Slampa med Stil

Okej så nu är jag inne på det här ämnet igen men seriöst varför är det fortfarande så att om en kille ligger med många tjejer så är han kung men om en tjej ligger med många killar så är hon slampa!?

Borde vi inte växt ifrån det nu, året är 2007 seriöst! Men ändå villka är det som säjer att tjejer som legat med många killar är slampor, är inte det ejentligen andra tjejer!? Hur smart är det flickor!? och ärligt varför bryr ni er för? är det ditt problem om någon annan tjej legat med många killar? Borde ejentligen inte vem man har sex med vara privat, för i dagens läge så stämpas det ut efter bara några timmar. Tjejer stå på er so what om du har legat med halva stan det ska väll alla andra skita i, du gör precis som du vill, din kropp, ditt liv! Så nästa gång du hör att du är, hora, slampa, billig eller något liknande, skratt åt dom patetiska männsikorna som säjer det istället, ta inte åt dig håll huvet högt och inse att du gör som du vill oavsätt vad någon annan säjer! Tjejer, våga ta för er! Vi måste förändra oss själva innan vi kan förändra världen.


Everybody is got a drug dealer on speed dial

Fredag kvällen vigde jag åt att sitta på min balkong med Ida, tjejsnack i mängder, ganska intressant var det och nyttigt. Vid halv 2 tog hon moppen hem :) och då var jag ensam tills min Riddare kom på sin sivriga springare och räddade mig från morgontidningen vid halv 5 :)

Lördagen började långsamt, gick upp vid tio-elva, och sen åkte ja upp till Palle & Calle med Jimmy . Dom hade precis gott upp så Calle kastade av sig morgonrocken och öppnade dörren naken med strumpbyxor på huvudet :) det va inte dt första man ville se när man precis vaknat själv. Men i alla fall, sen åkte vi hem till mej hämtade smink och bytte om, sen hem till Jimmy så fixade vi oss lite innan vi åkte på Jimmys kusins överasknings fest för hennes ex, väl där fick vi lov att åka och hämta tre flickor som var ute i ingenstans där en av dom bodde, trevliga V-steråsare som jag spenderade resten av den festen tsm med :) fast jag misstänkte att dom försökte supa mej underbordet .. haha . Men vid 9 åkte vi därifrån och hem till Palle o Calle men nu va bara Palle där, drack lite öl som riktiga män ( dock var dt bara jag som drack men iaf ), rökte och socialliserade, snacket gick faxtiskt mäst om bilar men iaf. Sen ringde jag lite fok och kollade vad som hände så körde Jimmy ner mig till Ida, och vi taggade upp till swedia ( känns lite hämsk att sitta där för det är lite fjortis varning, men kan trösta mej med att vi bara skulle träffas där allihopa och sen skulle vi hitta på vart vi skulle vara ) vi han knaps sätta oss och krama alla innan alla börjar kuta in i skogen så virrade man i skogen ett tag för att någon sätt blå ljus ( suck ) men i skogen hittade jag Elin och Robin :) och Elin hade mitt vin ( eller inte mitt men ss ) så när vi alla kommit ut till vägen drog vi upp till gröna bron .


Kvällen slutade dock i tårar och inte fylle tårar, vissa saker får inte hända och hur mycket man än vet att dom skulle hända för eller senare så vägrar man tro det, Jag är så grymt besviken på er killar, vi lovade varandra. Jag vill inte att det ska vara sant, nu finns ingen räddning.

Låt oss flummish hela dagen bara flummish glömma allt vårt knas och för stunden bara flummish

Vem är du att dömma mig?

Vem är du att dömma mig? Träffa mig, prata med mig, lär känna mig och säj sen att jag är Fjortis, Hora, Bimbo eller vad du nu behagar. Hur kan du säja att du inte tycker om min stil när du inte änns vet vad den är!? Vem är du att dömma mig? Hur moget är det ejentligen att gå runt och snacka skit om folk man inte känner, folk man aldrig pratat med, folk man knappt sätt irl!? Så vem är du att dömma mig? och snacka skit bakom folks ryggar är ju också moget har jag hört, har du underlag för det du säjer och kan du stå för det så säj det till mig istället annars kan du hålla det för dig själv. Vem är du att dömma mig? Vad har jag gjort dig, om du tänker efter, vad har jag gjort dig? Jag är så otroligt trött på det här nu, väx up och skaffa ett liv, istället för att snacka skit om andras. Titta på dig själv, Vem är du att dömma mig?

           

Håller Huvet Högt

Jag sträcker mig mot himlen, Jag når hur högt jag vill

Världen skakar, men jusst nu i denna minut i denna sekund så står jag stadigt. För att jag har dig, även om det kanske inte är föralltid så i denna stund har jag dig och det betyder så otroligt mycket. Tårarna är till för i går och i mårrgon, men inte i dag. Håller huvudet högt, tårarna får falla om dom vill det spelar ingen roll. Jag lever här och nu, det straffar sig ibland men inte i stunder som denna. Problemen är till för i går eller i mårrgon, men inte idag inte i denna stund.  i våran såpbubbla är världen perfekt, i våran såpbubbla finns bara du och jag. Men såpbubblor spricker alldeles för lätt darling.

Be om ursäkt för att du är Hjärndöd istället

Visst älskar man när man får sånna här underbara komentarer kasstade rakt i ansiktet. Det är då jag är glad att vännerna inte är långt bortt, tack sötnosar för i går ni vet precis villka ni är ♥
Nu finns det otroligt mycket att säja men ändå ingenting
det hatet som har släppts löst i denna värld ekar i mitt huvud i mörkret, och där förlorade du mig, där tappade jag kontrollen, där rammlade jag än en gång, men vart fanns du då? När jag rammlar i mörkret, vem fångar mig då? Jag vill vara stark, men hur lätt är det att kämpa själv för när det värsta kommer så tror ni att det redan är över och då står jag där själv igen, jag vet ju hur det är, precis hur det är. Änndå försöker jag, kan någon hjälpa mig?

Öppna ögonen

Lollo hade ett intressant Livs stils test hon hade gjort i sin bild dagbok, så ja bestämmde mig för att också göra det, bara på kul. Men det visade sig inte vara så roligt, jag låg i risk zonen på det mästa,
image31ja ni ser ju själva hur det ser ut, dax att öppna ögonen och börja förändra kanske för idag ser dt inte så bra ut, undra bara vad man ska börja med, jag hade faktiskt ingen aning om att dt va så här dåligt ...

Tips? =/

Vägskället, Igen

My life is crashing before my eyes
Och nu står jag här vid vägskället igen och har ingen aning om villken väg jag ska gå. Ingen drar speciellt mycket. Denna gången handlar valet om två ''gäng'' som värkar ha problem med att jag umgås med båda, ingen av dom två  värkar bli specillet lessna av att förlora mig dom är bara angelägna om att jag ska välja, men hur gör man det? Hur väljer man mellan ens gammla ''gäng'' dom som betytt mäst, dom som man älskar, men som kanske inte alltid finns där för en lika mycket som dom borde, dom som finns där när det gynnar dom, dom som inte hör av sig alls. och ens nya ''gäng'' som man alltid har kul med, som man bara tycker mer och mer om, som man umgås med 24/7 nu för tiden, som ringer, skriver och hör av sig. Hur väljer man? Varför ska jag välja om ni har ett problem med det här får ni välja bortt mej, jag ville aldrig att det här skulle hända ändå annser ni båda att jag visste att den här dagen skulle komma.
Where the hell are you, When I need you

Bilddagboken

Nu har man Bild Dagbok också http://spegelfobi.bilddagboken.se/ Ska bli mysigt eftersom jag älskar bilder :)

Mardröm

Mardrömms senariet upprepar sig själv, saker som inte får hända händer. och händer om och om igen. Kan man hjälpa misstankarna och nedstemdheten då? Jag tror inte du förstår, och om du förstår så varför sårar du mig medvetet? Det läskiga är om alla skulle ha rätt, vad skulle hända då? Det här med kännslor är komplicerat, speciellt kärlek, kärlek finns inte varför händer då sånna här grejer?


Jag förstår ingenting längre, ingeting går ihop. ingenting fungerar. Hur hamnade jag här igen? Badrumms golvet känns så bekant, det vita lilla rummet känns otroligt bekant, efter ett tag är golvet i duschen inte lika kallt och obekvämt längre. Hur hamnade man här igen?  Dom sömnlösa nätterna och dagarna utan mat, dagarna med hettsätning och dagarna utan mening. Hur hamnade jag här igen? När Alcohållen än en gång blivit äns bästa kompis och änns riktiga vänner inte längre hjälper det är då man undrar; Hur hamnade jag här igen?