a star is born


Nova Emma Margareta Häggberg
Idag den 29 maj år 2005 föddes denna lilla skrutt,
så liten och söt, och nog för att hon fortfarande är liten och söt
men tiden går fort, idag fyllde hon tre år
fast det känndes som om det var igår
som jag såg henne för första gången.
Vill säja att hon är lik mig för att hon är så söt
men kanske så, jag är ju ändå hennes moster
en av 6 men ändå, mycket häggberg i henne fast ändå egen.
Ett underbart litet enegi knippe med mycket charm
det är min lilla systerdotter Nova <3
Grattis Lill Tjejen
Ser fram emot att fortsätta se dig växa upp


tomorrow is just an other yesterdays

I'm breaking free, I'm falling fast
my head is turned but i still look back
These shoes don't fit me anymore
and so I'm laying on the floor,
You sad you'd never let me go
but how were we of this to now
These shoos don't feet me any more
My bed's to big and that's for sure


why'd my parents always say you're to young but un other day
this is this and now is now, yesterdays fears, tomorrow  tears
why dose the scares never stop to bleed, why's my lips always sealed?
this is this and now is now, a minute ago I was laughing loud


You're making promises you now you'll break
was this thing a big mistake
This town is now to small for me
I'm beautiful for all to se
You're handsome, smart and full of crap
as children sit on Santa's lap
This town is now to small for me
I can be all I want to be


why am I scared of the darker day's why do I see it in other ways
this is this and now is now, yesterdays fears, tomorrow  tears
why dose the children always cry, why do your loved ones always die
this is this and now is now, a minute ago I was laughing loud


Yesterday is painted in red
tomorrow  is in blue
Yesterday my friend was dead
tomorrow  hi's serving stu


why am I scared of the darker day's why do I see it in other ways
this is this and now is now, yesterdays fears,  tomorrow tears
why dose the scares never stop to bleed, why's my lips always sealed?
this is this and now is now, a minute ago I was laughing loud


we'll walk alone in fear

allt är för mycket alldeles på en gång, jag orkar bara inte mer. Allt har blivit till en stor klump i magen och orden kommer inte fram. Tårarna rinner längs dom redan genom blöta kinderna och jag kan inte längre förneka det, jag orkar inte mer. Tredje kvällen, tredje dagen, tredje natten somnar ännu i kväll till ljudet av mina egna tårar, en sak känns nu tydligt det blir bara värre, jag orkar bara inte mer. Sönder stressad i både kropp och själ, någon gång måste man säja stopp men det går inte ligger efter utan att ha orken till att lyffta ett finger för att göra någonting åt det, för så fort jag försöker grips jag bara av paniken, ingenting fungerar, ingenting går, jag förstår ingenting, jag kan ingenting. Dagarna ränkas sakta ner nu och inte bara till en utan flera saker, tårarna fortsätter att falla. Känns som jag gått igenom detta flera gånger förr men jag orkar inte mer, inte allting på samma gång. Försöker dela in allting i fack men det blir bara till en stor gröt av kännslor, press, stress och allting slutar bara i ännu fler tårar. Vill krypa upp i någons famn och blunda för värkligheten men plöttsligt inser jag att detta inte går längre, denna famn jag så hoppas på finns där är inte min att krypa upp i och denna värklighet går inte att bluna för.
Kroppen är slut, huvudet är tomt, inte en dag till, jag orkar inte mer

so I will walk through the fire 'cause where else can I turn

oj nu känns det som det var ett år sedan jag skrev även fast det bara gått ett par dagar men allt är så stressigt nu.. Men i Söndags var jag iaf uppe i Begvreten och firade Robins 18 års dag, spelade massor med wii och åt aik tårta :)
Och nu har det bara varit träning, träning och träning för i mårgon gäller det och vi är faktiskt inte redo för många tränings lektioner har gått bort pga tex. andra föreställningar och prov villket gör att vi inte alls haft så lång tid på oss att lära oss och reda alls.. Men ska bli roligt iaf ska dansa två olika street korografier, en house och en afrikansk.. Känns som att vi streetare kommer svimma när det är klart eftersom vi ska göra våra tre korografier (första street koragrafin är en intro del som är bara väldigt rörig så jag räknar inte in den) kommer direkt efter varandra och ingen är speciellt långsam häller.. Men som sagt ska bli roligt ^ ^ får se hur det känns efteråt i mårgon då..

as we danced in the night

So this is Pyret at Party, igen. Blev först att titta förbi ''Rock klub 9b'' ;P och han hade gjort om jätte fint med nya tapeter och allting :) Jo eller innan det var man faktiskt och kollade på syster när hon gick på student balen, hon var jätte vacker men för blider får ni allt kolla in bdb inte lagt upp något än kommer i kväll senast men orkar inte skriva så mycket om det här nu men iaf, Sen blev det Sthlm, och ja vad ska man säja? Blev först bröllops fest och sedan geek fest så en väldigt salig blanding var det, men skulle nog säja att kul hade man ju iaf bland alla moral kärringar och fulla pappor, slagsmåls kåta ordnings vakter och aggresiva grannar, halv snodda plåster som fastnat på allas kläder och en dans med bröllopps gäster till ''kom igen lena'', lyx lägenheter på svea vägen och en brygga på söder.. Ord är fåtaliga för att springa ner för en backe sittandes på ryggen på en främling för att sedan ramla ihop i en hög och bilda blåmärkena man inte kommer ihåg, ord är fåtaliga när du inte kan hitta dina strumpor och du inte minns varför du tog av dom, ord är fåtaliga när man skrattar så man storknar åt någon som är så arg så den nästan spricker.. this is just life, everything is possible

lil' mama got tipsy

Vaknade från och till hela morgonen pga att folk gick lös och skickade sms hela tiden, men gick upp halv 1 iaf. Gick ner för att laga mat men kännde då på en gång att jag ville ta itu med frysen först så nu är den helt sorterad och allt som ingen någonsin kommer ät (som gammal infrysen korv gryta) är slängt. Nu har allting fack (bröd och bullar, grönsaker, glass och bär, kött, vegg och färdigmat, kyckling fisk och skaldjur) Härligt att få nånting gjort och fint blev det också så nu kan man hitta precis vad man letar efter där inne :) Min syster tyckte iaf att jag varit jätte duktig när hon kom hem som hastigast och såg det. Sen laga mat kyckling och grönsaker blev det till ett stort glas med hallon jucie. Så ringde lill Elin halv 3 för då slutade hon skolan så gick vi ner på stan och fönster shoppade, eller ja hon handlade faktiskt en del men själv har man ju inga pengar och så med det var kul iaf. På vägen hem träffade vi någon kille som ville att vi skulle ta flyers om ''nya moderaterna'' så vi stannade och diskuterade i säkert över en halv timme, riktigt intresant faktiskt men inga riktigt ändrade åsikter fick jag, han var inte speciellt påläst när det kom till sjukvården häller. Men vi kom hem iaf och där kan jag lämna ut alla detaljer men vi var hemma nån timme sen kom Olin och körde oss hem till lill Elin, så har vi nu beställt sallad, så det blir sallad och ''Blue Moon'' något nytt som vi ska testa, sen får vi se vart kvällen bär, men förmodligen en stilla tjej kväll :)

there are hills and mountains between us


Lite kläd noja kanske men har blitt svarta leggnings tillsammans med en klänning i någon skrikig färg både idag och igår, känndes så rätt bara ..

Men så idag blev det upp och hoppa till en väckar klocka faktiskt, för jo man ska inte skylla ifrån sig men mitt mobil larm har bestämt sig för att krångla hela veckan villket har lätt till ett antal försovningar. Så till den härliga basgruppen, jo för vi är faktiskt flitiga när vi orkar men det gick väll bra förutom att våra matte lärare har glömt hur man komunicerar med varandra villket har resulterat i att vi fått göra massor med extra jobb .. inte så kul .. Efter lunch fick vi iaf se Solarna's (1'- 2'- och 3'ornas) lilla uppvisning där dom sjöng på ett påhittat språk, duktiga är dom och det var lite mysigt med lite musik så där efter maten (inte för att det är speciellt ovanligt på frysen men iaf) Sedan matte prov på grafer och funktioner, gick faktist relativit bra, tror att grafer är något som fastnat sen grund skolan. Och så dans från halv 2 till halv 5, började med styrka, härligt hoppas faktiskt att denna nya lärara (som vi har i dansträning) blir kvar nästa år också för det är väldigt skönt att få den styrke träningen som vi faktiskt behöver ..

Så kom man in med tåget vid 6 tiden, samma tåg som mor min (fast det märkte vi inte förrns vi klev av i enköping) så vi gick till supermarket för att handla, men mitt i det så kom hon på att pappa skulle åka och handla när han kom hem så vi fick avbryta handlandet, det blev dock både bananer, ost och diverse söt saker. Så åkte man till Ica Maxi och hadlade med pappa, måste lära mig att handla ekonomiskt snart.. Men det finns så mycket grejer man vill testa och så är det så grymt roligt att handla mat. Köpte bla. Hallon vinäger, visst låter det spännande? Jo okej jag köpte en film också (två i en film)
Boy's don't cry och Thirteen.
(Nedan ser du på första bilden allt vi handlade och på andra bilden allt jag handlade eller allt vi handlade till mig)
 
Så blev det telefonen igen som vanligt (kan inte hjälpa det :$) och tiden bara rinner förbi 2 ½ timme blev det men lätt värt det också :) Sedan kom Kokko och vi kollade på film, på jusst Boy's don't cry då eftersom det var så grymt länge sedan jag såg den .. Och den väcker fortfarande lika starka kännslor i mig då som nu, otroligt hämsk och gripande film är det. Kollade på en del youtube klipp också (så klart) och sen var det dax för lilla kokko att knalla hem eftersom han ska upp till skolan i mårgon och det ska inte jag, nej för jag är ledig (eller studie dag typ men sov morgon och så iaf) funderar på att organisera frysen och kylskåpet imårgon faktiskt, få lite ordning så man hittar saker och slänga allt gammalt och oätligt. Men i mårgon kväll ska jag ta och umgås med lill Elin, vet inte vad vi ska hitta på men det kan inte annat än bli roligt ^ ^ På Lördag är det invigning av rock club 9b och på Söndag så har Robin öppet hus eftersom han fyller 18, så fullt upp i helgen skulle jag tro men vi hörs nog senare :)

som sagt lite kläd noja men dagens färger känndes bara så otroligt rätt :)

If I had my way, then surely you would be closer

gå, tåg, tunelbana, tvärbana, gå sen var man på skolan då.. Matte, usch vad jag längtar tills detta outhärdliga oförstårliga matte projekt är klart och jag kan ju lungt säja att jag inte är ensam om det, tror nästan hela klassen håller med mig..
Sen skulle vi dansat men blev lite girl on girl bounding istället och det är sånt som händer när man är en grupp med bara tjejer men måste ju säja att alla är faktiskt jätte gulliga, mysiga och trevliga and i like you all  <3
Efter det så fick vi se på dans 2ornas vår produktion, riktigt bra var den och glada som fasiken var vi efteråt så det blev till att dansa hela vägen ner till tvärbanan tillsammans med några av dom tossigaste tjejerna i klassen :P så samma procidur igen gå, tvärbana, tunelbana, tåg, gå och sedan var man hemma igen.. Satte mig lite framför tv'n och sedan ringde min sång pedagog och sa att jag kunde komma nu hela en timme innan jag börjar igentilgen så det gjorde jag, upp till musikskolan, glad som attans var jag. Satte igång på en gång med Let it be med Beatles eftersom jag haft den på hjärnan sen jag kom hem och efter det blev det 
Get Here med Oleta Adams som jag nu förmodleigen ska sjunga på konsär den 29 maj, alltså nästa vecka (även Nova och Krulles födelse dag OCH för att inte glömma en av nile citys skönaste sketcher ''Ja det är walk on the wild side den kan dom, mamma, pappa'') Men iaf :P Efter det så drog man iväg till Pimen för att ja ejentligen skulle vi lira lite CZ men det blev tv'n och där fastnade vi, jo vi körde lite bilen också men main tv'n hela kvällen och så hem igen för att prata i telefon :) (Ja, med Bias så klart)

nothing but good times to share

träna, träna, träna stranden 2008 väntar och bikini ångesten närmar sig med stora steg...
På impuls drog jag och Robin ut till gånsta spåret halv 10 för att gå/jogga runt det långa varvet, 54 minuter tog det oss och härligt som fasiken var det. Sen grymt skönt med sällskap också, prata o skratta hela tiden, så 2 h blev det allt som allt tillsammans (fram och tillbaks också) ett par sånna här kvällar i veckan så ska man väll va i form tillsut :)

