inte för att vara den men snart är allt slut

I kväll blir det kompis middag hemma hos Asia tillsammans med Asia, Susse, Jeppe och Fille. Vi ska laga hemagjord pizza och mysa :) Imårgon är de sissta dagen i skolan, börjar kl 8.30 med rep inför den lilla uppvisnigen vi ska ha för hela skolan med Rance. Sen blir det fika och inlämnig av den sissta uppsattsen för iår och efter de har man jul lov. Härligt :) Känns som att allt gått väldigt fort med de är okej, nu ska jag springa ner och träna lite till inför imårrn sen är det fika med Religion B gruppen :) Sen upp till Asias jobb.

Kommentarer
Postat av: plupp

och du tror att någon bryr sig? förstår du inte någonstans att du är en jävligt äcklig och hemsk människa. du behandlar mannen i göteborg, vars namn du aldrig nämner, som skit! tobias nilsson är jättekär i dig och jag kan fortfarande inte förstå varför. har du inget samvete alls?

2009-12-19 @ 10:21:52
Postat av: Pyret

Käre ''plupp'' du får gärna berätta vem du är eftersom du utalar dig om saker du så tydligt inte vet någonting om, men de vågar du nog inte så tänker inte slösa tid på att diskutera med någon som inte vågar stå för vad dom säger. Har du andra synpunkter får du gärna berätta så fort du vågar skriva ditt riktiga namn.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback