Wake up


I love your smile and I don't wanna' se you cry
Jag vet inte vad ja ska ta mig till, tyngden på mina axlar, sorgen i mitt huvud, skullden i mitt hjärta. Jag vet inte vad du vill att jag ska göra!? Berätta det för mig snälla! Jag vill finnas där för dig i vått och torrt, jag vill att du ska prata med mig och så men jag vet också att jag inte är personen du borde stötta dig på jusst nu, jag vet att du ejentligen måste komma ifrån mig tills det värsta har lugnat ner sig, det här är dina vänners ansvar men jag kan inte bara sitte brevid och lossas som att ingenting händer när jag vet vad som håller på att hända, jag vet, jag har varit där själv och det vet du. Och som vanligt nu så kan inte jag känna någonting, du vet att jag fäller lika många tårar som dig, men försök att se det här som jag gör, jag vill inte att du ska försvinna ur mitt liv, jag vill att vi ska kunna finnas där för varandra att vi ska kunna träffas, att vi ska kunna ha kul tillsammans. Jag hoppas du vill det också!?
If you reely love me, you would wanna' se me happy even if it's not whit you

Som alla andra

Behövde, förlåt, döda mig inte, men blev tyungen i brist på saker att göra, så här kommer listan nu....

SENASTE PERSON SOM
du pratade med: Jimmy
du gick på bio med: Eeh, Sofi? Kanske va så  länge sen
du gick på stan med: Massor, alla som va på tivolit men typ Elin då ;P 
du kramade: Emil & Feda
du pussade: Tilde
du hade sex med: Ja men den tänker jag svara på, Jag är Oskulld!! (a)
som såg dig gråta: Danne, Roger och Lollo
skällde på dig: Mamma.
skickade ett e-mail till dig: Martin Ö.


HAR DU NÅGONSIN
sagt "jag älskar dig" och menat det: Ja.
bråkat med ditt husdjur: Hum, bråkat vet ja inte om man ska säja, dödat kanske (a)
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej, hoppas jag.


STUFF
är du ensam nu: Ja tror det, om inte någon annan är i lägenheten som ja inte vet om.
låtar som fastnar i ditt huvud ofta:
vill du gifta dig: Aah tyvärr.
vill du ha barn: Ja, tror jag i alla fall


EXTRA STUFF
tar du droger: Definiera ordet drog och ordet tar.
vad är du mest rädd för: Ensamhet
vilka kläder sover du i: Blåa!?
vart vill du gifta dig: Utomhus
vem hatar du verkligen: Ojoj, svikare.
varit kär: Självklart! :) eller tyvärr kanske man ska säja :S
kör du bil: Har gjort, tror inte någon kommer ge mej körkort :(
har du ett jobb: Jag ska aldrig jobba
gillar du att ha folk omkring dig: I'm loving it
är du ett hälsofreak: ja visst, NOT
har du någon tatuering: Nej, men vill ha


DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU
gråtit: Ja, det tror jag.
köpt någonting: Cigg
varit sjuk: Njej, eller min ständigt krassliga hals
sjungit: Högt!
sagt "jag älskar dig": Nej.
velat säga till några att du älskar dem: Nej.
träffat någon ny: Jupp, hur många som hälst
saknat någon: Ja.
kramat någon: Ja!
kysst någon: Ja då.


Betyder

Vad är betydelsefullt, vad betyder mäst? Vem eller vad prioriterar du högst?

I mitt liv finns det en del saker som betyder extra mycket och sen finns det saker ja prioriterar högt som vänner, vad skulle jag vara utan vänner både dom jag har och dom jag haft, vänner är nog det jag prioriterar högst, dom går före allt, dom går lungt före mig. Men hur ska man kunna välja mellan vänner? vem av dom som betyder mäst ska man prioritera före dom andra?

Däremot det som sen betyder mäst är Musik, dvs. Sång och Dans och i den perioden jag är i nu så är det dans. Jag klarar mig inte utan musik, jag klarar mig inte om jag inte får dansa. Och i det fallet måste jag säja att Dansen går före allt, jag dansar alltid, om jag är sjuk, deppig, arg, lessen, sårad, orolig, rädd, nervös, kär, glad eller lycklig det spelar ingen roll för jag är så otroligt fri när jag får dansa I'm Loving it.
             

Fråga, Kräver Svar

Kan man vara otrogen mot en vän?

När jag var liten ...

Och när jag var liten och problemen inte fanns, När jag var liten och fri, när jag var liten och maten fortfarade smakade gott. När Fanna kiosken fortfarade fanns, och det som nu kallas för Nikis pizzeria var en vanlig affär där man handlade mjölk och bröd. Då vi hade ''clock'' i Enköping och det inte fanns någon cykel hjälms lag. När jag var liten då man fortfarade kunnde köpa cigg i 10 pack och Marabo mjölk choklad bara fanns i tre olika smaker. När jag var liten fick barn fortfarande vara barn nu ska man växa upp så otroligt fort. liten
Nu ska man springa runt i kort kort, string och puch up i 10 års åldern, tagit sin första fylla, börjat röka och blivit av med oskullden innan 14. Testat knark, rymt hemmifrån och fått sitt hjärtta krossat innan 16.
Men man ska fortfarande vara så stor och veta precis hur man ska hantera allt utan problem. Mamma och Pappa är dumma i huvet och ingen förstår hur man känner, i skolan går det skit för du är aldrig där och ditt rum är fullt med snodda grejer från H&M, tonnåringarna idag har så stora krav på sig.

Jag kan ju inte säja att jag är stor, jag är fortfarade ett barn och jag vet absolut inte hur jag ska hantera det mästa som kastas på mig, att behöva växa upp snabbt är inte kul, när växte man ifrån bolibompa och att gå påsk kärring? När slutade man ha kalas med fiskedam och tårta? jag ska hitta mitt innre barn och börja leva livet igen som jag borde gjort för länge sen.

Barn ska alltid få vara barn

Samhällets Offer

En balkong, en vattenpipa, tre/fyra tjejer, två/tre killar och en hel eftermiddag/kväll
så här gick konversationen:
Om din flickvänn drukit sig så otroligt stupfull att hon i stortsätt inte är vid medvetade och då har en kille sex med henne, hon kommer gråtades och berättar det för dig, Gör du slut? Alla tre killarna svarade likadant, Om hon inte anmäler det som våldtäckt så gör jag slut. Eftersom om hon inte anmäler det så kan hon lika gärna varit med på det. Jag håll med dom till 95% för tänk om killen som hade sex med tjejen var en vän till familjen, en vän till dina vänner etc. eftersom killen som hade sex med dig kommer hålla fast vid att du var med på det kan det recultera i att du förlorar x antal vänner, och om anmälan går till rättegång (vilket i stort sätt aldrig händer men om) så måste du gå igenom en otroligt plågsam rättegång där du blir förnderad och krossad och han kommer troligen inte bli fälld i alla fall, om det inte var ute på torget men 100 ögonvittnen, du hade heltäckande overål på dig och mormors trosor, hade inte drukigt någonting och du skrek NEJ! Vill tjejen värligen anmäla under dom omständighetarna som finns idag, det fula är att i lagen om våldtäckt så står det nästan att om du inte vill ha sex så är det våldtäkt du behöver inte ha sagt nej, men ändå är det så otroligt svårt att dömma en våldtäkt. Så jag håller med dom till 95%

samtalet utveklades då till:
att vara kär och att älska, hänger det ihop? Men man blir ju förälskad i personen först och sen utvecklas det till kärlek och sen till att man älskar personen, men kärlek är ju bara en kemisk reaktion!? Man kan bara vara kär i någon i högst 3 år sen finns det ingen kärlek kvar det som finns kvar är beroendet ( alltså man älskar varandra ) så om man inte älskar varandra efter 3 år så är det ingen idé att forstätta. Men ätt vara kär är ju bara en kemisk reaktion villket inte älska är ( alltså att älska någon ) darför hänger att vara kär och att älska någon inte ihop, eller dom hänger ju ihop med det är abslolut inte samma sak! När du letar efter en partner letar du ejentligen efter den perfekta parnings patnern, speciella drag, speciell koppsbyggnad etc. och det hjälper våra hormoner oss med så det betyder ju att när du går på preventiv medel så som p-piller och p-stav och får hormoner som säjer att du är gravid så blir du ejentligen kär i "fel" kille/ar, du letar ju efter en kille som kan uppfostar barnet då istället för någon att göra barn med, det är lite intressant!? 
"Man kan inte älska sina vänner"// Jimmy, Åjo det kan man men det är en annan slags kärlek, man kan absolut älska sina vänner, det är ett beroende som man bygger upp. Men du är ju inte kär i dina vänner men vi har redan konstaterat att vara kär och att älska inte hänger ihop! Jimmy blev sågad efter detta citat. Kärlek finns inte!?
Varför är det förbjudet att ha flera fruar i Sverige? Vi säjer ju att vi är ett kristet land och i bibeln står det ingenting om att man inte får ha flera fruar, Abreham etc. hade flera fruar. Det handlar ju om fortplantingen, föritiden hade man ju kvinnor till att föda barn och män till sex, altså män hade sex med män, och det är inte speciellt konstigit eftersom killar g-pungt sitter ca 8 cm upp i anus mot ryggen. Så ejentligen lär män få mer njutning när dom har sex med en annan man än när dom har sex med en kvinna. Varför är det så ofattbart många som har emot bögar? Det är ju helt naturligit om man går tillbaks i tiden!
Och i Sverige är det lagligt att ha sex med djur, JO så länge inte djuret lider så är det lagligt! Vilket betyder att det är lagligt för hur ska du kunna bevisa att djuret lider? och även om djuret skulle lida, ska djuret då gå till polisen och anmäla att dom får ont när deras ägare har sex med dom? Helt ofattbart, hur i hel*ette kan det vara lagligt?
Varför har muslimer som sitter i svenska fängelset för mord rätta att kräva att inte bli serverade gris kött för? Vadå kan dom välja vilken del av koranen som dom ska följa? För koranen precis som bibeln säjer ju att man inte ''skall dräpa'' men eftersom dom redan gjort det så hur kan dom då säja att dom inte äter griskött pågrund av religionen? Varför har vi inte rätt att skicka hem invandrare som begått ett grovt bortt? Kommer man till Sverige ska man ju följa Sveriges lagar, och om någon vet att om jag våltar den här tjejen så blir ja hemskickad till mitt hemland där jag blir torterad så kanske han tänker om?
Killar är arslen, fast tjejer är också arslen bara mer diskret. Vi tar ett par, tjejen är ett arsle mot killen och killen är ett arsle mot tjejen! Då kommer killen bli utpekad som ett svin och tjejen som ett offer, pågrund av dagen samhälle för det är så här vi byggt upp det, tjejer är offer! Hur fel är inte det!? Men i vissa tillfällen så trivs vi ganska bra men det, som makten av dom två T'na, Tuttar och Tårar, hur mycket kan man inte få killar att göra med hjälp av det. Killar är så rädda för tårar pågrund av vårat nya matcho samhälle. Men killar behöver inte tjejer till någont annat än att fortplanta sig, och tjejer behöver bara killar till ... Nej vänta tjejer överlever utan killar för med dagens metoder kan man ta gener från en kvinna och "sätta in" i en annan kvinna och det kommer bli en bäbis då kommer det i och för sej bara födas flickor, men vad gör det om vi ändå inte behöver killar!? Men om vi skulle leva i ett samhälle utan killar vem skulle då bära hem kassarna från ica? Om det bara finns tjejer funkar ju inte dom två T'na häller och hur skulle vi då klara oss, exempel: Älskling tar du ut soporna? *puppie eyes* och svaret från din partner som då är en brud blir ju :Gör det själv! och nog finns det maskulina tjejer men blotta tanken på en otroligt muskulös kvinna men häng tuttar fick oss alla att vrida oss och rynka på näsorna så tyvärr, vi behöver killar för att bära hem kassarna från ica!  Varför har vi särat så otroligt mycket på tjejer och killar i dagen samhälle? Ja menar om du ser en bäbis med rosa tröja antar du ju att det är en tjej, för tjejer ska ha rosa och leka med barbie medans killar ska ha blått (eller nån annan cool färg) och leka med typ bilar. Om man gör tvärttom då, skulle killen som ficka har rosa och leka med barbie bli mer tjejig när han blev stor för det? Vi påvärkas ju hela livet över saker som hände under våran uppväkst så det är väll mycket möjligt, är det då fel att göra så?

Hur kom vi nu hit när vi började med kärlek finns inte!?

Påsk Lov - is the shitt

Och nu ska man sittar här och försöka komma på något bra att säja men sanningen är att det finns inget att säja, det finns ingenting som försvarar det som har hänt det finns ingenting som man kan göra som gör det bättre så nu är frågan, om man ska hålla det hemligt eller inte, eftersom jag inte har någon moral så kan ja lika gärna hålla det hemligt, vissa saker ska man inte prata om, vissa saker kan lika gärna hållas hemligt. det här är nog tyvärr inte en av dom sakerna....

Påsk Lov nu, och det är the shitt. eller kanske inte. Torsdag, jag och Elin sitter hemma hoss Elin och gör asånna här allmäna tjej grejer hela kvällen som hårinpackningar, ögonfrans/bryns färning mm samtidigt so mvi dricker vitt vin ( ovanligt ) sen går jag hem till Ida & Emil vid midnatt och sover där. Fredag, åker till Farmor & Farfar i V-sterås på Påsk middag med släkten outhärdliga timmar men man ska ta vara på den tiden man får, om vi bara inte hade haft så jävla många små kusiner, på kvällen går ja ut och träffar Tilde, slutar med att Jag, Tilde, Ebba, Jonh & Gurra sitter hemma hoss Tilde och kollar på Djävulen Bär Prada och av den filmen lär vi oss att man ska byta jacka varje dag och alltid ha högklackat. Lördag, åker till Sthlm och äter Vegitariskt Alternativt Påsk bord Hoss min största stora syster Karin härligt att träffa dom igen, snart har man ju 3 syskon barn ♥. På kvällen åker ja hem till Lollo, Jag, Sofi, Lollo & Marcus sitter pimplar vitt vin, och senare drar Jag & Lollo ut på nån fest på landet och har allmänt trevligt. Och nu är det Söndag och ska snart dra till Ida & Emil, fest i kväll. Älskar Lov ♥