Byebye

Nu åker jag till Härjedalen om ca 20 minuter tillsammans med min Syster och min Mor, Vi kommer inte tillbaks förns på Söndag så börjar få rese ångest hade hälldre varit hemma i mitt Enköping och fjantat runt med alla människor här. Men det blir säkert roligt, om inte annat får jag väll sitt själv i backen och röka hela dagarna.. Så alla som har tråkigt om kvällarna nu i helgen (troligt men iaf) få ju gärna skicka iväg ett gulligt sms :) 
Nej nu har jag 6 härliga timmars bil färd att se framemot, Önska mig lycka till

The pieces of my heart are missing you

I can hardly breathe I need to feel you here with me
När kommer vi att inse vad vi håller på med? När kommer det här ta slut? Kommer vi stå kvar här och stampa i all evighet? Eller kommer någon av oss ta det där sissta steget ifrån eller mot varandra? När isåfall? och Vem? Jag vill inte veta det här men sammtidigt tar det kål på mig att inte veta.. Är allt det här ett stort misstag? Slöseri med tid? Eller är vi på väg någonstans? För jusst nu är framtiden ett suddigt fotografi och jag kan inte se vad det ska föreställa, för en vecka sen visste jag precis vad som skulle hända och hur min framtid skulle se ut. Några ord kan rasa en hel värld, ''So much for my happy ending''  Man får hänga kvar och ta ett andetag i taget. Alltig är lite osäkert, allting är försänkt i en dimma men när jag håller din hand vet jag precis vad jag vill.


melodifestivalen 2008

Så i kväll är det melodifestivalen, har jusst varit inne på svt's hemsida och snabbt lyssnat på refrengerna på dom tio bidragen (eftersom jag vägrar sitta och kolla på deltävlingarn som bara är ett kasst påhitt för att få in mer pengar). Så vi har alltså:

1. Charlotte Perrelli, en föredetting som försöker göra come back precis som Carola, kläderna är helt fel för hon skulle nog få lite fler poäng om hon hade lite mer kläder på sig och sen har vi låten "Hero" ja du vet inte riktigt vad jag ska säja men det stör mig att hon är svart vit i början..
2. Sibel, hum.. ännu en Idol tjej som inte blivit någonting riktigt som gör låten "That Is Where I'll go" lugn balad låt..
3.  Rongedal som förut var bakrunds sångare åt Trasan och Banane och då kallade sig Banan Flugorna dom stuttsar runt och sjunger låten "Just a Minute" men det är nog ingenting som blir nånting på riktigt.
4. Linda Bengtzing som har förstört sitt hår med en jätte ful frisyr men hon kör låten "Hur svårt kan det va" som konstigt nog låter nästan precis som alla hennes andra låtar.
5. Christer Sjögren, snälla ja orkar inte änns förklar mitt hat åt alla torra tanter som röstat honom till final, om inte hans utseende, röst eller stil gör det så är ju låten i botten "I Love Europe"  snälla Sverige säj bara Nej! Våga vägra denna gammla dansbands sångare.
6. Amy Diamond som säjs vara Sveriges svar på Britney Spears, jag trodde faktiskt att hon var för ung för att sjunga i melodifestivalen men hon kör iaf låten "Thank You" och jag vet faktiskt inte vad jag ska säja om denna låt men det är riktig schlager pop iaf.
7.  Sanna Nielsen, kommer väll också från idol eller fame eller likande och hon har försökt slå i melodifestivalen x antal gånger och nu försöker hon igen med låten "Empty Room" som är en tråkig smör balad.
8. Nordman, självklart så tycker ju jag att Nordman är grymma men om dom slår i melodifestivalen vet jag inte riktigt för att vinna när man sjunger på Svenska tror jag inte på och att översätta deras låt "I lågornas sken" till Engelska tror jag inte blir någon hitt, men dom har redan gett Sverige sin jul klapp med att slå ut Carola.
9. Frida ft. Headline, ja du Frida från i sommras tillsammans med nån kille så kör dom  "Upp o Hoppa" på lite skånska med någon slags rap? Nej ja vet inte alls men inte passar den in här iaf och det är inte alls någon vinnar låt.
10. BWO, ah det här är inte häller första gången som BWO försökt slå i melodifestivalen och inte häller i år så lyckas dom om låten "Lay Your Love On Me" inte räker som ett nej så gör väll ändå den löjliga korografin den sissta droppen för att inte lyffta luren på denna låt. 

Ja så det här är star fältet för i kväll, vi får ser hur det går, vad tror du?  

workaholic!?

Sommar jobb någon? Det är ju i princip för sent att försöka hitta sommar jobb nu, dom flästa ställena har redan tagit in sina sommar jobbare. Och nu vet jag inte vart jag ska ta vägen, hur svårt kan dt vara att hitta ett sketet deltids jobb? Men skärp er nu och kom med förslag, hjälp mig nu? Jag är så trött på att nästan aldrig kunna betala för mig själv och måste röka på andra och leva på andra. Jag vill också kunna bjuda folk på mat och sådant, jag vill kunna köpa mina egna ciggaretter i en hel månad. Så kom igen nu snälla, hjälp mig hitta ett jobb!?

You make me high, You make me real, You make me cry.

I'm staring at pictures of a time thats past, the memorys and love thats gone lost. In darkness you found me and like my knight you helpt me defeat the deamons with in. You allowed me to be me, to grow up, to se my self for how i am and not for the girl on the out side. But nothing gous by faultless and so you hade your own demons to fight and by the time we both realized it our love for each other hade turned in to a war, and we were fighting and killing each other from the inside out and the more we were fighting the deeper our love for each other became. It took time for both of ous to lay down our weapons and go empty handed in to each others arms. The pain time has laid opon ous we must now fight together, side by side, hand in hand, to reach our own paradise.
To find our own world where we can be our selfs togheter, where we can walk hand in hand as time pases.

My world is shattered, I'm torn apart

I don't know why I did the things I did
I don't know why I said the things I said
Prides like a knife it can cut deep inside
Words are like weapons, they wound sometimes
I didn't really mean to hurt you
I didn't wanna see you go
I know I made you cry, but baby..


If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that've hurt you
And you'd stay
If I could reach the stars
I'd give them all to you
And you'd love me, like you used to do


Like a pet locked up in a cage

Världen snurrar, färger blandas, grönt och blått blir plöttsligt till en orange vit prickig färg och himlen har aldrig varit gulare. Idag vill jag flyga till andra sidan jorden sida vid sida med en pelikan, se ner på dom små byarna och himlen har aldrig varit gulare. Även om jag är en fågel och han är en fisk så ska jag ändå alltid ge honom min sista kyss innan jag flyger till trädtopparna, och himlen har aldrig varit gulare.  Men pelikanen blev arg och lämnade mig men ensam var jag inte för jag hade ju dig, och himlen har aldrig varit gulare. Jag skulle tycka om dig även om du var ful och himmlen har aldrig varit gulare.