Kan ju med inte lika gott samvete säja att innan detta härliga ''träningspass'' så tjockade jag och Simon i oss både pizza och chips under vårat Disney race ^ ^ (det blev Dumbo, Björn Bröder och Monsters Inc) Nu har jag inte så många disney filmer kvar att kolla av (om det för någon gått obemärkt så fick jag hem ''alla'' disney filmer på engelska för ett tag sedan)

    

Oh sweet Mr. Al

I believe I can stand up tall and hold my head up high,
I believe that I can find my way out in this dark blue sky,
I believe that I can face my fears whit out you by my side,
I believe that  I can find my way I believe that that I can fly

In this life I've been so lost, I think I'm back on track
'cause my light shines brighter than the sun it self and I don't wanna' die,
for some time you've been in charge, you almost took my life
you took my friends and family, you let my lovers die.
I walked down the road of misery, whit only you by my side.
I cried and screamed whit out success, all the people just walked by,
But if I could do it all again I'd still walk down that road
'cause it made my who I am today, it made me find my way.

So thank you for the tears I've cried for all the lonely nights,
Thank you for killing all my dreams, it made me win my fight,
Thank you for all the blood you spilt, the scares are fainting now,
Thank you for helping me escape, but this is my good bye.

I believe I can stand up tall and hold my head up high,
I believe that I can find my way out in this dark blue sky,
I believe that I can face my fears whit out you by my side,
I believe that  I can find my way I believe that that I can fly

Mr. Al you made me strong, but I'm stronger then you now
Mr. Al you herd my song, but I'm not singing for you now
Mr. Al oh sweet you were, you always were my friend.
Mr. Al you know me well, and all the time we spent,
Together we made some big mistakes, together we lost again,
Mr. Al oh sweet you were, but it all is in the past
Mr. Al good bye to you, you knew it never last

But thank you for the tears I've cried for all the lonely nights,
Thank you for killing all my dreams, it made me win the fight,
Thank you for all the blood you spilt, the scares are fainting now,
Thank you for helping me escape, but this is my good bye.

I believe I can stand up tall and hold my head up high,
I believe that I can find my way out in this dark blue sky,
I believe that I can face my fears whit out you by my side,
I believe that  I can find my way I believe that that I can fly

I believe I can dance all night whit my hands raised to the sky,
I believe that I can find my way 'cause I'm stronger then you now,
I believe that I am beautiful, I believe that I am proud,
I believe that  I can make it through, yes in fact I know this now
(I can stand up tall even if the tears are falling down)


I believe I can stand up tall and hold my head up high,
I believe that I can find my way out in this dark blue sky,
I believe that I can face my fears whit out you by my side,
I believe that  I will find my way, yes I believe that that I can fly


Makes me work a little bit harder

Sissta dagen på min härliga ledighet, så vi åkte in till Göteborg och käkade mat. Snabbt bestämde vi oss för att man inte kunnde vara i Göteborg utan att åka spårvagn så dt blev till att hoppa på spårvagnen för lite sightseeing. Gick längs göta kanal och lite sånt där, känndes så kul att jag kunde referera allting till Göteborgs varvet (som är ett spel i stil med Monopol fast du är i Göteborg). Jätte mysigt faktiskt förutom att det var jätte mycket snutar ute, ridandes och allting skulle vara någn protest, förmodligen någonting om palestina tror jag vi kom fram till. Sen buss tillbaks till Enköping igen, 13.20 åkte jag från Göteborg och 20.30 var jag framme i Enköping. Och alla vet precis hur tråkigt det är att åka tåg själv så behöver inte gå in på det. Men det var lätt värt allt resande, så skönt att komma iväg från stan. Har i alla fall haft en jätt e härlig helt långt nere i landet, längtar tills nästan gång..

I can only think about you’re lips


Bias vet sig plats i köket

Lördag, vaknade rätt tidigt faktiskt denna dag blev ännu skönare att vara där nere när min Mor ringde och berättade att det regnade och var jätte kallt i Enköping eftersom vi jusst då hade sol på oss ^ ^ Men förmiddagen blev det att titta på när Lee och hans mamma renasade vinden och lite sådan, sen blev vi ensam resten av kvällen så vi gick och handlade för att laga mat, det blev Pasta med bacon och ost sås, bara att skriva om du vill ha reseptet xP Sen visade Lee att han för stod villken plats han skulle vara på, framför spisen som en riktig kvinna. Så åt vi mat och kollade på
''Family Guy'' Och sedan hög vi in på godiset xD

Min o Bias Godis påse

So Long Suckers

Upp kl halv 7 på morgonen så åkte man in till station och köpte biljet, Sen tåget till Sthlm och efter ett otroligt enkelt datakunskaps prov så bar det av till igen Centralen där jag träffade Sandra och Niklas, rökte o snackade ett tag skönt att se tjejen igen. Sen tåget tillbaks till Enköping, träffade Simon som körde mig hem så jag fick säja hej då till syster och så. Och sendan började resan..

Operation Enköping - Bollebygd
Självklart var tåget försenat men 16.02 satt jag på tåget iaf, träffade Jojo som är en gammal klass kompis från kunskaps tiden. Hon skulle ner till sin syster över helgen så fick sällskap en bit och det var lite roligt att prata med någon från den tiden, inte sätt dom på så väldigt länge. Sen hetts vid första bytet i Herrljunga eftersom tåget var så försenat men dom höll kvar dom andra tågen så att alla kom med iaf och det var väldigt skönt. Så från Herrljunga till Borås ''Sveriges regn stad'' eller hur var dt? ;P I borås mötte iaf Lee upp mig sån tur va, var så trött på att vara ensam och bära på min tunga väska så det va så skönt att se ett ofrämmade ansikte så där långt ner i landet. Blev ju buss från Borås till Bollebyd.
Och nu ska jag förklara Bollebyd; Det är som Heby, nästan precis som heby, ni vet en pluttig liten söt stad med väldigt några afärer (tex. Hemköp Bolle), inget gymnasium men iv. Sen fanns det en skillnad, en stor skilland, det fanns systembolaget i Bollebyd xP Nej men vi kom in till Bollebygd någon gång vid 9 tiden på kvällen, hem till en söt liten lägenhet (typ radhus xP)  och där blev det mat, åh va gott med mat. Så chillade vi mäst resten av kvällen, kollade lite på
''Monty Python and the Quest for the Holy Grail'' 

Skönt att komma bort ett tag, bort från stan och allt skit

what a wonderful day

Vaknade i mårrse något sent men med en stor vilja, upp och hoppa i i duschen. Sen kom Simon hit med ciggaretter och körde mig till tåg stationen, han var något förvånad över min otroliga pigghet och glad het där vi åkte upp för drottninggatan och jag sjöng förglatta livet med på låtar jag aldrig hört förr. Sen till skolan då då, Jag och lilla Cori pluggade på bra med våra uppsatser om Isadora Duncan för att få till vårat slut betyg i Dans historia. Sen blev det ett par härliga timmars täning, först styrka och stretch och sen gick vi på den afrikanska korografin, åh så skön den va och jobbig för gud vad snabbt den gick. Helt genom svettiga gick vi till slut på Housen.

Halv 5 sprang jag ner till tvärbanan och här efter kommer en rad med missöden, alltid lika härligt att åka med SL när dom stannar och det blir förseningar etc. (sarkasm) Ah tunelbanan stannade iaf tillslut i gammla stan och då var klockan redan 3 minuter över 5 och mitt tåg gick 6 över, när vi kom till centralen var hon 5 över och jag sprang, gud vad jag sprang för att precis få se tåget åka.. Suckade men var inte så mycket att göra åt saken så fick sätta mig på 36 tåget istället. När jag äntligen rullade in i Enköping körde jag och min far rally ner till w-lundska (gymnasiet i Enköping) för att se min systers teater föreställning ''Romo och Julio'' missade ju då tyvärr början men den va jävligt bra, rolig och värd att se :)

Efter det spenderade jag lite tid med min saknade lilla flicka Elin och Simon, ah sedan hamnade jag på BT och klättrade genom fönstret fram och tillbaks mellan Simons och Kennys bilar. Sen hem och äta en stor fet pizza och kolla på lyx fällan. Fick då också glädje rus när jag fick ett sms där det står att jag ska åka ner till gbg i helgen så so long suckers för imårrn drar jag :D Sen kom Pimen ner på en cigg och vi pratade, väldigt härligt saknat min vän. Nu är då klockan kvart över 3 och jag är pigg som en nötknäppare, har packat o duschat och nu ska jag kolla på Eureka och försöka sova, upp halv 7 imårgon för att hinna köpa biljetten ner till gbg :)

I'm so tired of trying to fight this

Igår var det Skola då, i tid var jag också trotts dom sena timmarna lyckats hålla mig vaken på. Dock gjorde vi inte speciellt mycket, men efter skolan åkte jag hem till Cornis så blev det soff liggandes, åt god mat, bakade äppel paj, satt i fönstret och pratade, ja ni vet så där som vanligt. Så upp tidigt dagen efter pga. nationella prov (ja tidigt kan jag ju inte säja för även om vi började en halv timme innan vi gör i vanliga fall så fick jag ju ändå sov morgon pga. att rese vägen är ca 1h och 35 minuter kortare) ah, Nationella prov i matte A del 2 iaf, kan ju då säja att jag lyckades inte änns svara på tillräkligt många frågor för att nå upp till G (krävdes 16p. och om jag hade rätt på allt jag skrev kom jag upp i kanske 14p.) Hatar värkligen prov men inte mycket att göra åt. Sen dans direkt efter och det var avslapnade iaf, den börjar sitta nu. Eller första halv timmen av lektionen var lite hämsk när vi skulle öva på skolgården under lunch tid (människor stannade och kollade kan du tro)

Så efter en härligt lugn natt i Sthlm med min lilla Cornelia så återvände jag alltså till Enköping.. Kan inte säja att det var speciellt roligt på något plan men men.. Saknar min lila Lollo också hon som sitter och glassar sig i Grekland tsm med Krull :( saknar honom också alldeles otroligt mycket. men därför bestämde jag mig för att göra en skål med Tini-Tuss glass (basic är att man letar upp så mycket olika onyttigheter som möjligt och lägger det i en skål med glass) Underbart, denna gång blev det Gräddklass, Smält choklad, Hallon, Kålasås, Chokladsås och Sirap. Socker chock men underbart gott ;)

silent tears in the night

How do I run when all bones are broken?
What do I do when the tears are falling down?


A kiss is sweet a hug is nice
my bed's to big and so is my thigs
A kiss so sweet can start a fight
my hair is blond but my legs kept tight
A kiss, that's were it start's you'll see
he'll fuck you up then let you be

I don't wanna' walk out that door
'couse I've walked that way before
and I just can't find a good reason
I don't wanna' lose you tonight
But we will never stop to fight
and the tears start's to look like a treason

How do I run when all bones are broken?
What do I do when the tears are falling down?
Were do I hide when the words are unspoken? 
Who do I call when no one wants me around?

They looked you up, you ran away
but now you'll never find a way
They tried to warn you, but you ignored
it is your fault that we call you whore
They gave you love, they gave you all
and now you're trapped against the wall

I don't wanna' walk out that door
'couse I've walked that way before
and I just can't find a good reason
I don't wanna' lose you tonight
But we will never stop to fight
and the tears start's to look like a treason

How do I run when all bones are broken?
What do I do when the tears are falling down?
Were do I hide when the words are unspoken? 
Who do I call when no one wants me around?

just take a look then let me know
you want it all or else you'll go
don't play whit me I need to know
you want it all or else you'll go
(just take it all but please don't go)

How do I run when all bones are broken?
What do I do when the tears are falling down?
Were do I hide when the words are unspoken? 
Who do I call when no one wants me around?

What do I do when the tears are falling down?


she dont look back as she goes

Efter en extremt solig dag utan att få gå ut i solen och sola :( Så Drog jag ut till Ulunda för att grilla och bada med Robin, Joanna, Fredde o Freddes nya brud.  Som 5'te hjulet hela kvällen alltså ;) Så med en aik kasse proppad med frysta pomes, fryst kyckling, fryst cola och inte fryst beaneis sås klampade jag inanför trösken. Jag, Joanna och Robin roade oss med att hoppa lite stutts matta (ytterst lite måste jag tillägga) och sedan startade vi igång grillen. Vi han ha en mysig middag ute med grillat kött och friterade pomes (och bröd, sås och sallad). O jag o Joanna han till och med köra ett parti Sing Star innan Fredde och hans tjej kom. Då blev det i och bada, men bara för mig och Joanna för dom andra vågade inte, Sen in i bastun. Självklart blev vi klistrade framfrö tv'n också (Sverige - Ryssland Hockey) och vad jag vet så vann vi med 2 - 1. Sen var ju klockan strax över midnatt så det blev en liten cykel tur till västerås rondellen tillsammans med Robin o Joanna, vägen var bucklig och stenig men va ändå lite mysigt att cykla, första gången i år ju. 
     
Juss'dt låt texterna jusst nu kommer från Basement's nya låt One Way Ticket

baby we all know that life's a show

Igår kväll blev det en grym spotanitet så trotts att jag var sjuk så åkte Gunnar och Jens hit från Uppsala/Knivsta och Lollo Cyklade ner till mig för att spendera kvällen hela kvällen framför P2'an med Singstar så klart. Något förvirrade var dom när vi plockade upp dom från bussen, men jäkligt härligt att se dom, var ju ett tag sen nu. Så Promenerade vi till Coop för att handla mat, på hem vägen gick vi förbi hamnen, för att visa dom lite av Enköping. Väl hemma fick man ställa sig framför spisen. När maten var klar och uppäten blev det ett varv med GH3 för att sen köra igång med Singstar, vi körde i lag, Jag och Lollo (RödaLaget) mot Gunnar och Jens (BlåaLaget), Vi Grät av skratt, ska man spela singstar med några så är det med dessa männiksor, så ofattbart roligt. Självklart vann Jag och Lollo Båda Matcherna men ingen nöd gick dt gå grabbarna dom skrålade på av glatta livet. Sen började klockan närma sig sent och Vi följde Lollo en bit på vägen hem, sen tillbaks till mig och satte oss och spelade lite riktig gittar.
Sunny Day

    
Ännu en underbart solig dag, och jag är så klart sjuk och kan inte njuta av solen och värmen :( Igår däremot så gick jag genom skolparken hem för att njuta av solen, blommorna och dom gröna träden. Satt till och med folk som hade piknick där, såg jätte mysigt ut. Idag har jag bara varit hemma, har sån tur va haft Pimen som sällskap i ett par timmar. Ikväll blir man hemma och sjuk för sig själv.. förmodligen eftersom alla så klart vill njuta av det underbara vädret. Mat, Glass, Tv, Dator och Ciggaretter HELA kvällen.. Jupp för så är det när man är sjuk..
    


in the time of war

Ibland väljer vi att blunda för den ejentliga sanningen, blunda för det som är riktigt. Ljuga för andra, ljuga för oss själva. Vi kämpar för att hålla en fasad uppe som inte får rämna för den yttre världen. Vissa människor släpper vi ändå förbi de yttersta lagret, dom får glimta en större del av det riktiga du. Men dessto fler gånger sånna människor sviker förtroende eller sårar, ju svårare blir det att låta andra komma in. Du kämpar för att hålla kvar dom du än gång släppt in på livet samtidigt som du är så rädd att släppa in nya. Du vill försvinna långt härifrån där alla ser din fasad som den du ejentligen är, där ingen kommit innanför den hårda ytan, men vem ska du prata med? Vem ska du lita på? Vem ska du fly till när den håra värkligheten slår till?  

Words from the inside

Pyret här och skriver från frysen igen. Igår blev det natt i Stockholm hemma hos lilla Cornelia, blev väldigt Girly med hårinpackning, fransk manekyr och ''Desperata Husfruar''. Trötta var vi efter skol dagen och all träning så efter middagen (kl 4) så somnade vi båda två i soffan och vaknade två och en halv timme senare pigga som fan, så tog en promenad och sen lyckades vi inte somna igen för ens vid 2.
i mårrse hade vi Matte NP, usch.. vill inte riktigt kommentera detta men kan säja att jag fick ett halv högt agretionsutbrott på miniräknare, prov och lärare. (Prov är inte min bästa sida, och inte matte häller)
Men sen blev det Dans efter lunch vilket gjorde allt mycket bättre, Började på våran House korografi som vi ska (bla.) visa upp i showen ''Hello Africa'' på skolgården v. 22. Ska bli spännande :)
Nu har vi varit på teater (3'ornas Skrivar linje hade en teater som hätte ''De Ofrivilliga'') Ja och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tre för då ska jag ha anatomi prov :( hoppas det är inställt :(  Sena dagar jusst nu, slutade 5 i mångas, halv 3 i går, halv 5 idag och halv 5 i mårrn =/ Trött som fan, har grym huvudvärk hela tiden.. Vill tillbaks till Enköping nu..
Men idag är det Onsdag så snart helg :D

