lite trasiga och knasiga

detta har inte bara varit en stad för mig, hela denna staden har varit mitt hem. I alla hörn och kanter av staden finns människor som alltid viskar ''du är alltid vällkommen att bo hos mig'' . Dessa trygga ord har väl kommit till pass. Dessa familjer som utan tvekan tagit mig in och fått mig att känna mig hemma. Jag saknar den tasiga trasdocke familjen och allt som där hörde till. Dag ut och dag in spenderade vi tillsammans, allihopa lika trasiga och felplaserade. Jag har nostalgi trippar och vill att ni ska veta att jag kommer aldrig glömma någon av er.
Trasdockorna <3

So I put my arms around you around you and I know that I'll be leaving soon

Tidigt på morgonen packade vi in oss i bilen och började resan som denna gång ledde till Linköping för 4de året i rad. 4 år har det alltså gått nu, 4 år! Nej jag förstod det inte häller. Det blev i alla fall 3 full späckade dagar. Rollspel, Kortspel, Brädspel, bilspel, tvspel. Jupp vi gjorde allt. Och hela nätterna spelade vi maffia. 3 super roliga dagar, 3 underbara dagar, 3 alldeles för kortta dagar. Lämnde convetet någon timme efter midnatt för att åka hem klockan 4 imårrse var vi hemma igen. Men ville aldrig åka därifrån. Nej ibland går det inte att skriva med egna ord, då musik bättre kan förklara vad som försegår inuti, så här är låten Dancing av/med Elisa

Time is gonna take my mind and carry it far away where I can fly 
The depth of life will dim my temptation to live for you
If I were to be alone silence would rock my tears
'cause it's all about love and I know better
How life is a waving feather
So I put my arms around you around you
And I know that I'll be leaving soon
My eyes are on you they're on you
And you see that I can't stop shaking
No, I won't step back but I'll look down to hide from your eyes
'cause what I feel is so sweet and I'm scared that even my own breath
Oh could it burst if it were a bubble
And I'd better dream if I have to struggle


So I put my arms around you around you
And I hope that I will do no wrong
My eyes are on you they're on you
And I hope that you won't hurt me
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you
No need for anything but music
Music's the reason why I know time still exists
Time still exists Time still exists Time still exists
So I just put my arms around you around you
And I hope that I will do no wrong
My eyes are on you they're on you
And I hope that you won't hurt me
My arms around you they're around you
And I hope that I will do no wrong
My eyes are on you they're on you they're on you My eyes

just a little

Uppdatering sen senast
Flyttlåda nummer 2 packad full proppad med film och musik. Sagt upp mig från jobbet och lämnat in nästan alla rest uppgifter i skolan. Ute i högstadie skolor för att visa upp våran föreställning förra veckan och repat inför föreställningarna nu denna vecka. Matcher, svenska cupen i uppsala och hemma match på råsunda. Bio, Män som hatar kvinnor och Änglar och Demoner.  Insjuknat i en grym förkylning och tagit ett långt varmt bad.

it's a beutiful day and I hate it

Dagen känns obra. Går runt i skolan och kallsvättas och mår illa. Vägrade gå upp klockan 8 för att se Skrivarlinjens föreställning och det gjorde jag tydligen rätt i. istället gick jag upp halv 11 och knallade iväg till tåget. Dans träning och basgrupps möte, tur att tisdagar i skolan är kortta. Basgrupps mötet sög, vi fick inte alls välja en valfri person från 1900-talet att jobba med utan en literärt viktig person från 1900-talet, BLÄ! så det blev Franz Kafka.. Känns väll inte så bra men vi var inte så ambisjösa så att vi orkade angasjera oss i att få upp roliga namn i omröstningen. Nej nu ska jag knalla iväg till jobbet.. Villken obra dag!

It's just another manic Monday

Måndag, ja jag tänker gnälla ännu mer på denna dumma, jobbiga onödiga dag. Min Måndag börjar klockan 7 på morgonen med att slänga på sig kläder, borsta tänderna och slänga sig ut genom dörren 15 minuter senare för att knata ner till tåget som för mig till stockholm för att ta tunelbanan och tvärbanan till skolan och börja dagen med Nationellt prov i Engelska B. Dagens förlopp lyder sedan; Retioriktävling, Jazz dans lektion och skriva en dans analys på dans förestälnigen ''RÖK''. Springa till jobbet för att ha månads möts.. Ah har jobbat där sedan februari och detta är första gången jag har månads möte, lite suspekt men Chefen sa att det var superviktigt att alla kom och vem är jag att ifrågasätta då. Och när man ändå är där kan man lika gärna jobba. Så blir en hemma igen strax innan halv 12 och kassta i sig lite middag. Måndagen känns helt, helt underbar.

moving and moving on

Så lovet har inte varit det mäst perfekta. Från att börja med en kick of nere på Enköpings ända dans ställe för att se Kalle Bah och inse att vissa vänner skall lämnas i det förgångna. Till en ute kväll med the ladies på sport baren och där se att tjej snack kommer alltid handla om killar vare sig man är 12 eller 32. En road trip med gnagarna ner till Peking för att se AIK segra. Och sen tillbringa mina dagar med att riva upp gammla sår och minnen då jag packade min första flytt lådan. Till att stå naken i fyra timmar i ett rum fullt av främligar och sedan inviga maj med att bränna upp en soffa och äntligen släppa loss med vänner like the old days. Till att plöttsligt insjukna i magsjuka och tillbringa mina sista lov dagar med en blå hink, en klase bananer och Battlestar Galactica. Så när det kommer ner till att säga vad jag gjort detta lov.. Ah tröst shoppat och klackat om mina älsklings skor. Önskat att relationer av alla de slag vore mindre komplicerade och inse att Måndagar alltid kommer att vara den jobbigaste dagen i veckan. So that's my story