, jag HATAR SL. Jupp Pendeltågen har ALLTID signalfel! Jag blir nästan alltid försenad till skolan pga av dessa signal fel, då säger du säkert som många andra ''ta ett tidigare tåg då'' Och trotts mina protester om att jag inte kan beräkna innan om tåget ska bli fösenat eller inte tog jag och Linnéa idag ett tidigare tåg. Men det blir inställt och tåget vi brukar åka med (alltså de som går en halv timme senare) blir en timme försenat. De går alltså inte änns när man försöker. Sen när vi slutar skolan tog vi alla tre pendeltågs ungar (Jag, Linnéa och Anna) tvären till Årstaberg för att slippa trängseln på tc. Där är pendeltåget ca 15 min sent sen står de att all trafik från t-centralen och norr ut är inställd, snacka om att våra ögon blev stora när vi stog där ute i snö stormen och fick de beskedet. Men pendeln kom i alla fall men den åkte bara till tc, därifrån fick vi gå ner och ta tuben till sundby berg. de var som att åka tunelbana i japan, seriöst! Man stog som en packad sill på tuben, kännde hur luften blev dåligare och dåligare och klaustrofobin smög sig fram. Men när vi tillslut kom fram till pendeln i sumpan så gav jag upp för de var lika mycke folk där och så länge klarar jag inte att åka på de sättet så jag knallade ner till en pub som min pappa satt på med sina jobbar kompisar. Käkade mat och pluggade lite tills han var redo att köra bilen hem, de vart ju inte att vi åkte hem förrns halv 9 men de var de värt. Hoppas inte de är lika mycket krogel imårgon för då börjar jag halv 9.

Okej jag vet att nu i 'kväll' så berode kaoset på att en kille hade blivit påkörd i kalberg och de är självklart mycket tragiskt och jobbit men de har varit fel i flera veckor eller ah ända sen snön kom  ejentligen så jag får klaga utan att känna mig dum.

thank God for coffee

var ute och tog en after ''work'' med Asia mfl. i torsdags, slutade med ett hemligt äventyr ;) Hade gärna stannat mycket längre men man är så illa tvungen att åka när pendeln kallar.
Fredagen bor det upp till Falun, hela tjocka släkten (på mammas sida), minus en.. Det var nämligen begravning. Fin var den och otroligt mycket folk var det också. Morfars tal gjorde nog alla tårögda. Ja vad ska man säga det finns inte så mycket att säga faktiskt..
Annars i helgen så var jag på bio och såg Avatar, bra fast de var tur att den var så förutsägbar annars hade jag nog inte fattat mycket eftersom dom pratar på avatarska typ halva filmen.
Skola idag igen, arbetspass hela dagen.. Tog en tur på stan med Klara och Belle efteråt. Så hem och laga lite mellan mål innan träningen. Så hem igen efteråt och hoppa in i duschen och när man kliver ur duchen, drar handuken över ansiktet och kroppen och snabbt inser att handuken var full med katt hår så att man själv nu är dränkt av katthår.. Mmmm mysigt.. Bara att kliva tillbaks in i duschen.. Imårgon är det matte c halv 9 på morgonen säger bara en sak tur att de finns kaffe

note to self

Arrgh är så irriterad. Bussen jag skulle åka med åkte 08.43 fast de stog på internett 08.48, så den hade ju åkt innan jag kom till hållplatsen och UL kan inte hjälpa mig heller för den uteblev ju inte. ARRGH! Så då är det en timme tills nästa buss går, kul att komma en timme försent pga en buss jävel. Nej inte en bra start på dagen, behöver en snäll själ snarast.

kvälls uppdatering

mina två veckor i göteborg var underbara, mycket film, spel och godis :) Katterna storm trivdes också dock var dom lite rädda för ninisarna. Börja skolan igen var väll inte lika underbart vi hade fem dagar på oss innan den första uppsattsen skulle lämnas in, minst tre sidor om två konstvärk vi sätt på olika konstutställningar, JOY. Men uppsattsen kom in i tid, lite kort och kass men den kom in. Nu ska vi skriva en Vetenskaplig uppsatts i samhällskunskap B, på tio sidor. Vi har fyra veckor på oss iaf men..

Första helgen nu efter lovet slutat, åkte till enköping och åt middag hemma hos Sockret, sen vart de lite bubbel och kort spel, saknat vi ses alldelses för lite.

I kväll har jag varit med mamsen på afro dans här i kungsängen, så mycket dans kanske de inte var, men man svettades och flåsade skönt med träning. Nu har jag haft 6'an på sen klcokan 22, Paradise Hotel, Weeds och Scrubs.. Mm ulitimata tv kvällen. Men nej nu ska jag måla alla mina naglar oranga ;) kanske lägger upp en bild på
pyret när de e klart