empty rooms

Igår vart det städ dag då då, började väll städa strax efter klockan 2 och var klar så där vid 11 på kvällen. Men skönt att ha det gjort och nu är det rent och snyggt! Se och njut ;)

   
  

times getting a little crazy I've been getting a little lazy

Då har jag varit lite lat här igen då, ber så häskt mycket om ursäkt men det kan ju ha med att min dator har krashat att göra. Som sagt så var både hårdisken och moderkorttet krashat så den gick inte att rädd :(

Men så mycket nytt har inte hänt, helgen vart de fest med storebror och hans flickvänn,
Spelade gh och spårade ur. På lördagen vart det mys/vin kväll med Jennie och Freddie :) Så först färgade jag jennies hår och sen matade och nattade faktiskt jag Aron (ja, jag är stolt)  sen vart det vin provning eller ja en hel del favorit i repris och massor med skit snack, i bakrunden hade vi melodifestivalen och the hot chick, super mysigt.

Och sen är det ju så att jag har sportlov så i Måndags så sov jag super länge, sen låg jag i soffan och kollade på tv, lagade mat, åt mat, tvättade, städade lite, duschade, ah och sen på kvällen drog jag hem till Lillebror och kollade på Dexter.

Igår och Idag har jag jobbat mellan 13.00-21.00 så inte haft tid och gjort något annat, men jag sov hos Bella då mellan tisdan och onsdan (hon jobbar också med mig) Men vi var båda för trötta för att göra någonting faktiskt, vi kollade på Djävulen bär Prada men vi orkade inte änns se klart den för så trötta var vi. Men det har gått bra på jobbet iallafall fått 3 stämplar till och med.

Fast det är ju så att det har ju hänt en del nytt fast det var idag alltihopa har fått 4 nya saker. Först har jag fått ett par nya skor (yey, älskar skor detta är ett par fodrade gympaskor jälvklart från din sko), sen fick jag en semla (en dag för sent men va fan jag har egen fetonsdag), Sen är min nya dator nu beställd så ska få den på måndag (ska bli super skönt, plus att vi har köpt den med XP och inte Vista, och en externhårdisk så jag kanske får platts med saker till och med, och på den externahårdisken så ligger alla mina grejer från den gammla dator, det gick att rädd vet inte vad jag skulle gjort annars) Och sisst men inte minst så köpte mina föräldrar lägenhet idag, i kungsängen. Ska bli super skönt att flytta hårifrån men satidigt läskigt och sorgligt jag menar jag har ju bott här i dryga 18 år, har växt upp här, har alla minnen här, har i stortsätt alla mina vänner här.. Men jag kan ju alltid åka hit och det ska bli skönt att flytta både för att jag slipper Enköping och för att jag får ett större och bättre rum (eget badrum och egen ytterdörr) Och jo föräseten så ska det ju såklart bli lite jobbit att flytta då min syster inte följer med så jag ska bo själv med mina föräldrar och det känns lite läskigt och jobbit att inte kunna träffa min syster hela tiden. Men glaset är halv fullt och vi blickar frammåt med vindrutetorkare, detta kan bli hur bra som hällst.

help me

min dator har pajat :'( chocken jag fick när jag kom hem och såg min älskade dator helt svart med någon vit obegriplig text på, och när den väl kom på så fungerade ingenting, inte internett, inte tangentbordet, ingenting, så jag startade om den och nu går den inte att få på, den kommer så långt att skärmen är svart och det är ett vitt blinkande _ men längre än så kommer den inte, min äslkade dator, jag är helt förkrossad och har små gråtit hela dagen :( Tanken på att alla mina bilder med alla minnen på kan vara bortta föralltid är helt genomträngade förfärligt. Men min första tanke var, hur fan ska jag kunna somna i natt? utan sällskap och utan dator? känndes totalt omöjligt. Vad gör jag utan min dator? Allt finns ju där.. Inga ciggaretter hade jag häller och inga pengar att köpa ny för. Så där satt jag, utan min dator och utan ciggaretter, kännslorna gick som en berg o dal bana..

Men det löste sig så att först kom min räddare i nöden Andersson och lämnade ett paket cigg till mig så jag kunde lugna ner mig lite och nu så sitter jag hemma hos min räddare i nöden Sockret. Så ska kolla på beck och äta snacks med henne. Så ikväll har jag tillgång till dator och ska dela säng med Sockret, och Pepsi & Disel så klart, mina saknade små katter. Ska bli mysigt, lite som igår som också slutade med att jag och Sockret åt chips och kollade på Beck, somande båda två i soffan för att sedan lägga oss i sängen och somna in till mer beck. Repris i natt fast utan soffan.

my eyes are open wide

Nu har jag alltså börjat jobba och har fått shemat också, tisdag, onsdag och torsdag kl 17.00-21.00 så det är häliga dagar då man går hemmifrån 07.15 och stiger in hemma igen 23.30, härligt.. fast det kommer vara härligt den 25/3 då första lönen kommer :D längtar...

Har börjat kolla på en ny serie också Dexter, den är jätte bra och jätte skum :P sitter o kollar med Lillebror avsnitt efter avsnitt, efter som jag alltid lyckas somna när vi sätter på det andra avsnittet :P haha. Idag var det kort dag i skolan, skit skönt eftersom jag kommit hem halv 12 dom andra dagarna. Vi kollade på film ''Gone baby, gone'' den var bra, och hämsk efter det skulle vi analysera filmen på engelska, prata om villka samhällsproblem filmen tog upp och så. Efter det var skol dagen slut så där kl 12. Naajs. Så åkte hem, hoppade dock av i bålsta och åkte bil resten av vägen med Lillebror då han hade någon jobb leverans där idag fast han slutade efter den så vi åkte hem till honom och kollade på Dexter. Sen hämtade vi Storebror och åkte ut på landet för att byta bilar, snackade lite skit och lyssnade på musik. Efter detta vart det upp till Emms, snacka mer skit, fläckt röka och kolla på Hercules ;) det är så härligt när man kan alla repliker. Drog därifrån strax efter halv 7 för att ta en cigg med Andersson, så fick ja en alla hjärtans dag prisent också :D (älskar prisenter) Så nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar. Sen ikväll ska jag hem till Sockret och snacka skit, äta godis och kolla på film.

Imårgon så ska jag ta bussen till Västerås kl 09.40 för att hjälpa till innan Brölloppet (ska som sagt på bröllopp imårgon) Min yngsta Farbror ska gifta sig :) Sen på kvällen blir det middag och vin med mina singel vänner ;D Det blir nog en bra dag imårgon trotts att man är singel.

lie to me

tack du som ljög mig rakt upp i ansiktet, tack du som sa gång på gång att det var fixat. Nu sitter jag har med en faktura + en påminnelse avgift, men tack för att du sa att du fixat allt det där för länge sen. Skönt att någon går att lita på i alla fall

hard work, work

Sen för er som missat det så har jag även fått jobb :) ett deltids jobb som telefonförsäljare så kanske inte så mycket att jubla för tycker ni men jag kommer i alla fall tjäna pengar, så det så. 

I skolan så, ja för det första så avslutade vi nu Matte och Sammhällsekonomi projektet, Fick MVG på slut provet i matte B, så väldigt glad där, vi har inte fått betyget på samhälls ekonomin än men jag satt uppe natten innan inlämnig och skrev hela skiten. Nu har vi ''deckar projekt'' som inehåller Samhällskunskap A, Svenska B, Historia A och Engelska B, vi ska läsa böcker och sen har vi massor med olika exeminationer på det, jag blev tilldelad boken ''Laser mannen'' ska bli intressant att läsa, fast hade hälldre läst ''Män som hatar kvinnor'' .

Annars är det väll inte så mycket där, vart en aning arg förra veckan då dom bestämmt att vi skulle åka på studiebesök och se en film, en afrikansk film på franska och när jag pratade med läraren och sa liksom att ah men jag kan inte franska fick jag som svar ''men det finns ju svensk text'', som att jag inte fattade det, MEN JAG HINNER INTE LÄSA TEXTEN!!! Villket dom borde veta då dom vet hur det är med allt det andra, när jag förklarat allt för 3 olika lärare fick jag beskedet att jag inte skulle behöva gå då dom toltalt glömt bort det. Känndes ju bra...


party like a rockstar

En allmän uppdatering är jag nog skylldig er, så här kommer allt från party fronten:

Helgen v5 vart det Fredags fest, vi drog hem till Emms och blev fixade, bilden är på när Emms stylar mitt hår som en film stjärna ;) Fest som vanligt hos Jocke :) relativt mycket folk och kul var det, när vi drog ifrån festen vart det dock tjaffs men sånt får man väll räkna med, allt kan ju inte vara bra jämt. Lördagen vart det också fest, nästan samma människor, några utbytta. Mycket shlager musik vart det denna helg och många låtar som det sjöngs/skreks med i :)

Helgen v6 vart det Fredags fest, uppe hos Jocke igen :) en hel del annat folk än vad som brukar vara där och denna fest gick i GH tema då Bobin hade med sitt GH upp så i ''spel rummet'' spelades det GH för fulla muggar nästan hela kvällen. Jag sprang runt som en liten flicka tagen ur en manga serie dock utan toffsar i håret :P Också väldigt roligt hade man det, dock värkar det tyvärr blivit en rutin att det blir tjafs på fredag kvällar för även denna helg vart det tjaffs. Så vi drog över festen till efterfest hos Mariah och Fabbe, det vart chill mode på det hela men det var också skönt. Lördagen var jag så seg så jag låg större delen av dan och hinkade vatten och glodde på film, kom hem kl 9 på kvällen då var det lite försent att göra nått och alla andra hade vigt denna dag till att kolla på melodifestivalen och då jag anser att del finalerna är bull shitt och bara kollar på den där vi värkligen röstar fram vinnaren så sket jag i det. Strax efter 12 drog jag upp till Lillebror och gänget och kollade på film där, om man nu bara ska ligga och kolla på film kan man ju lika gärna göra det med sällskap, så det vart en del filmer och en massa skit snack, strax efter 7 på morgonen så somnade jag, vaknade halv 1 pigg som en nöt kärna fast Söndagen gick också åt till att kolla på film och äta BJ glass ;D Gick hem halv 8 för att äta middag och tårta :)
      

with you I live among kings and queens

Vill tacka alla mina vänner som finns där och stöttar mig i alla lägen ni är guld värda och jag älskar er.  Vet inte vad jag skulle göra utan er, speciellt inte nu i denna gröten. Skulle inte byta ut er mot allt i världen. Ni hjälper mig se klart trotts att jag ibland vägrar att lyssna. Detta går speciellt ut till Sockret <3 (och där kom ett ''fjortis hjärta'' bara för att jag vet hur mycket du älskar dom)


''You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach''