time has gone bye and things have changed

Fredag, skolan förförsta gången denna veckan, gick upp klockan 6 för att åka med Sebastian och Bobin till sthlm eftersom dom skulle jobba runt där, var inte alls trött det var skit kul :) Så släppte dom mig vid frysen tio i 9, tog en cigg med min lilla Ash innan vi började.. Gjorde inte mycket dom som hade tjänat in mäst pengar dagen innan fick bio biljetter (vi har haft solidaritets projekt denna veckan då vi skulle sammla in pengar till Unga hemlösa, dock har ju jag varit sjuk så inte varit delaktig någonting tyvärr)  Sen fick vi se på film ''thank you for smoking'' jag tyckte den var bra faktiskt. Ja sen blev det BK med Ash rulla runt lite i stan innan föreställning började, skolan hade fixat så vi fått biljetter till Culbergballeten, såg deras förestellning ''som om'' det var super kul att få den chansen och sen fick vi ställa frågor och så till dansarna efteråt. Så igen Enköping, mysa lite med Sebastian innan jag följde med Palle som sällskap till Västerås så han kunde köpa orm mat, fick se Nellie också, fast hon sov mäst men underbart söt är hon. Lite kul att träffa Palle också. Sen tillbaks till Enköping, äta midag innan man drog ner till Olle's och kollade på hocky med Sebastian, Bobin, Joanna och Fredde. Sen lullade vi runt med dom hela kvällen.. Eller ah tills nu 23:04. Så nu ska vi bada och sen krypa ner...

Mycket imårgon, först Dop för lilla Aron och sen teater ''Avenue Q'' med familjen +Sebastian och Patrik +Kusin Hampus med flickvänn +PA, Anna och Fredrik det ska bli kul :)

(Ursäkta fel stavningarna men är trött och stressad så orkar inte kolla, ni får leva med det :P)

and she ain't worth half of me

Så idag är det Torsdag.. Ska gå halv dag idag då det ejentligen var bestämmat att jag skulle gå hel dag men vaknade med oroväckande smärtta i lungorna längs revbenen.. Har gått över nu så ska åka in om ett tag, åka bil då. Imårgon däremot ska jag gå från klockan 9 på mårgonen! Då ska vi även få gå på kullbergbaletten :) Tråk, tråk, tråk.. Det är tråkigt att vara sjuk.. Man kan liksom inte göra nånting vettigt alls. Har sätta alla avsnitt som finns ute av mina två favorit serier jusst nu (Heroes s3 och Gossip Girl s2) Har ju choklad i alla fall :) Ska klä på mig nu tänkte jag, i några dagar nu fram över kommer jag bara kunna ha kjol eller klänning på mig, eftersom resten av kläderna ligger i en sop säck och jag vill ju inte stöka till rummet nu när jag städat så fint. Fast idag kanske jag rotar fram ett par byxor..

if life was a song, would you sing it with me

fortfarande sjuk och så grymt tråkigt är det, haft så tråkigt att jag legat och kollat på twins (ni vet käpt det här nu får du tio grejer på köpet och du ringer nu får du tjugo onödiga grejer på köpet). Men men, sen har jag kollat på Heroes sesong 3, åh vad jag saknat Heroes. Annars ligger jag nu i soffan men näsdukar överallt, har tagit ut datorn hit så jag slipper vara instängd i mitt rum. Nu har jag även satt på ''Livet är en shlager'' på tv'n gammal hederlig VHS.

Glömde ju berätta att jag och pappa åkte till Västerås förra Torsdagen. Hällsade på Rune och hans familj, har ju fått en ny kusin där. Lilla Alma, söt liten bäbis. Och så har vi ju Damien som har blivit så stor, springer runt överallt och har hår på huvet till tusen :) vi tog en fika tillsammans men mäst fick vi passa så att Damien inte skulle äta alla kakorna, men klockan blev mycket och Damien behövde sova, var när att jag fick med mig både en och två bäbisar hem men sen bestämde vi att det fick bli en annan gång. När vi kommit därifrån åkte vi och hälsade på farfar, första gången jag såg graven det var välldigt jobbigt men känns skönt att han inte ligger i en minneslund som mormor då det är lättare att veta vart man ska vända sig. Vet inte vad jag ska säja mer än att jag saknar dig Farfar.

.
     
Damien, Alma och Damien igen

what a beautiful day

Fredag - what a day
Villken underbar dag det har varit idag, vaknade brevid en pojke i en alldeles för stor säng, av en underbar komentar som gjorde att ''i don't wanna' miss a thing'' spelades i mitt huvud hela morgonen. Eftersom jag var ledig låg jag och snozade i sängen enda tills han kom tillbaks från jobbet. Vi åkte till sthlm senare på kvällen men vi bestämde oss för att sthlm sög denna dag så vi åkte tillbaks till Enköping, drog driven vid stäket och hade en super rolig middag i bilen på motorvägen som gjorde denna kväll ännu mer värd. Väll i Enköping plockade vi lite filmer, träffade Bobin och Fredde en snabbis och spenderade resten av kvällen med att titta på dessa filmer.

Lördagen var det match, så iväg till Solna bar det, Jag och Sebastian i den ena bilen och Joanna, Bobin och Fredde i den andra, lite roliga omkörningar och vifftandes med halsdukar. Så blev lilla Sebastian frälst också och han gick på sin första AIK match, och på Norra stå sjöng han även ''Vi ser hur solen stiger över råsunda''. Super härlig match var det också då vi vann med 2 - 0, hoppade från 10 plats till 6 och i och med det ligger nu över både Hammarby och Djurgården. Super härligt :) (
AIK - IFK Norrköping FK) Så åkte vi hem igen spenderade kvällen tillsammans alla 5, åt middag på karavan och spelade singstar och buzz.
   
        

Igår blev det städning.. Har lite får några galjar har jag insett så blev ändå en hel sopsäck med kläder i.. Men jag blev sjuk i går, det är därför jag ligger hemma idag. Förmodligen i mårgon också.. Kanske fångat lite influensa..

in the time of war we have to fight for what we belive in

Vi ser mycket mer än ni tror,

Vi ser hur ni mår när ni hänger med huvet och släpar fötterna efter er,

Vi vet att mamma och pappa inte bara diskuterar när porslinet flyger,

Vi vet vad som händer när grannen Peter hjälper mamma fixa lampan i sovrummet,

Vi vet även att hon inte ramlat i trappan,

Vi hör dörrar som smäller igen, tårar som faller och vi vet att pappa sover på soffan,

Vi vet att ni inte längre rör vid varandra,

Vi kan inte längre komma ihåg senast vi kysstes
Och vi ser att lågan inte längre brinner,

Men vi letar varje dag efter tecken på att ni fortfarande älskar varandra,

Tecken på att ni i alla fall tycker om varandra,

vi letar varje vaken sekund efter hop om kärlek.

Vi ser mer än vad ni tror även om vi blott är barn.

won't be long till your hands are tied

Orkar inte allt plugg nu.. Imårgon ska Dans Analys+Reflektionen lämmnas in och den är jätte stor, På trosdag ska det argumenterade talet vara färdig skrivet, in lärt och redo för att läsas upp i en muntil exemination. Igår fick vi våran nya dans exeminations uppgift också, vi är inte klara med den senaste men tack i alla fall. Det är i Danstränings kursen. Känns som att man letar efter fel saker på fel ställen så allt blir bara en himmla röra och man vet inte vad som är rätt eller fel.. Har för mycket i huvud och försöker få någon struktur på dans uppsattsen i alla fall, går väll så där men blir i alla fall något att lämna in.. 

I can't be your little angel

We both got problems baby and you know it to,        
But don't be scared, my problems aint you,
while lying awake at night my thoughts are all messt up,
I can't let go of the past though the future depends on it,
My thoughts are whit my even when i'm undressed, (flesh and bones)
even though it will never last I'm scared 'couse
My feelings are't cooperateing so I just wanna' say


I can't promise you I'll stay forever
but baby I will promise you this


I'll hold your hand when darkness falls
I'll keep you warm at night,
I'll be your warrier through the day
I'll never stop to fight,


In my dreams it's you and me,
and when it's done they all will se,
I'm so much stronger then you know           
but baby even so
I will promise you this
I will never stop to fight


I can't be the girl you want me to be,
but stay a while and you will se,
I can't be your little angel,
but I can be your wildest dream.
I can't be your delicate flower
But I can show you I got the power.
You can never let me go,
but don't cling to tight
or you'll loose it all.


I can't promise you I'll stay forever
but baby I will promise you this


I'll hold your hand when darkness falls
I'll keep you warm at night,
I'll be your warrier thrue the day
I'll let you hold me tight,


You will never forget me,   
You will never be the same,                                                      
You will never be with out me,
or you'll end up crying in the rain,


I wount be your princess
But I'll be your cherry lips,
I wount play nice, it will be hard
But if you can handel it
you're in for the ride
(the ride of your life)


I can't promise you I'll stay forever
but baby I will promise you this


I will make you breathe again
I will make you feel
I will make you touch again
I will make you heal


You can tell me when your sad
You can tell me how you feel
You can tell me I shoud go
'couse I know it aint real


I can't promise you I'll stay forever                                                 
but baby I will promise you this


We'll feel each other, body and soul
We'll scream each others names (as the night turns in to day)
You'll never forget my last kiss,
You'll never escape me,
You'll never forget.

I can't promise you I'll stay forever
but baby I will promise you this
(I'll do my best)


wish there was a way that I could make you understand

Helgen
Jag och Ash åkte hem till Nikol efter skolan i fredags, som vanligt massor med stjärntecken etc. Kvällen slutade hemma hos Antonia och ja, kul var det iaf hade ett konstigt besök på donken också. På lördagen vaknade vi hos Nikol, Blev frukost i sängen, nybakt bröd, tända ljus och allt. Bestämde oss för att måla bort det rosa rummet, Vi kom inte så långt lite mer än en halv vägg blev det. Sen pizza och tillslut också en super stor godis påse medans jag somande till ''the dark knight'' Söndagen blev en riktigt söndag, super fint väder ute men vi lågg i soffan och åt gårdagens godis samtidigt som vi kollade på serier. Tillslut promenerade vi till BK och åt middag innan vi åkte in till Enköping och kollade på skräckisen ''the shutter'' med Joanna och Bobin, så ännu mer godis, blev en tur till maxi där vi tjejer gjorde det vi gör bäst..

Helgen har alltså blivit en riktig stockholms helg där man även har, klappat katter, dansat hysteriskt, handlat över ett kilo godis och städat en graderåb..

what if I say I'm not just another one

Förlåt kära läsare för nu har jag varit lite lat denna vecka, eller inte lat utan haft saker för mig så att jag inte hittat någon tid till att uppdatera är väll snarare fallet. Måndag var freak men de är något jag inte känner för att printa ut här. Tisdag blev det så klart BK med Ash, tisdagar är ju våran lunch dag. Fick med oss Chris, Sebbe, Ida, Rasmus och Storebror också, så våran lungna lilla mysiga lunch dejt blev inte riktigt som den brukar men what the ... Efter det blev det Enköping till Sockret, ut och promenera, sen köpte vid godis och munkar för att avsluta kvällen med att kolla på Casanova så var hemma strax efter 12. Skön kväll med bruden. Onsdagen hade vi redovisnig av våra impro score, villket var roligt som fan men ont fick jag, jäklarns vad ont, fortfarande ont.. Men vad gör man inte för konstens skull ;P Och sen blev det en tripp hem till lilla Nicole, snacka massa skit och så. Resten av kvällen (eller ah vid 10 tiden och framåt) spelades det memory för glatta livet, och som en sann Forsellare så måste jag ju skryta med att jag vann alla gångerna :) ''Krossa och förnedra''. Och till slut så idag efter en otroligt onödig dag i skolan så har jag och Sebastian knuffat bil och köpt godis. Fredde och Jag har varit på Marcus Birro ''Ord som markt och tröst'' på Joar. Kul var det, lätt värt. Så blev det karavan till middag, Mmm.. :P

and they asked me if I would

Helgen, oj tråkigaste helgen på riktigt länge.. i Fredags var jag med lilla Joanna eftersom alla pojkar skulle gå på joar. Vi kom hem till Sockret och spelade Buzz, sen satt vi hemma hos mig och kollade på Gossip Girl s.2. Och på natten fick vi båda två ta hand om varsin full kille. Lördagen låg jag inne hela dagen och bara kollade på Boston Public, Jag nålade naglarna lila så tråkigt hade jag, vid 8 tiden så var jag så utråkad så bestämde mig för att gå ut iallafall men det var ju bara tid slängd i sjön. Om jag säjer så här; höjd punkten av kvällen var när Joanna, Bobin o Blondi körde hem mig. Då kanske ni har en susning om villken tråkig kväll jag hade. Söndagen blev mycket mer händelserik, var nere på Olles och Kollade på matchen Halmstads BK - AIK och Djurgården - GIF Sundsvall eftersom dom sändes samtidigt. Vi var inte lyckliga när vi gick därifrån kan jag ju säja. Bättre blev det inte häller när vi försökte liva upp stämmnigen med att spela ''Tack o lov är jag Gnagare'' och bilen plöttsligt tvär vägrar mitt i en sväng, vi han ställa oss lite åt sidan annars stod vi helt still. Blev ut för att putta bilen till ett lämbligare ställe att stå på. Men när Bobins mamma kom och vi hade matat bilen med lite kärlek och bensin så startade den igen och vi kom upp till Bergvreten. Pappa min kom och hämtade mig så åkte vi och köpte pizza, fick en chans att kolla igenom Cosmo men villken nytta gjorde det när jag la ifrån mig den och såg att den var från 2002 :P Senare på kvällen kom Bobin, Joanna o Blondi tillbaks och vi körde ett fartfyllt, kännslomässigt parti av Memori, för att sitera ''Memori, på liv och död'' så två omgångar av Memori första vann Joanna och Jag kom tvåa, andra vann Jag och Joanna kom tvåa (killarna var inte så bra på det där med att minnas) Sen spelade vi ett parti Blackout också som Bobin vann tillslut. När vi spelat klart så åkte jag ut till Pimen och kollade på Waiting... som var skit bra xD

Och nu sitter jag här, gick upp vid halv 6. Trött som ett djur men hann ju med att skriva detta innan jag går till tåget så..

When we stand together, It's our finest hour

Så födelsedags middag för Tudor hos Stora Syster Karin i sthlm. Mysigt med ljus på bordet och hemma lagad pizza, vi blev ganska många. (Syster) Karin, Baltsar, (syskonbarnen) Tudor, Nova och Loke, (Bonus Moster) Myran, (Mamma) Anna och (Kusin) Olle. Sen mellan allt prat om att hålla vikten och GI metoder så blev det såklart glass med hemma gjord choklad sås :) Och för alla er som känner min syster blev det såklart te i muggar av storleken XL. Nej men det var jätte mysigt. Vi åkte med 8 tåget hem eftersom barnen behövde läggas och så. Betyder alltså att jag är hemma i lilla Enköping igen, funtar väll på att sova kanske men får väll se. Har börjat kolla på s. 2 av Boston Public nu också så får väll se. Imårgon är det Fredag också, någon som har roliga planer?

as time goes by I'll always be by your side


 
Tudor Fritiof Leon Häggberg
Han är så stor nu, hela 6 år fyller han idag
Den var allstå nästan 6 år sedan som jag höll
denna lilla knodd i mina armar första gången, så liten han var då.
Och nu går han i förskoleklass och ska alltså nästa år börja i skolan.
Tiden går så fort..
Denna underbara lilla pojke har nu blivit en cool rockers kille.
Grattis Tudor på 6 års dageni love you unconditionally

GRATTIS SYSTER YSTER


Stora Syster Agnes födelsedag, 19 år blir hon
Hoppas du har det roligt på resan
Önskar dig all lycka systra mi <3

   

Well love don't need a reason

Tisdagen alltså, började 12.30 så träning fram till 16.30 det var allt som hände i skolan. Sen drog jag med mig Ash till Hötorget för att handla presenter till alla denna månad eftersom jag fått mina nya pengar. Två födelsedagspresenter och En doppresent blev det + en palestina shal (hur stavar man till shal?) till mig och två knappar en till mig och en till Ash. Min säger ''Thank Fuck it's Friday'' och Hennes säger ''I hate mondays'' så vi är lite lika utan att vara copycats ;) Sen ringde min kära fader mig när jag var på väg till tåget så stannade ännu nån timme för att shoppa med honom då blev det bla. en Ugly doll ;) Så tog vi tåget tillsammans tillbaks, var framme i Enköping kl 8 och då åkte vi till Ica Maxi och handlade lite mat. Så hem och laga mat. Hände inte så mycket mer den kvällen, eller jo kortfattat så kom Pimen förbi och tog en cigg, Ash ringde och så åkte jag lite bil med Joanna, Blondi och Bobin. Sen var jag alldelse för trött för att änns skriva i bloggen somnade in till sissta avsnittet på s.1 av Boston Public.