it can only get better

Och i takt med att mörkret föll igår så vart de bara värre och när febern steg upp till 40,5 grader fick vi komma in till danderyds sjukhus, dock fick vi gå in bakvägen till ett avskillt rum vid ambulanserna för att inte smitta någon med svininfluensan eftersom de var de dom trodde att jag hade. Fick ligga där i det vita rummet i den vita sjukhus skjortan medans sjuksystern med skyddskläder och mask för ansiktet kollade blodtryck, andningskapacitet, ekg och till slut också tog ett blod prov. Jag grät och kännde lukten av blod. Sedan fick vi vänta på en doktor, men klockan var över midnatt på en tisdag så vi behövde bara vänta i 20-40 minuter. Även hon var fullt skyddad när hon konstaterade att jag hade virus i blodet och halsfluss i halsen. Så min slutliga diagnos var Halsfluss plus en infektion, dom sa även att jag kunde ha svininfluensan men att de inte var de som gjorde ont. Så nu har jag fått medecin och petar i mig hur mycket piller som hällst, hoppas på att bli friskt snart :) Vill träffa mina vänner :)

I'm sick and tired of always being sick and tired

är sjuk. förmodligen är de influensen, är lite rädd men de är för att jag värkligen inte har tid/lust att vara sjuk. Vaknade i måndags med en vidrig hosta och svårt att andas, efter ett tag kom även huvudvärken och jag var väldigt varm. Bäddade ner mig i sängen med 39 graders feber, kunde inte äta någonting men hällde i mig dricka för att slippa hosta. Kunde inte riktigt somna i natt. Katterna levde livet då dom kommit på hur man öppnar min dörr och springer ut i lägenheten så jag måste hämta tillbaks dom. Försökte värkligen sova men jag var så varm, sov några timmar mellan 2-3 och 6-9 idag har jag legat i min säg och kollat på GA febern gick upp till 39,8 innan jag petade i mig feber nedsättande men de gjorde att hostan gjorde ondare och de vart svårare att andas. Febern höll sig nere på 38 grader till 8 tiden då den gick upp igen och fort också. Men då hade jag iaf lyckats peta i mig vitlöksbröd fast de ända jag kunde tänka på var min krya-på-dig mat (företten: kyckling soppa från vita elefanten) Hoppas iaf att febern går ner på riktigt imårrn annars måste jag snart åka in och de vill jag inte :(

for the one I can run to

För de kan vara allt man drömmer om att de ska vara och lite till. Tåg resan ner till en stad där alla har ett gött leende på läpparna, där jag saknar alla och kan inte få nog av dem. Framme strax innan de blir en ny dag. Dagen där på var fullproppad med aktiviteter av alla de slag. Shopping i nordstan, bio på bergakungen, middag på mandarin och bowling på vasastan. För att avsluta med en mjölk drink och somna in till en film där alla blir kära. Söndagen började lungt för att sedan åka iväg och äta födelsedags lunch och tårta med 19 ljus på. Sedan var de dax att än en gång ta farväl av dem jag håller så kär. Och nu sitter jag här på tåget en än gång. För varken första gången eller sista gången.


sugar for my sugar

Nu ligger jag hemma hos Sockret och Tomaz, Sockret står i köket och lagar mat (fläskfile och potatisgratäng) och jag får som vanligt inte hjälpa till, fick skala en potatis :P Tomaz ligger i soffan och kollar på hockey innan var de idol som gällde. Börjar jobba 23.30 på oktoberfesten i kväll. Sen ska jag tillbaks upp hit och sova här. Imårrn åker jag tillbaks till Kungsängen för att fira stora syster som fyllde 20 i går. Och sen tillbaks till Enköping för att jobba. Liten mini uppdatering bara för att någon klagade lite ;) Mmm.. de luktar gott från köket, vitlök, men gott :)