vad gör man inte för konsten

Spenderade går dagen med att försöka tvätta bort alla pussel bitar, inte så lyckat dock, skrubbade tillslut kroppen med ättiks sprit och då gick allt nästan bort med då de sved och luktade så mycket så orkade jag bara köra på armarna, vaderna och bröstet. Ska vänta nån dag och sen köra igen :P Men vad gör man inte för konsten. 

Nu har vi produktions stop i dansen, allt matrial visades imårrse. 1 och en halv timme tog de med ca 25 korografier. Så alla kommer inte få vara med, känns lite panik på att hinna då vi föreställningarna är v.16 och mellan de går långfredagen bort, påsklovet bort och nästa vecka på lärarna ska ta hand om audichens för dom nya 1'orna. Så ah vet inte hur vi ska hinna men men, den som lever får se.  

Student Skiva nr2

Ojoj, nu tappade jag bort att skiva igen, eller har ejetligen inte haft tid.

I Tisdags var det dax för student skiva igen, musikarnas denna gång. Tema: Cirkus/Burlesque. Svin roligt vart de. Jag och Bus bella bestämde oss dagen innan för att vi skulle gå vilket gav oss lite tid till att komma på vad vi skulle vara. Men spontant vart vi '
siamesiska puzzel kvinnor' Så vi åkte hem dirket efter skolan och började rita pussel bitar över hela kroppen. Yes hela kroppen, från fot sulorna till hår fästet. På kroppen med sprit penna och i ansiktet med kajal. Det var as coolt :) Sen kom Malin och Matilda, Malin som burlesque super snygg cirkus diriktör (?) och Matilda som super söt clown. Vi drack lite bubbel och sminkade oss innan vi tog tuben in till fridelmsplan för att ta varsin billig cider och kedjeröka lite på Nivå innan vi drog till skivan efter som vi hört att de skulle vara svin dyrt att köpa alkohål där inne. Så drog vi till skivan på Nype. De sög att man var tvungen att köa för att komma in när man hade biljett :S Men tillslut kom vi in i alla fall och röjde hela kvällen, ah ända tills dom kastade ut oss för att dom stängde då drog vi oss till natt bussen och Jag, Bus Bella och Linnéa somnade sötta alla tre i Bellas säng.

för nollerna

Tog en super mysig after school med Bus Bella idag, Vi satte oss på Nivå 22 som var nästan tomt på folk så vi satt där med orange'a filtar virade runt oss, kedje rökte och smuttade lite på våran dricka. Snackade skit om allt möjligt som hänt den senaste tiden, super mysigt och vi bestämmde fnissandes för att vi abselut ska göra om de.

Sen åkte jag hem, handlade med mamsen och så åt vi en smörgås buffe till middag, Sen fortsatte dag att klippa och klistra i mitt projekt arbete. imårrgon blir de fläsk file, potatis, sås och sallad. För imårgon kväll är de Teatrarnas student skiva och då kommer en gammal vän hit till mig som ska följa med dit :) Ska bli roligt, har lite ångest för jag har inte riktigt klurat ut något bra att ha på mig då skivan är i 50'tals tema.. Men de ska nog gå bra :)

Jusst'de spanade in 30 seconds to mars medlemarna också, dom spelade på skolan i kväll så stog dom och signerade allt vad nu deras fanatiska fans ville när jag och Daniella skulle smita ut och röka på dansen. Så lite stjärnskådning även idag ;)

Supercupen, Trippeln

Då var de dax då i lite hetts eftersom jag försov mig på morgonen fick jag åka till matchen utan både aik halsduk och sm-guld tröjan. Men de gick en då, på ett snor kallt norra stå med den pinsamma publik siffran på 2534 personer (dock är de publik rekord för Supercupen) tog vi såklart hem även denna titel och har därför tatt allt man kan ta. Det må vara så att 2lax9 är över men de hindrar oss inte från att glänsa och vinna 'trippeln'. Jo jag stog där, togen AIK'are som jag är, i 'midvintern' frös som ett djur och hungrig också, men även när vi bara är 2500 pers på Råsunda så är jag en av dom. Black at heart <3

De var alltså AIK som sålt av större delen av guld laget emot IFK Göteborg som har hela sin trupp kvar, ejentligen borde dom inte fått spela matchen eftersom Supercupen ska gå emellan Cup vinnaren och Allsvenska vinnaren och de var ju AIK båda två. Markus Strömbergsson måste vaknat upp på fel sida eller fått en smäll i huvet då han blåste sönder hela matchen, delade ut 8 gula kort och näsan hälften var helt onödiga. Men när ett solklart rött kort ska utdelas då blir de ingenting. Oj oj oj lilla Markus. Våran egna Flávio gjorde matchens ända mål i 22 minuten, det var ett snyggt mål också. IFK'arna påstår dock att de ska vara fel men de har gråtit över mindre saker. De var ett bittert IFK som spelade, de syndes, många taskiga fällningar, knuffar och sparkar. Kenny Pavey hamnade i en fight, han och en IFK spelare klappade på varandra. Näe de var en ganska dyster match efter målet, många sura miner. IFK spelarna filmade en hel del tyvärr och så fort Kim Christensen fick bollen skreks de 'fuskare'. Måste bara säga att de var skönt att ha tillbaks Tomi Maanoja i mål igen, han har varit saknad.

Trotts den bitande kylan och dom bittra minerna så van vi faktiskt matchen även om dommaren aldrig ville blåsa av. Och ah vi är de bästa laget i Sverig, sug på den! Nu snuvade vi IFK på den tredje titeln i rad och spöade dom som vanlig 'ni som är från Göteborg, åker alltid hem med sorg' stackarna måste kännas illa.

Nu vann vi Allsvenskan, Svenska Cupen och Supercupen,
känns jävligt bra faktisk :) <3

the camera don't lie

Mja nu är det fredag då och ejentligen sissta dagen på mitt sissta sport lov, känns väll sådär. Inte så pepp faktiskt på att åka till skolan på Måndag. Men har ju en studen skiva att se fram emot på Torsdag och imårgon så är det supercupen. Äntligen blir de tillbaks på Råsunda det ska bli underbart skönt. Vill redan nu dra på mig 2lax9 tröjan och halsduken springa runt i lägenheten och sjunga på låtar som ''Tack å lov är jag Gnagare''.

stanna båten, jag måste spy

Kryssningen ja.
Det vart kaos efter att jag loggade senast. Vi hade bestämt att vi skulle mötas på centralen strax innan 6 allihopa. Så jag tog bussen till stationen för att hoppa på pendeln som skulle ta mig dit till 17.47 känndes bra dock insåg jag på bussen jag jag glömt mina namn papper villket gjorde att jag kännde mig lite illa till mods då jag fortfarande inte tagit mig i kragen för att gå ner och införskaffa ett nytt legg. Väl framme vid stationen slår de mig i ansiket alla tåg är 30 minuter försenade. Fick panik innan jag såg att tåget som skulle åka innan mitt tåg inte hade åkt än och med snabb uträkning skulle de göra att jag var framme kl 6 istället för tio i. Men tåget kom aldrig och paniken steg, efter en väldigt lång väntan kom ändå pendel och jag hoppade på den. Men den stannade på flera ställen. Bella, Emma och Aisha bestämmde sig för att åka i förväg och checka in eftersom in checkningen skulle ske innan kl 7. Matilda väntade på mig. När jag nästan var framme var klockan halv 7 och Matilda medelar att en 'olycka' har gjort att röda linjen inte går för tillfället, faktisk var hela den perongen avstängd så vi rusar ut för att få tag på en taxi, vilket alla andra också gör, vi ställer oss på andra sidan gatan och lyckas vinka in en taxi som faktiskt tar oss till värtahamnen i tid, vi kommer fram några minuter innan 7 och hinner där med med allt, taxi räkningen ska dock skickas till SL.

Efter allt detta kaos kommer vi alltså på båten, går till våra hytter och slänger in våra saker, promenerar till den rök tillåtna baren(?)/kluben(?) för att varva ner och röka helt enkelt, sen drar vi till tax freen och inhandlar
förkröks drickan. Och därefter börjar vi fixa iordning oss inför kvällen, Bella och Emma kommer ner till våran hytt också, vi spelar lite öl spel och sprayar massor med hårspray, dricker upp och beger oss sedan ut.

Kvällen bjuder på de ena och de andra, mycket (rättare sagt bara) gratis drinkar hela kvällen och massor med nya människor. Detaljer får ni inga, det var en 'you hade to be there'. Men höll igång hela kvällen/natten/morgonen och klockan 12 när Bella och Emma vaknade upp och kom knatandes till oss så var jag fortfarande dragen, väldigt dragen. Men efter vi satt i oss varsnin sketen ost fralla började fyllan slå över till en baks smälla och baksmälla på båten var inte okej, blev bjuden på en kopp kaffe (för att jag alltid lyckas) och Matilda drog sig en återställare. 

När jag vilat lite och fått i mig en barocca(?) så beställde jag och Emma in varsin Moijto(?), då var de dax igen. Vi satt på baren(?)/klubben(?) nästan till de var dax att stiga av. En kryssning vi nog alla sent ska glömma ;)

vad ska man ha på sig?

De fanns ingen mat hemma så jag och mamsen åkte ut för lite sissta i minuten mat inhandling. De vart frys mat. Köpte även strumpor, ljud boken 'anne franks dagbok' och bullar om jag blir hungrig när vi väntar.

Nu har jag
dushat, ätit, fönat håret och satt på mig 'för' sminket. Vet dock inte vad jag ska ha på mig och paniken börjar komma. I väskan ska packas ner smink, pengar och de som jag nu ska ha på mig (+tanborste etc.). Det är ca 1 timme tills jag måste bege mig härifrån men de ska nog gå bra. Skorna är klara iaf och under till ska jag ha mina jeans leggnings men sen de där med va man ska ha på överkroppen var en klurig femma. Vi får se. Bus Bellas och min telefon konferans resulterade bara i att vi båda faktiskt inte vet vad man ska ha på sig. Men, men Taggad iaf. Kommer nog snart komma på som en snille blixt precis vad jag ska ha på mig. Som sagt de kommer bli 'phett'

mot oändligheten och vidare

Idag är de dax för kryssningen då :) vi möts i stan vid 6 tiden så att vi hinner till in checkningen och så. Sen blir de röj för hela slanten. Vi är super taggade allihopa. Ah de var väll de jag ville säga, ska försöka lägga upp bilder så fort jag kommer hem imårgon :) Jupp de var min lilla uppdatering för dagen.

ps. Ballerina Kladdkaka älskar värkligen mjölk ;)