Ain't no sunshine when she's gone

Jo som jag sa så var jag nere på O'Lerys igår för att kolla på Ljungskile SK - AIK och som ni kanske såg gick det väll inte så bra, men vem kan med rent samvete säja att den där straffen var riktigt dömd? Det var i alla fall trevligt där nere, vi var ett helt gäng med gnagare i ena halvan av O'Lerys och i andra satt aporna, eftersom Helsingborgs IF - Djurgården sändes samtidigt.. tur att dt gick sämmre för dom då.. :P Men nog av fotbolls fjaskon

Har spelat d2 nu dag o natt :) längtar värkligen tills trean kommer ut, har ni sätt grafiken och shitt på det? om inte så är det bara att gå ut på youtube och söka på d3 så hittar du nog en trailer :)

Idag blev ganska tomt, Pimen åkte till kalkbrottet och Sockret ska iväg och träffa en tjejkompis så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, vi hyrde ju iofs film igår och han bara se en, så har Arn hemma men min syster sa att den var skit dålig så vet inte om det är värt att gå hem för att se på den men och andra sidan så finns det mat hemma att laga.. Men det är ju skit fint väder, och jo jag vill ut och sola och bada men med vem då? Alla jobbar eller gör någonting annat .. kan ju låssas att min balkong är stranden och badkaret en pool men hur kul är det, så vet jag att jag inte kan sola själv utan att bli alldeles för utråkad.. Får väll lägga mig i solariet istället så det inte ser ut som att jag suttit inne på alla fina dagar..

Fast ja nu ska jag och Sockret spela d2 tills hon ska gå :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback