till min Hjälte

I'm so happy, because you're in my life, don't need anything else as long as you're here

tack för att du står vid min sida, både i upp och ner gångar. Du betyder otroligt mycket för mig och det vet du, du gör det där lilla extra i mitt liv, dom små sakerna du gör som att skickar sms, säja att du tycker om mig, hålla om mig, sova med mig, pussa på mig och ge mig choklad ;P det är dom små sakerna som lyser upp mina dagar. Kommer aldrig glömma när du åkte hem till mej vid 4 på morrgonen och räddade mig från morrgontidningen. Jag hoppas att vi aldrig går skillda vägar, för det spelar inte så stor roll villken relation vi än har, vi kan vara tsm, vi kan vara vänner eller vi kan bubbla, det spelar inte så stor roll så länge du finns vid min sida, och så länge du tillåter mig stå på din sida. För hur mycket du än hjälper mig så måste du förstå att jag finns här för dig också, jag gör värkligen det (just can call me up because you know I'll be there) så unyttja det. Jag vill bara säja tack, för att du finns i mitt liv. Du är den som kommit närmast, och så blev det varesej jag ville det eller inte. Du är ett stort stöd i mitt liv,
Du är min Riddare, Min Hjälte, Mitt Ljus


Whit you by my side I can do what ever I want 

I just wanna hide 'cause it's you I miss

Jag vill bubbla, min älskade såpbubbla har spruckigt och jag vet varken ut eller in

can you see me?

don't turn around

Nu har jag då gått på Fryshusets Gymnasium i tre dagar, Estet - Streetdance så vi är dom första streetarna på skolan någonsin så det är kul. För i övrigt är det super roligt massor med nya trevliga, söta o heta människor. Har skit roligt och trivs som faan, alla dansar, alla estetare, alla som värkligen brinner för någonting. I'm loving it.
Så nu är jag Adina med alla nya människor jag träffar och skolan eftersom mina föräldrar äntligen gått med på att jag byter namn.
Så välkommen Adina och mitt nya liv som gymnasie elev på Fryshuset

future is not far away

Så nu börjar jag på gymnasiet imårrgon. Gud va nervös jag är. Fryshuset Es Dans blev det tillslut ^^
Rädd, Nervös, Förväntansfull med både en stor klump och fjärillar i magen. Ska jag nu imårrgon gå upp klockan 7 för att åka tåg, tunnelbana och gå till uppropet och första dagen i första ring, Ett smakprov på hur dom närmaste tre åren av mitt liv kommer se ut.
Önska mig lycka till

Ta Mig Till Chärlek


image49
Ta Mig Till Chärlek