Samhällets Offer

En balkong, en vattenpipa, tre/fyra tjejer, två/tre killar och en hel eftermiddag/kväll
så här gick konversationen:
Om din flickvänn drukit sig så otroligt stupfull att hon i stortsätt inte är vid medvetade och då har en kille sex med henne, hon kommer gråtades och berättar det för dig, Gör du slut? Alla tre killarna svarade likadant, Om hon inte anmäler det som våldtäckt så gör jag slut. Eftersom om hon inte anmäler det så kan hon lika gärna varit med på det. Jag håll med dom till 95% för tänk om killen som hade sex med tjejen var en vän till familjen, en vän till dina vänner etc. eftersom killen som hade sex med dig kommer hålla fast vid att du var med på det kan det recultera i att du förlorar x antal vänner, och om anmälan går till rättegång (vilket i stort sätt aldrig händer men om) så måste du gå igenom en otroligt plågsam rättegång där du blir förnderad och krossad och han kommer troligen inte bli fälld i alla fall, om det inte var ute på torget men 100 ögonvittnen, du hade heltäckande overål på dig och mormors trosor, hade inte drukigt någonting och du skrek NEJ! Vill tjejen värligen anmäla under dom omständighetarna som finns idag, det fula är att i lagen om våldtäckt så står det nästan att om du inte vill ha sex så är det våldtäkt du behöver inte ha sagt nej, men ändå är det så otroligt svårt att dömma en våldtäkt. Så jag håller med dom till 95%

samtalet utveklades då till:
att vara kär och att älska, hänger det ihop? Men man blir ju förälskad i personen först och sen utvecklas det till kärlek och sen till att man älskar personen, men kärlek är ju bara en kemisk reaktion!? Man kan bara vara kär i någon i högst 3 år sen finns det ingen kärlek kvar det som finns kvar är beroendet ( alltså man älskar varandra ) så om man inte älskar varandra efter 3 år så är det ingen idé att forstätta. Men ätt vara kär är ju bara en kemisk reaktion villket inte älska är ( alltså att älska någon ) darför hänger att vara kär och att älska någon inte ihop, eller dom hänger ju ihop med det är abslolut inte samma sak! När du letar efter en partner letar du ejentligen efter den perfekta parnings patnern, speciella drag, speciell koppsbyggnad etc. och det hjälper våra hormoner oss med så det betyder ju att när du går på preventiv medel så som p-piller och p-stav och får hormoner som säjer att du är gravid så blir du ejentligen kär i "fel" kille/ar, du letar ju efter en kille som kan uppfostar barnet då istället för någon att göra barn med, det är lite intressant!? 
"Man kan inte älska sina vänner"// Jimmy, Åjo det kan man men det är en annan slags kärlek, man kan absolut älska sina vänner, det är ett beroende som man bygger upp. Men du är ju inte kär i dina vänner men vi har redan konstaterat att vara kär och att älska inte hänger ihop! Jimmy blev sågad efter detta citat. Kärlek finns inte!?
Varför är det förbjudet att ha flera fruar i Sverige? Vi säjer ju att vi är ett kristet land och i bibeln står det ingenting om att man inte får ha flera fruar, Abreham etc. hade flera fruar. Det handlar ju om fortplantingen, föritiden hade man ju kvinnor till att föda barn och män till sex, altså män hade sex med män, och det är inte speciellt konstigit eftersom killar g-pungt sitter ca 8 cm upp i anus mot ryggen. Så ejentligen lär män få mer njutning när dom har sex med en annan man än när dom har sex med en kvinna. Varför är det så ofattbart många som har emot bögar? Det är ju helt naturligit om man går tillbaks i tiden!
Och i Sverige är det lagligt att ha sex med djur, JO så länge inte djuret lider så är det lagligt! Vilket betyder att det är lagligt för hur ska du kunna bevisa att djuret lider? och även om djuret skulle lida, ska djuret då gå till polisen och anmäla att dom får ont när deras ägare har sex med dom? Helt ofattbart, hur i hel*ette kan det vara lagligt?
Varför har muslimer som sitter i svenska fängelset för mord rätta att kräva att inte bli serverade gris kött för? Vadå kan dom välja vilken del av koranen som dom ska följa? För koranen precis som bibeln säjer ju att man inte ''skall dräpa'' men eftersom dom redan gjort det så hur kan dom då säja att dom inte äter griskött pågrund av religionen? Varför har vi inte rätt att skicka hem invandrare som begått ett grovt bortt? Kommer man till Sverige ska man ju följa Sveriges lagar, och om någon vet att om jag våltar den här tjejen så blir ja hemskickad till mitt hemland där jag blir torterad så kanske han tänker om?
Killar är arslen, fast tjejer är också arslen bara mer diskret. Vi tar ett par, tjejen är ett arsle mot killen och killen är ett arsle mot tjejen! Då kommer killen bli utpekad som ett svin och tjejen som ett offer, pågrund av dagen samhälle för det är så här vi byggt upp det, tjejer är offer! Hur fel är inte det!? Men i vissa tillfällen så trivs vi ganska bra men det, som makten av dom två T'na, Tuttar och Tårar, hur mycket kan man inte få killar att göra med hjälp av det. Killar är så rädda för tårar pågrund av vårat nya matcho samhälle. Men killar behöver inte tjejer till någont annat än att fortplanta sig, och tjejer behöver bara killar till ... Nej vänta tjejer överlever utan killar för med dagens metoder kan man ta gener från en kvinna och "sätta in" i en annan kvinna och det kommer bli en bäbis då kommer det i och för sej bara födas flickor, men vad gör det om vi ändå inte behöver killar!? Men om vi skulle leva i ett samhälle utan killar vem skulle då bära hem kassarna från ica? Om det bara finns tjejer funkar ju inte dom två T'na häller och hur skulle vi då klara oss, exempel: Älskling tar du ut soporna? *puppie eyes* och svaret från din partner som då är en brud blir ju :Gör det själv! och nog finns det maskulina tjejer men blotta tanken på en otroligt muskulös kvinna men häng tuttar fick oss alla att vrida oss och rynka på näsorna så tyvärr, vi behöver killar för att bära hem kassarna från ica!  Varför har vi särat så otroligt mycket på tjejer och killar i dagen samhälle? Ja menar om du ser en bäbis med rosa tröja antar du ju att det är en tjej, för tjejer ska ha rosa och leka med barbie medans killar ska ha blått (eller nån annan cool färg) och leka med typ bilar. Om man gör tvärttom då, skulle killen som ficka har rosa och leka med barbie bli mer tjejig när han blev stor för det? Vi påvärkas ju hela livet över saker som hände under våran uppväkst så det är väll mycket möjligt, är det då fel att göra så?

Hur kom vi nu hit när vi började med kärlek finns inte!?

Kommentarer
Postat av: Viktor

Bra diskussion. kul å höra att ni e me i spelet. nästa steg; gör nåt åt de e gna beteendet. Sen; ändra samhället.

Postat av: Louise

Jag tyckte hela våran diskussion var väldigt givande. Dock har jag haft svårt att sova inatt pga. detta. Vi får typ fortsätta på det här ikväll eller något. Pratas om klosterparken btw, äru på? :P

2007-04-11 @ 12:28:00
URL: http://empress.blogg.se
Postat av: Spegelfobi

vi i Grön Ungdom ska starta ett eget litet tillhåll i Enköping ( äntligen ) 25/4 på Komunhuset hålls dt första mötet, sugen? ;P

2007-04-13 @ 00:07:12
URL: http://spegelfobi.blogg.se
Postat av: Spegelfobi

och till Viktor: Så dt är något fel på vårat beteende nu också? ;P . Nej men skrämande diskutioner håller en vaken hela nätterna, hur kom vi nu hit?

2007-04-13 @ 00:08:34
URL: http://spegelfobi.blogg.se
Postat av: JennieVill du ha fler besökare till din blogg?

Gör som jag då, gå med i Viral Trafik!

Länk inne hos mig :)

2009-02-20 @ 23:00:03
URL: http://egosidan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback