See the lights, see the party, the ball gowns

Så nu var det ett tag sen igen, känns som att den andra bloggen uppdateras mer än denna, lättare att fotta än att skriva så klart. Helgen var kämpig men även om de var jobbigt så när jag tittar tillbaks så var det kul också, jobbade 20 timmar samanlagt och 14,5 av dem var på Lördagen. Sen tog de alltid en yttligare timme för att komma till en sovplats. Men har förutom att jobbat på oktoberfesten fått umgås med Ida, och de var inte igår. Köpte nya skor också :) Så jag är glad.

I Fredags åkte jag till Syrrans jobb för att kolla arbetsmiljön och säkerheten och sedan gå ut och luncha. Mysig och väldigt länge sedan. Även här vart de lite shoping, en mössa och ett par torg vantar på Indiska.

Men nu är snart denna vecka också slut och då väntar en ny helg, en ny oktoberfest och därför även jobb igen. Ska sova hos Sockret denna gång ska bli mysigt inte träffat henne sen jag började skolan. Så fyller min kära syster yster 20 år imårgon och min Syster son 7 år på fredag. Så det ska också firas på Lördagen.

Ganska mycket att göra i skolan också, ett antal uppsattser som ska in men jag håller huvet över vattnet än så länge.

och alla bara pratar

Jepp Jepp. Nu är de alltså Söndag kväll/natt igen och imrågon börjar en ny vecka och ett nytt projekt i skolan. Längtar redan till Onsdag då vi har studiedag. Vet inte vad projektet är men vet att kursen är Arbets miljö och Säkerhet. Visst låter de otroligt spännande? Och i helgen är de jobb som gäller, Oktoberfesten i uppsala. Jobbar 21.00 - 03.00 både fredagen och Lördagen. Så de blir sena kvällar men de ska bli skönt att jobba faktiskt, tjäna lite väl behövda pengar. Imårgon ska jag städa mitt rum, vill ejentligen göra de nu men måste börja tänka på att gå och lägga mig snart. Ska sätta på GA och mysa ner mig i sängen med mina katter.

Var helt hysterisk nu i veckan som några kanske märkte då jag var rädd att Disel hade fått någon slagt ögon infektion. Men de ser mycket bättre ut nu så ska vänta lite till innan jag panik kör honom till någon vetrinär. De skulle ju faktiskt kunna vara bara smutts i ögonvrån.

Tandvärken börjar också gå över lite och tacka gudarna för de, då slipper jag åka till tandläkarn. De blöder dock men idag har jag inte tagit någon värktabblet och jag lever fortfarande.

smyg reklam igen spegelfobi.blogg.se/pyret

all or nothing

Sitter i skolan. Har haft skolfotto idag, med Kalas tema. Mycket balonger, serpentiner och party hattar. Nu har jag scenisk produktion så försöker sätta ihop två olika föreställningar. Går väll så där. Imårgon är de omprov i stadsplanering uder sthlms historia. Känns som jag kan lika mycket nu som då och då fick jag ig. Känns skönt. Men annars så har vi 5 timmars hål timme i mårrn. Känns värt.  

River deep, mountain high

Long time no se. Yes I know.
Sen senast har jag skrivit två uppsattser, tagit en tripp ner till Göteborg, blivit nekad tandställning och varit sjuk.
De har varit härligt och stressigt men känns inte som att tempot trappar ner något fram över häller.

Så detta händer helgerna fram över.
v.38 så vill jag:
Gå på bio med Cornelia
Ha sex and the city kväll med Bella
Tjej kväll med middag, kedje rökning och drinkar med Sockret
Synd att de är för några dagar.
v.39
Jobbar jag i uppsala på Oktoberfesten.
v.40
Jobbar jag i enköping på Oktoberfesten + att jag ska försöka klämma in två födelsedagar också.
v.41
Bär de av ner till Göteborg igen och nu är de Maria som fyller år.
v.42 och v.43
är oplanerat än så länge. Kanske fester, lugna hemma kvällar eller turer till Enköping. Får se vad som kommer upp.
v.44
BSK och på Söndagen är de sista matchen i allsvenskan nere i Götet, IFK - AIK. Hoppas på Guld strid.
v.45
Cup finalen på Lördagen.
v.46 -->
Oplanerat.