in progress

Hej hopp alla skogsmullar där ute !
Nu håller jag på och trixar lite med min blogg design villket är mycket roligt förutom jusst nu när jag behöver starta om datorn för att kunna fortsätta eftersom mitt photoshop inte vill arbeta med mig längre men men därför ser ni jusst nu inte slut resultatet utan bara en test grej.

don't you dare close your eyes

Rest in Peace
Sebastian Heikinen-Ringquist
1991/02/21 - 2008/06/15

sebbe hr
Vila i frid nu Enköpings egna Sebbe H-R
vi kommer minnas dig som den glädje spridande människa som du var, alltid med ett leende på läpparna. Det finns inte ord för att beskriva kännslorna som nu alla känner, tårar i allas ögon.  (
UNT) Kan inte förstå att det var du, vill inte förstå.
Du är förevigt saknad (F)

shake it, don't brake it

Dagarna har varit soliga och varma så har varit ute i bresse, kallkbrottet och lundby (hos pimens föreldrar som har pool, stuttsmatta, kubb och en fyrhjuling). Sen var ju vädret ganska kasst denna vecka så då har det blivit mycket serie tittandes, Gilmore girls s 6, Scrubs s 1,2 & 3, Drawn Together s 1 och Buffy s 5. den 11'te åkte jag och Lollo till Uppsala och firade uppsala barnens skolavsluting tillsammans med Knivsta Pojkarna. Härlig kväll blev det, det började runt ett köksbord med en dubbel pipig vattenpipa till ljudet av Bob marley och slutade på överväningen med ett 20 tal människor som hoppade till ''A House in the middel of a street''. På vägen  till natt bussen träffade vi ett konstigt gäng och jag blev än en gång Christina Aguelera.

den 13 bar det av till Falun och kusin Elin's student, hela staden var full med folk, med och utan mössor. Så åkte vi hem igen och Lollo fick för sig att vi skulle åka på 021-Live och Rix festivalen i V-sterås, så va bara att byta skor och åka iväg. Jag, Lollo, Pimen o Pimens klasskompis blev det, såg Liquid Suicide och
Noice. Inte för att vi tycker att dom är så grymma vi hade faktiskt aldrig hört dom innan och blir nog mäst något man garvar åt. Sen drog vi hem till Matte och fortsatte festen, där föddes bla. det underbara utrycket ''Min Morfar är så gammal att han var med när dom byggde Merlin Buren''

den 14 bar det av till sthlm för att tjäna in lite extra pengar nu i sommar då man ändå är pank. Barn vakts sittandes blev det. Åkte 10.10 o var tbs igen strax efter 21. Så blev en hel dag. Sen tog jag det bara lungt hemma, drog ut på stan en snabbis och hällsade på lite folk.

Och nu dom senaste dagarna har jag och Storebror kommit in i en stor te drickar fas. Mycket te har dt blivit, vi har även bakat kladdkaka, kollat på ''den gode, den onde och den fule''. Sen har jag och Pimen börjat kolla på en ny serie ''Moonlight'' riktigt bra faktiskt, det är en vampyr serie ah ni kan ju läsa själva om ny trycker på länken.


so this is how it is
So this is loneliness, this is it, this is time floating by. So this is emptiness, this is life, this is what's going on when no one is watching, It feels like you're all alone though you're in a room full of people, When no one is calling and no one is wondering what you're up to, It feels like you aren't there 'cause no one cares for your opinion. No one calls to see how you are doing, and if you want to hang out. So you find yourself all alone though you're in a room full of people  'cause it doesn't really feel like they want you there anyway, You find that the lyric to ''all by myself'' is fitting in on your days perfect right now, and it's this that makes the tears fall down.
So this is loneliness...

silence doesn’t fit you darlin’

hetts, hetts, stress, stress.
Natten innan studenten och jag skolavslutingen för min del, går ut 1'an i mårgo, vad tiden flyger fram. Åkte till skolan idag för att dricka läsk med alla dansarna och skriva possetiva lappar till alla :P vi var inte så många där, så klart eftersom det var den ända ''lektionen'' vi hade men det var mysigt. Min tvilling (som alla på frysen säjer) köpte en macka till mig också, kommer sakna henne nu i sommar. Sen åkte jag hem till ''min'' lägenhet, kollade på min nya serie
reaper med pimmen och käkade sallad från Milano, sen hem vid 7 tiden och kolla på Gilmore Girls s. 5 med mor och far, och så en tripp tillbaks till lägenheten eftersom storebror behövde kolla någonting som var där. Nu har jag suttit och klippt och klistrat ihop student kort etc. kreativiteten flödar och ja lite för mycket så att det som skulle gå lite snabbt blev ett timmars projekt, och ja halv 2 var jag klar med det. Nu är det dax att fixa mig själv tills imårgon, hade inte tänkt att man skulle behöva vara fin men skolavsluting och så massa släkt som kommer hit och firar Syster eftersom hon som sagt tar studenten. plocka upp lite i mitt rum, så mycket som det går och så hitta någonting att ha på sig i mårgon, ja det är planen nu i alla fall.

one night in paris

dagarna räknas kort nu, två dagar kvar i skolan och ingen av dom med några letioner, på Tordsdag tar för överigt min syster studenten, and that's gonna' be fun. Fick nycklarna till storebrors lägenhet idag, so it's mine dom närmaste 10 dagarna :) (nja dryga 2 veckor egentligen men iaf) det ska bli skönt, behövde inte änns ta hand om hunden för han skulle bo hos någon annan :) så två dagar kvar i skolan och en egen lägnhet :) Sommar lovet kommer bli en gåta, planer flyger fram och tillbaka hela tiden. Om du finner detta inlägg oerhört B så kan det bero på att det är utråknings skrivet och inte insperations skrivet. Så vad har annars hänt, ätit glass, hum.. Oh jo såg klart på sesong 2 av Eureka, vill att dom ska göra en sesong 3 för tycker om den serien, tycte om alt förutom them'et låten är dålig och ah resten påminde om themet till Ghost wispere, halv tecknat liksom.. Nej inte min smak alls. Det var lite roligt att alla avsnitt var otextade förutom ett som var textat på franska, av alla språk. Kollat på Fight club och ätit choklad med Lönholm också, eller rättare sagt kollat på Brad Pitt och ätit choklad med Lönholm ;) Kan inte få inlägget att sluta, funderar på att inte lägga upp det men dåär ju frågan varför jag skriver.. Äh it keeps on going, helt ointresant med andra ord men frågan är ju om någon ejentligen läser dt, folk brukar väll mäst lins läsa bloggar för att hitta sitt eget namn eller något speciellt som dom releterar till.. eller har jag fel? Nu när vi ändå sitter här och jag skriver helt ointressant och du läser detta helt ointresanta inlägg så kan vi ju komma överens om att du komenterar alldeles för lite, för som sagt jag ser att du läser. Jag ska kaffa katt när jag blir stor. Äta något kanske, but then again no, redan ätit lunch och middag och äter jag nu så är det bara för att ha någonting att göra. Fast lite mer choklad skulle ju vara gott. Jag o Lönholm bakade ju igår maränger och guldkaka (vad gör man annars när man har sex ägg gulor till övers) Nej nu måste det sluta kan ju inte hålla dig okuperad hela dagen. Lovar att skriva något mycket mer läs värt i mårgon, so don't give up ;)

a hotter day

Nu är det inte långt kvar, slut spurten igår så satt hela natten och skrev rest uppsatser/uppgifter eftersom allt skulle in senast Månda, tack till Pimen som satt uppe och hjälpte mig. Men tror att allt blev klart nu, att hitta allt man har rest i är omöjligt eftersom man ska leta upp det själv på schoolsoft och där försvinner ju saker eftersom men aja det bler väll bra så här, går ju inte ut så har två år på mig att tenta upp om jag missat nått (tex. Matte A, suck)

Tisdag - Avlutnings fika med Basgruppen,
Onsdag - Avslutning med Passionen (Dans/Street)
Torsdag  -  Avsluting med Klassen och sedan Avsluting med hela skolan.
Sen är det SOMMARLOV !!

I don't want the world to see us.

Nu har det varit en sån där dator fri helg där av bisten på uppdatering. Men i fredags var vi lediga från skolan förmodligen för att våra 3 or tog studenten då. Låg i solen på balkongen och doppade körsbärs tomater i hallon vinäger, super gott. Sen på kvällen var det inflyttings fest hos Storebror. Lördag var det kulturer i möte i enköping men jag bar flytt lådor, skåp och bord från 10 till 6, riktigt duktig flytt gubbe var jag också :) Sen var jag en sväng nere i skolparken då, men det blev bara till att köpa jordgubbar o grädde så satte jag mig och åt dt på balkongen med min mor. Sen ner på stan, till Lillebror, åkte till v-sterås för att åka tbs till lillebror igen, natte slutade till filmen ''Over her dead body'' . Och så idag åkte familjen till sthlm för att fira lilla Nova, blev en mysig dag med tårta och fika utomhus, bakgården var pyntad med ballonger så klart. Nu kom jag jusst hem och vet inte riktigt vart kvällen bär, kanske blir hemma, kanske drar till bresse eller tar en promenad i det fina vädret, man vet ju aldrig :)