thank God for coffee

var ute och tog en after ''work'' med Asia mfl. i torsdags, slutade med ett hemligt äventyr ;) Hade gärna stannat mycket längre men man är så illa tvungen att åka när pendeln kallar.
Fredagen bor det upp till Falun, hela tjocka släkten (på mammas sida), minus en.. Det var nämligen begravning. Fin var den och otroligt mycket folk var det också. Morfars tal gjorde nog alla tårögda. Ja vad ska man säga det finns inte så mycket att säga faktiskt..
Annars i helgen så var jag på bio och såg Avatar, bra fast de var tur att den var så förutsägbar annars hade jag nog inte fattat mycket eftersom dom pratar på avatarska typ halva filmen.
Skola idag igen, arbetspass hela dagen.. Tog en tur på stan med Klara och Belle efteråt. Så hem och laga lite mellan mål innan träningen. Så hem igen efteråt och hoppa in i duschen och när man kliver ur duchen, drar handuken över ansiktet och kroppen och snabbt inser att handuken var full med katt hår så att man själv nu är dränkt av katthår.. Mmmm mysigt.. Bara att kliva tillbaks in i duschen.. Imårgon är det matte c halv 9 på morgonen säger bara en sak tur att de finns kaffe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback