dränkt i politiska nudlar

Kom hem från Göteborg efter en mysig sissta vecka han med mycket med syskonen Nilsson alltifrån familje middag (chrispy duck.. mmmm) till film mys med tacos till crazy party med brudarna. På fredagen var de intruduktions dag på Uppsala Universitet, visste dock inte var det låg så sån tur va hittade jag en tjej på bussen med samma problem så där stog vi som två turister med en karta, men det gick tillslut. Väl där blev vi dränkta med gratis reklam saker, bla. en herrans massa nudlar från alla partier. Sen gick vi in i den stora aulan, känndes som om jag var med i harry potter. En orkester spelade, en massa folk höll tal och sen fick vi en visning av huset och all konst. Hittade en Enköpings bo och isällskap av en fjärde person vid namn Robin gick vi till subway och åt lunch.

Första riktiga dagen var dock igår, pluggar i pedagogik huset (Blåsenhus) de ligger inte vid universitets huset utan en herrans bit bort så de var tur att jag tog den tidiga bussen när jag skulle hitta dig tidigt på måndag morgonen. Vi var ca 23 personer i klassen en stor majoritet av tjejer, bara fyra killar. Känndes virrig och är inte helt på banan Fick 200 (känns så iaf är säkert 100 iaf) sidor att läsa tills torsdag morgon. YEY! När vi slutade amazon regnade de, fick sån tur var sjuss av en tjej i klassen till stationen, vi han dock bli lika blöta som om vi stått i en dusch i tio minuter på den knappa minuten de tog oss att springa från huset till parkeringen. I stan drog jag och min ny funne vän från bussen och käkade lunch och inhandlade sedan skol matrial i form av block, överstryknings pennor, markerings lappar och pennor. Åkte hem till mamma och pappa och åt riktig mat (kantarell soppa).

Idag startade del två av kursen. En föreläsning på boken ''De sociala landskapet''. Letade efter studie handeldare och blev skickad fram och tillbaks för att tillslut få reda på att hon jag måste träffa inte är där idag. Jaja vi får väll se hur allt blir. Är lite stressad över allt vad bostad, kurs literatur, kopierings kort, kår legg och buss kort heter jusst nu. Tur att man är ledig imårgon.

Efter detta åkte jag till Enköping och socialiserade mig med Sockret och bulan, vi åt lunch på wikmans, en god egen blandad sallad. Pratade i kapp oss, var ju ett tag sen vi sågs. Längtar efter bulan. Myste sedan i soffan och Sockret hjälpte till med CV och sökte både bostad och jobb till mig. De är härligt med Sockret hon kan så mycke, åkte därifrån halv 11 och nu är de snart dax att nanna kudden men msn, facebook och how i meet your mother är mer lockande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback