you and me can have a bad romance

Nu är julen över då,
Julafon firades hemma hos min Farbror, vi blöv samanlagt 15 per. Kalle anka, jul bord och jul tomten som vanligt. Julklapps öppnigen tog 3 timmar så efter detta var man redigt mör.
Juldagen jobbade jag på Joar och Annandagen jobbade jag på Maja. Maja stänger ju klockan 2 så vi skyndade oss att göra klart allt och han ner till Joar till halv 3 då vi drog varsin shott, drink och bardie brezer innan Joar stängde kl 3. Och den 27 packade jag ihop mig och katterna och åkte ner till Göteborg. Så nu är vi här och imårgon är de nyår :)
Detta var min lilla uppdatering.

so this is christmas

Julafton imårgon eller idag om man vill säga de så och självklart kan jag inte sova. Jag vrider och vänder på mig men tröttheten kommer inte förmodligen för att jag vet att de är så viktigt att jag sover inatt för att orka med mårgon dagen. Men nej det går inte. Spenderat kvällen med att lacka paket så de står härliga till, syskonbarnen små är här allihopa men dom sover sött sedan länge tillbaka, syster också. Katterna mina är jätte mysiga ikväll, pepsi har gosat ihop sig i min fotända och Disel myser med mig han är jätte härlig tills att han kväver mig med katt hår men de är sånt man får ta. Gick ut och tog en cigg nyss hoppas på att de ska hjälpa mig att få lite frid och förhopnings vis snart somna. Nu ska jag göra ett nytt försök, God natt och God Jul.

there won't be snow in Africa this Christmas time

I Söndags gick jag, stora syster Karin och Baltsar på

ICKEA / Ställe / Den Andre

på dansens hus, medvärkande var bla. Baryshnikov. Ja ni vet Carries franska kille i sex and the city ;) De två första var väldigt skumma men den sissta var sjukt bra. Efter de gick vi och tog varsin latte och kaka på ecspresso house :) Mys mys. Idag har jag, stora syster och mami varit runt och inhandlat dom sissta jul klapparna. Eller jag handlade väll mäst :P haha så har vi tillbringat resten av kvällen till att slå in jul klappar. På onsdag blir det lakning av alla paketen i sann tradition.

school's out

fick jul lov nu i fredags, härligt. Vi slutade i sann frysen anda med en jul show i arenan då bla. vi visade upp de vi gjort i rance (ett projekt där vi streetare jobbade ihop med rapparna) de vart faktiskt mkt bättre än vi trodde och så var det kul som fan. Kommer nog upp på fejan så fort lilla Elma kommit på hur man gör ;) Sen var de klass mys då vi fick dricka jul must äta mandariner och så uppträdde några från klassen, lite mysig musik och sen så klart en låt om stalin ;P Malin skrattade mäst så klart. Efter detta gick vi ut och tog en öl (nej jag drack en bacardi brezzer bara för att jag faktiskt inte tycker om öl) Skålade för jul lov och skrattade. Bus Bella och jag köpte lite jul klappar och sen var det dax att åka hem.

inte för att vara den men snart är allt slut

I kväll blir det kompis middag hemma hos Asia tillsammans med Asia, Susse, Jeppe och Fille. Vi ska laga hemagjord pizza och mysa :) Imårgon är de sissta dagen i skolan, börjar kl 8.30 med rep inför den lilla uppvisnigen vi ska ha för hela skolan med Rance. Sen blir det fika och inlämnig av den sissta uppsattsen för iår och efter de har man jul lov. Härligt :) Känns som att allt gått väldigt fort med de är okej, nu ska jag springa ner och träna lite till inför imårrn sen är det fika med Religion B gruppen :) Sen upp till Asias jobb.