http://spegelfobi.blogg.se/pyret/

en bild säger mer än tusen ord.
Därför har jag skapat http://spegelfobi.blogg.se/pyret/ som ett litet komplement
till min vanliga blogg.Here you come again

lilla stora syster var här i helgen så när jag kom hem igår 
(tyvärr alldeles för sent för att åka till enköping och festa villket gjorde mig otroligt bitter) men vi spelade kort och pratade massor om hennes nya skola och nollnigen. Hon har ju flyttat till Bolänge för att plugga på högskolan där uppe och det värkar gå bra för henne, väldigt kostigt känns det att hon inte bor med mig längre men de var ju oundvikligt. Kul att hon kommer och hällsar på i alla fall. Men jo jag saknar henne och hon kanske saknar mig också för munnen på henne gick i ett så våran kära mor och far blev lite irriterade för att hon pratade så mycket.  Vi har ju ändå alltid bott ihop. Men ni vet ju vad dom säger..
Förändring förnyar.

Hoppas du har det super i alla fall Syster yster
och att de blir en mumsig tre rätters middag. :)


På bildern har vi syster yster på våran skid semester uppe i fjällen 2008

I don't care who you are, where you're from, what you did

Så nu har jag nästan gått en vecka i skolan. Än så länge domineras det av backstreet boys yra, dålig planering och långa dagar. Annars så satt jag barnvakt åt Nova och Loke i helgen, mysigt. Vi lekte i lekparken, badade, åt pizza och kollade på lite kalle anka. Sen var jag ute och spelade billjard och tog några drinkar med tusin Hampus på söndagen det var också otrolig trevligt. Roligaste var väll den ''prostituerade'' transan som började prata med oss på pendeln, mycket intressant.

Igår var det buss tur, sitsing runt om i sthlm för att kolla på olika bygg stilar och även miljonprograms byggena och ABC byggena. Intressant? Nja vid klockan två sov majoriteten av bussen (vi åkte mellan halv 11 och 4) Sen knallade jag runt på stan med Malin och malins kompis Anna. Vi tog en fika på Sandys, beställnigarna var, en choklad muffin, en kladkaka och en browni. Sen mötte jag upp pojkarna, käkade på BK och gick sedan ut på Retro. Hade full uppsikt av damernas sverige - ryssland match. Snubblade in hemma vid halv 1, inte för att vi drog sent från krogen utan för att det tar sån jävla tid att komma hem, speciellt om man får vänta en halvtimme på bussen också. Sån tur var så hade jag min egna bok uppläsare bara ett telefonsamtal bort, så jag lyssnade på Harry Potter 6. Behövde ju ''läsa'' boken nu när jag sätt filmen.

Idag började vi halv 1, våran street lärare var sjuk så Tesa hoppade in istället vilket faktist var super kul, vi gjorde en roligt show jazz korografi till en Whitney Houston låt, svettigt och roligt. Föjt av en föreläsning i scenisk produktion och sedan var dagen slut. Så skönt om de kunde vara så varje onsdag men nej vi ska börja halv 9 i vanliga fall.

Jusst nu fasar jag till tusen inför att gå till tandläkarn imårrn. Eller Tandregleringsspeciallisten är det men ändå. Ska åka till Enköping iaf och de är alltid mysigt.

just watch me dance all over this track

Så skolan började i Torsdags. Fy fan vilket shema. Rektorerna har bestämt att saker och ting skall ändras på lite så för det första splittade dem hela klassen härligt.. eller!? Så i år går jag i ESST3C3 nej inte alls krongligt. Sen bestämde dem också att vi skall ha fast shema hela året och detta snack om att 3an skulle vara de skönaste slappaste året är i mitt fall helt tvärrt om. Så här ser vårat Shema ut.

Måndag
8.45 - 10.15 Kultur- och idéhistoria
10.25 - 11.25 Samhällskunskap B
12.45 - 13.50 Pelagogiskt Ledarskap
14.10 - 15.20 Projektstöd
Tisdag
8.25 - 9.55 Merit
10.15 - 16.30 Nutida Konst
Onsdag
8.30 - 10.30 Projektarbete
10.50 - 12.20 Religionskunskap A
13.30-15.00 Streetdans
15.15-16.30 Scenisk produktion
Torsdag
8.30 -10.00  Jazzdans
10.20-11.30 Arbetspass
12.10-13.25 Arbetsmiljö och säkerhet
13:35-14:50 Nutidakonst
15.00-16.30 Roligionskunskap B, Psykologi A, Filosofi A, Engelska C
Fredag
9.30-10.30 Arbetspass
10.40-12.10 Samhällskunskap B
13.30-15.00 Streetdans
15.00-15.30 Rytmik med dans
15.30-16.30 Eget arbete

Jo ni kanske ser att de ser väldigt konstigt. Speciellt eftersom på min studie plan står de att jag ska läsa Religionskunskap A, Arbetsmiljö och säkerhet, Dans och gestaltning C, Kultur- och idéhistoria, Nutida konst och Projektarbete. Och sen plus mina individuella val som jag tror var, Religionskunsap B, Psykologi A och Webb design. På de utökade kurserna som är Matematik C och Spanska nivå 3. Men eftersom jag har ingen aning om vilka kurser jag fått en eftersom lärarna inte laggt in de än.. Dem har ju bara haft hela sommaren på sig men men. De blir väll klarare med tiden är alltid rörigt i början men i år känns det extra rörigt.