black at heart

Så efter nu denna hämska dag i skolan, som jag btw inte slutade förns kl 5 (satt alltså från halv 2 till 5 med det där jävla NP provet). Så var det iaf underbar härligt att åka till Solna och möta upp mina trogna små aik'are. Tillsammans köpte vi både billjetter och flaggor innan vi begav oss till Mc Donalds (som vanligt innan en match), men Donken vägrade ta mitt kort så ingen mat för lilla mig, Joanna var iaf så söt och delade med sig av sina pomes. Men väl inne på Råsunda lyckades jag få en gratis hambugare :) (är man bäst så är man) Och sen till matchen då;
AIK - Halmstads BK

Började väldigt dåligt från bådas sida, och sen precis i slutet av första halvlek när någon jävle fällde Daniel Mendes och sen går han fram och spottar på honom. Då var det agresioner utan dess like, det var hat. Oj vad arga vi var då. Och dommar såg ju så klart inte ett piss, eller sket i det totalt iaf. Andra halvlek såg inte ljusare ut men vi var på målet mycket likså dom också, sen i 90 minuten så gör Kenny Pavey mål och lyckan är fullkomlig. Norra Stå skriker, hoppar och strålar av lycka (eller ja det gör iof hela Råsunda) Detta är kärlek. Matchen slutade alltså 1-0 villket betyder 3 nya poäng till vårat kära AIK, nu har vi alltså gått om både Halmsdas BK, Hammarby och Helsingborgs IF, och ligger på en 6'e plats endast 1 poäng efter Göteborgs IF, IF Elfsborg och Malmö FF. Detta blev en bra dag iaf. Black at heart <3

fuck all

Nej tillrätta visning, Vi har tydligen inte dans idag eftersom vi ska göra nått sugigt NP i Engelska. Vem orkar =/

fuck it

tillbaks i skolan nu efter lovet, känns pissigt. Sitter här på matte lektionen trött, hungrig och känner mig väldigt efter. Även fast jag skulle varit i tid idag så gjorde vårat älskade sj att jag ändå kom försent, härligt. Tanken på att idag är det exakt en månad tills jag går ut 1'an gör det ännu värre, känns som att vi har så mycket kvar att vi aldrig kommer hinna klart på en månad. Det äkliga matte projektet som jag bara inte fattar nånting av måste ju avslutas och där med matte A, och sen har vi dans showen ''hello africa'' som vi jusst börjat med som ska va klar och framförd innan vi slutar. Känns som att allting är för mycket nu. Sen rest uppgifterna också, satt och gjorde min rest i Engelska igår men den där jävla NO'n förstår jag bara inte vet inte hur det blir med den nu, så anatomi provet på Onsadag, och ja så klart Matte NP på Onsdag också, och nästa onsdag med. suck, prov är sämst. Gör alltid dåligt ifrån mig på prov, alltid mycket sämre än jag borde. Pressen med att man måste göra det bästa man kan gör att man inte gör det villket gör att resultatet blir mycket sämte än det borde.. suck.. Jaja men nu ska jag in på basgrupps möte, och min lilla Cornelia har inte kommit hit än.. hoppas hon kommer senare iaf.. Kan glädja mig med att vi har dans i eftermiddag iaf.


the boys are back in town

Nu är man tillbaka i Enköping, kom hem någon gång vid 2 tiden i går natt typ. Åkte ju till Linköping i torsdags morrse (och jag menar värkligen morrse, kl 5 fick jag gå upp för vi åkte halv 6), Men ja i alla fall så har jag nu varit där sen i Torsdags på Lincon (Linköpings Spel Konvent), tredje året i rad nu.
För er som inte ser det roliga i att sova - och äta dåligt i 4 (3) dagar samt dricka abnormt mycket kaffe (mot vad du brukar) och proppa i dig mängder med socker så kan jag bara säja att det är värt det, jag är som en Zombie nu och ser ännu värre ut än vad jag känner mig, men haft så jäkla roligt dessa dagar iaf. Hittat lite nya favorit spel och kanske framför allt nya människor (Citron Vagine Gumma) skrattat väldigt mycket kan jag väll lätt säja. Längtar tills nästa, vad det nu blir.. kanske Lincon nästa år eller kanske BSK i November!? Vem vet :P
Men trotts allt så är det skönt att vara hemma nu, med mina vänner och så :)

image85